Doğru gerçekten :) benim bu puanlı sistem kafama çok yattı.hatta dışaarda yediğimz bişeyin puanınıda hesaplayabiliyomşuz. yağ ve kalorileri varsa bu şekldeymiş sanıırmtavuk balik et doyana kadar olan puan hesabina 2011 de karar verdiler, belirli bir zaman denenmis ve insanlar doyana kadar yedikleri halde zayiflamislar. ordaki liste 2009 dan.
pilav makarna patates 4 p doyana kadar
burda doymakla tikkinana kadar yemeye dikkat edilmeli.
aslinda bu sekilde yapinca yemegi ögreniyoruz. midemiz sismeden, rahatsiz olmadan yemmegi birakmayi ogreniyoruz.
öbür türlü gözümüzü doyurmaya calisirken nefes alamayana kadar yemek yiyiyoruz.
Canım ben bikaç sayfa önce bitaneme sorduktan sonra,bi weight watchers linki paylaştm tekrar yazayım.aa kizlar ne guzel seyler paylasmissiniz benimde kafama yatti bu puan olayi yarindan itibaren bnde puan hesabi yapacagim
bitanm banada yardimci olurmusun cok yabanciyim bu konuya
o puanlamayi nadil hesapladiniz yani 24 puan diyorsunuz ya
birde 1 dilim ekmek kac puan
yogurt
bunlari merak ettim
Doğru gerçekten :) benim bu puanlı sistem kafama çok yattı.hatta dışaarda yediğimz bişeyin puanınıda hesaplayabiliyomşuz. yağ ve kalorileri varsa bu şekldeymiş sanıırm
(yağ*0.11)+(kcal*0.0165)=puan
bişey daha sorucam canım çorbalara kaç puan veriyorsun? mesela mercimek çorbası?yoğurt çorbası?domates çorbasını sadece 1kase 2.5 puan diye bulabildim
aa kizlar ne guzel seyler paylasmissiniz benimde kafama yatti bu puan olayi yarindan itibaren bnde puan hesabi yapacagim
bitanm banada yardimci olurmusun cok yabanciyim bu konuya
o puanlamayi nadil hesapladiniz yani 24 puan diyorsunuz ya
birde 1 dilim ekmek kac puan
yogurt
bunlari merak ettim
gunaydin tatlim kalktim sizin su diyetle ilgileniyorum diger sayfaya baktim puan 22 cikti ama 24 de olabilir tam bilemiyorum hareketliyim calisiyorum evde oglanin pesinde kostur nadir otururum 2 p olurmu neyse bir deneyeyim yetmezse karar veririm artik
uyku tutmadi gercekten sabah ezanini da bekliyorum birazdan oglum kalkarsa napacam bilmiyorum
Canm nescafe sütlü sekersiz kac puan bide turk kahvesi kac puan bakabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?