25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Doğru gerçekten :) benim bu puanlı sistem kafama çok yattı.hatta dışaarda yediğimz bişeyin puanınıda hesaplayabiliyomşuz. yağ ve kalorileri varsa bu şekldeymiş sanıırm
(yağ*0.11)+(kcal*0.0165)=puan

bişey daha sorucam canım çorbalara kaç puan veriyorsun? mesela mercimek çorbası?yoğurt çorbası?domates çorbasını sadece 1kase 2.5 puan diye bulabildim

aa kizlar ne guzel seyler paylasmissiniz benimde kafama yatti bu puan olayi yarindan itibaren bnde puan hesabi yapacagim
bitanm banada yardimci olurmusun cok yabanciyim bu konuya
o puanlamayi nadil hesapladiniz yani 24 puan diyorsunuz ya
birde 1 dilim ekmek kac puan
yogurt
bunlari merak ettim

Canım ben bikaç sayfa önce bitaneme sorduktan sonra,bi weight watchers linki paylaştm tekrar yazayım.
Weight Watchers türkce - uygulanmasi ve puan listesi
buna gir.burda baya ayrıntılı anlatıyor

evet canim bu puan sistemi kalori ve yagi hesaplanisi, hazir yiyeceklerde falan bilmeyince hesaplayabilirsin

ama bu förmül böyle degildi, ben bir yere yazmistim, onu bulunca sana yazarim

bişey daha sorucam canım çorbalara kaç puan veriyorsun? mesela mercimek çorbası?yoğurt çorbası?domates çorbasını sadece 1kase 2.5 puan diye bulabildim

bir yemek kasigi pismemis mercimek 1 puan, tam bir sefer tam ölcerek yaptim , 1 kepce cikiyor, yani bir kepce merimek bir puan, bunun icine yag koyunca onu ayriyetten ekliyorsun ben genelde az yagli pisirip her tabagima arti 1puan yag icin sayiyorum, misal mercimeye havuc pirasa gibi sebzeleri koyunca puan artmiyor cünki onlar 0 puan. biraz karisikmi anlattim ne?
tomates corbasini kendin yapinca 0 puan yani icine yag veya puani olan seyler katinca tabi puana ekliyorsun, o senin buldugun kesin hazir katkili domates corbasidir. yogurt corbasindada bir tencereyi ölcerek pisir sonra da diyelimki bütün bir tencerede 8 puan oldu yogurt arti pirinc yada sehriye arti yag falan koydun, ve 4 kase corba cikti diyelim o zaman da 8 i 4 böl, yani bir kase 2 puan, oluyor.

tabikide yardimci olurum masal linki tekrar vermis orada sorular var onlarda kendine göre olani hesapla cikan sonuc senin ne kadar puan hakkin var görürsün

birde cok önemli birseyi yazmayi unutmusum

günde 2 porsiyon meyve yemeniz sart

günde 2 porsiyon sebze yemeniz sart

günde 1 porsiyon kalsium yemeniz/icmeniz sart

buna fit formel deniyor

gunaydin tatlim kalktim sizin su diyetle ilgileniyorum diger sayfaya baktim puan 22 cikti ama 24 de olabilir tam bilemiyorum hareketliyim calisiyorum evde oglanin pesinde kostur nadir otururum 2 p olurmu neyse bir deneyeyim yetmezse karar veririm artik

bu arada 1 döner 13 puan

türkiyedekileri bilmiyorum ama buradakiler yani almanyadakiler bol etli soslu salatali oluyorlar, belki türkiyedekiler 10- 11 puan da olabilir

yani hergün bir döner arti puaninizi da yiyerek zayifliyorsunuz.

belki inandirici gelmez ama, benim eltimin dükkani varken disarida yemek yemek zorundaydi, hergün bir döner yiyordu, ve kalan pualarinida yedi, ve zayiflamisti.

bu arada, 1 hafta icin de bütün puanlarinizi yeme zorunlulugu var, yani az da yiyemessiniz, yada diyelimki bir kac puan fazla yediniz
o zaman ertesi gün bir kac puan az yiyerek günü kurtariyorsunuz.

misal diyelimki 25 puan yeme hakkiniz var

ama siz 30 puan yediniz, o zaman isterseniz diger gün 20 yiyin, yada iki gün 22,5 da yiyip dengeliyorsunuz.

yada iki gün sonra misafir gelecek yada yada siz gideceksiniz ve biliyorsunuzki fazla kacacak, o zamanda bir kac gün evvelden puan biriktirin, misal 22 puan yiyin iki gün sonra gittiginiz yerde 31 puan yeme hakkiniz oluyor.

bilmem anlatabildimmi

günaydin uyku tutmadi galiba

sen 22 puan yap bence süreki oturmuyorsun cünki

Slmmm kizlarrr nasilsinizzz ;(( ben pek yazamadim yaa artik hep yazarim yogun gunler biittiiii

Kızlar merhaba.. bu puan isi hosuma gitti. Cok kolay görünuo en azindan istedigini yiyebilio insan. Ama sonuc alınır mi bilmiyorum benim puanim 22 çıktı. Bakalim bi denicem.

hossgeldiniz kızlar mozeralla zordegil
bende puanlama ısıne gırdım benımde 22 cıktı
sabah
1 d ekmek 2p
1 yumurta 2p
1 kk peynır 2 p
2 zeytın 1 p
2 ck reçel 0.5 p
1 yk labne 0.5p

oglene kadar 8 p
kaldı 14 p
oglen esım ıskender ıstedı yaptım bende yedım normalde 14 p mıs ben az yedım 12p
2 p nımıda nescafe 3 u bıraradan yana kullanıcam ben hesapladım puanı 1.5 p
yarım puanlıkda cıkolata yerim
cok sevdım ben bu ısı ya bırde zayıflarsam oley

bıtanem puanlamayı doğru yamısmıyım gelınce soylermısın

sıkı bir takipcinizim kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum çok iyi gidiyorsunuz masalcım seni de teprik ederim çok iyi gidiyorsun inş istediğin kilo ya tez zamanda ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…