her şeyi çok güzel özetlemişsin,bende yıllardır yapmadığım şey kalmadı gruplara katıldım kaçtım,günlük açtım yalan oldu,küçük kıyafetler aldım dolapta bekliyor.artık kafayı yemek üzereyim o kadar kötüyümki anlatamam bazen kilolar yüzünden kendime zarar vermek bile istedim ama oğlumu düşündüm şimdi bile ağlayarak yazıyorum.kendimi yeniden toplayıp bu zayıflama işini bitircem yoksa o beni bitirecekTakdir edersinizki burda uzun uzadıya ne yedim ne içtim anlatmıcam.Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 1.70 boyunda 105 kiloya ulaşmış yemek yeme konusunda çok başarılı bir insanım.İşte bilindik hikayeler gibi sayısız diyet denemiş,şok diyetlere girip zaman kaybetmiş,yıllar geçtikçe olayın özünü anladğımı düşünerek artık aranızdayım.Çok güzel zayıf zamanlarımda oldu lakin geldiğim nokta 105 kilodur.Amacımda 60'a inmektir.Bu kararlılıkla başarılı olucağımı umut ediyorum.Bu yolda başka hiçbişeye ihtiyacımız yok,irade ve kararlılıktan başka.Bugüne kadar mutsuzluklarımızı mutluluklarımızı hepsini yemeğe bağladık.Mutlu olduk yedik bunalıma girdik yedik.Neyin acısını kimden çıkardık diye sorarsanız sadece kendimizden çıkardık.Şimdi büyük bedencilerde hangi yağımı saklayabileyim diye kıyafetlere dünya para sayıyorum.Peki ne için? Anlık bi zevk olan yeme dürtüsü için.Koca bi hayatımızı garip komplekslerle,istedklerimizi giyememekle,belkide zaman zaman beğenilmeme korkusuyla duruşumuza yansıyan o kendimize güvensizliğimzle geçiriyoruz.Ben şişman olduğum halde en azından görünüşte kendine güvenli biriyim.Fakat doğrusu şudurki,hayattaki en büyük kompleksim,kendime güvensizliğim kilolarımdır...Genç olduğum için henüz sağlık problemlerim yok,ama onlarda zaman geçtikçe açığa çıkıcaktır.Ben kafama şunu oturttum,sen bir gün bu kiloları vermek zorunda kalıcaksın.Gerek sağlık gerek iş gerek hamilelikte bunları sana zorla verdiricekler.Kaçarı var mı? Hayır yok.O zaman niye güzel zamanlarımı istediğini giyemeyen,yakıştrmayan ve şişman biri olarak geçireyim.Niye bu kararı almam için bunu bi doktor zorunluluk haline getrsin? O yüzden dedim ya başta,en önemlisi karar ve irade..O hayali canlı tutabilmek.Ve tek olayda az yemek.Yemekten sonra sodalara saldırıp mide fesatları geçirmek demek değil yaşamak.Yaşamın tadı kendimize güvendiğimiz kadar var ve emin olun dış görünüş insanın kendini aynada güzel görmesi yaşama sevincinin tekrar gelmesidir.Tabiki herşey demek değil kilo vermek ama hayat yemek yemekte değil.Kendimi garip listelere bağımlı kılmıcam.Yıllarca ne yiyip ne yememem gerektiğini okudum durdum.Az yicem ve buna alıştırıcam kendimi.Sporumu asla ihmal etmicem ve her hafta size ne kadar kilo verdiğimi paylaşıcam.Ayda 8-10kilo vermeyi planlıyorum.Bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum
Hamilesiniz sanırım.tabiki burdan benim konuşmam abes olur.Kesinlikle doktor kontrolünde yapın.Ama motivasyon açısından yazıcak olursam,siz hamilesinizde o kiloları almışsınz.ben daha evli bile değilim.erkek arkdaşım her ne kadar sorun etmesede hoş olmadığını hoş görünmediğini çok iyi biliyorum.Herşeyden önce kendimi aynalarda mutlu göremiyorum.Sağlık sorunlarım çıkmadan bu işi hallediyim diye bu kadar kararlılıkla başladım.Hepimiz aynı durumdayız inanın ama bu hayatımıza vurduğumuz bi sekte.ne kadar çabuk farkına varılırsada o kadar kar.ben bu kararı vermeden önce kişisel gelişim kitapları,başarı hikayeleri okudum.insanlar o kadar büyük şeyler başarıyorlarki,şurda az yemeyi hareket etmeyi kendmize dert ediyoruz.Bırakıyoruz akışına yiyoruz ve sonunda kendimizden tiksinicek hale geliyoruz.o çok yemek istediğiniz yiyeceği alın elinize,düşünün bundan daha fazla yemek için bunalımlara girmeye değermi diyin.Bakın çocuğunuz olucak nice mutluluklar yaşıcaksınız,hayatınızı bu küçük şeyin kaplamasına izin vermeyin.küçük diyorum küçük görmeniz için.çünkü hayatta ne mücadeleler var.ben çok inandım sizde inanın en önemlisi inanarak hiçbişeyin sizi yolunuzdn edemiceğini kendinize tekrarlayın..Sakın kötü şeyler düşünmeyin,sırf kiloluyuz diye hayattan neden vazgeçelim herşey bizim elimizdeher şeyi çok güzel özetlemişsin,bende yıllardır yapmadığım şey kalmadı gruplara katıldım kaçtım,günlük açtım yalan oldu,küçük kıyafetler aldım dolapta bekliyor.artık kafayı yemek üzereyim o kadar kötüyümki anlatamam bazen kilolar yüzünden kendime zarar vermek bile istedim ama oğlumu düşündüm şimdi bile ağlayarak yazıyorum.kendimi yeniden toplayıp bu zayıflama işini bitircem yoksa o beni bitirecek
Hamilesiniz sanırım.tabiki burdan benim konuşmam abes olur.Kesinlikle doktor kontrolünde yapın.Ama motivasyon açısından yazıcak olursam,siz hamilesinizde o kiloları almışsınz.ben daha evli bile değilim.erkek arkdaşım her ne kadar sorun etmesede hoş olmadığını hoş görünmediğini çok iyi biliyorum.Herşeyden önce kendimi aynalarda mutlu göremiyorum.Sağlık sorunlarım çıkmadan bu işi hallediyim diye bu kadar kararlılıkla başladım.Hepimiz aynı durumdayız inanın ama bu hayatımıza vurduğumuz bi sekte.ne kadar çabuk farkına varılırsada o kadar kar.ben bu kararı vermeden önce kişisel gelişim kitapları,başarı hikayeleri okudum.insanlar o kadar büyük şeyler başarıyorlarki,şurda az yemeyi hareket etmeyi kendmize dert ediyoruz.Bırakıyoruz akışına yiyoruz ve sonunda kendimizden tiksinicek hale geliyoruz.o çok yemek istediğiniz yiyeceği alın elinize,düşünün bundan daha fazla yemek için bunalımlara girmeye değermi diyin.Bakın çocuğunuz olucak nice mutluluklar yaşıcaksınız,hayatınızı bu küçük şeyin kaplamasına izin vermeyin.küçük diyorum küçük görmeniz için.çünkü hayatta ne mücadeleler var.ben çok inandım sizde inanın en önemlisi inanarak hiçbişeyin sizi yolunuzdn edemiceğini kendinize tekrarlayın..Sakın kötü şeyler düşünmeyin,sırf kiloluyuz diye hayattan neden vazgeçelim herşey bizim elimizde
Çok çok özürdilerim ben yazınızn altında hamilelik günlüğü çıktı o yüzden öyle yazdım.Üzdüysem gerçekten tekrar tekrar özürdilerimhamile değilim canım 2 aylıkken kaybettim 2. bebeğimi.
Çok çok özürdilerim ben yazınızn altında hamilelik günlüğü çıktı o yüzden öyle yazdım.Üzdüysem gerçekten tekrar tekrar özürdilerim
Tekrardan kusura bakma gerçkten.Bak burda hepimiz aynı durumdayız lütfen vazgeçme,beraber yapalım.Yarında senin miladın olsun.Niye yapamayalımki?? kilo verenlerin verdkten sonraki o rahatlama duygusu o yaşama sevinçlerini bi oku.illaki bakmışsındr ama içselleştirerek oku.başka bi insanın başardğı şeyi irademze braz sahip olarak neden başarmayalım?? ilk hafta dha az yiyerek başla.ne biliym yarım saat yürü.ben kendimden hiçbişeyi mahrum etmiorm sıkılıp bırakmayım diye.ama bi parça alıp bırakıorm.bırakabilmeyi kendime amaç edindim.aman kalmasın olayı kalmadı bende.normalde hep ziyan olmasın diye yerdim.ufak şeylerle başla sonra devamını hep beraber getrcez.o bile ne kdr farkettrcek inanamıcaksınsilmeyi bir türlü yapamamıştım,şimdi sildim yok canım ilgilenip cvp yazdığın için ben tşk ederim
Mrb kizlar. Bende yaklasik 1 aydir ugrasiyorm.94 kg ile baslamistim. Bozdum basladim durdum. 27 kasimda kesin basladim. 92 ydim. Bugun sabah tartildim. 90, 5 kg mim. Mutluyum. Insllh gider. Hedef 65. 2 ccugum var. En kucugu 9 bucuk aylik.
Aynen öyle canım.insanın kendine güveni geliyor yapabilicek gibi hssediyor,inanarak başladık zaten.6dan sonra bişey yemedim yazmışsın bugünkü menünü göremedim neler yedin bakalım :)
Evvet kızlaaar hazırmısıııınızbugün sabah tartıldım anca yazabilyorum.Çoktandır çok yemeye alışkın bünyem biraz kesince ilk hafta fazla vermiş haliyle.ama ben çok mutluyum.sonra yavaşlıcağını bilsemde bozmadğım için ve kendimi sıkmadan devam ettiğim iiçin acayip mutluyum ve kendime inancım dhada fazlalaştı :) bugün sabah kilom 101.2 idi.Yani 3.8 kilo verdim 1haftada.2hanelere az kaldı en azından sakın bırakmıcaazz kimse bıraktım demesin artık,yaşadığımız hayata bir kere geliyoruz ondada istediğimz şeylerden mahrum kalarak devam etmeyelim.hep dedim gene dicem,az yiyerek yaşanıyor bizimki aç gözlülük,sıkıntı ve hayattaki başka zorlukları yada mutlulukları yiyerek çıkarma.yemek için yaşamayalım yaşamak için yiyelim haftada 500gram versek de bi ilerleme kaydedelim.bırakmaak yooook
Cetvelimide yeniledm :)) bende tam 3 kg vermişim süper yaaa süperrrrr:)))
Evvet kızlaaar hazırmısıııınızbugün sabah tartıldım anca yazabilyorum.Çoktandır çok yemeye alışkın bünyem biraz kesince ilk hafta fazla vermiş haliyle.ama ben çok mutluyum.sonra yavaşlıcağını bilsemde bozmadğım için ve kendimi sıkmadan devam ettiğim iiçin acayip mutluyum ve kendime inancım dhada fazlalaştı :) bugün sabah kilom 101.2 idi.Yani 3.8 kilo verdim 1haftada.2hanelere az kaldı en azından sakın bırakmıcaazz kimse bıraktım demesin artık,yaşadığımız hayata bir kere geliyoruz ondada istediğimz şeylerden mahrum kalarak devam etmeyelim.hep dedim gene dicem,az yiyerek yaşanıyor bizimki aç gözlülük,sıkıntı ve hayattaki başka zorlukları yada mutlulukları yiyerek çıkarma.yemek için yaşamayalım yaşamak için yiyelim haftada 500gram versek de bi ilerleme kaydedelim.bırakmaak yooook
Kesinlikle haklisin. Citir anneler olmaliyiz. Tek oda degil. Guzel, alimli esler olmaliyiz. Zaten zayiflayip su kocamdan intikam almak istiyorum♥Ne güzel işte aslında sürekliliği olsa verebilyorsun sende görmüşsün.Başlayıp başlayıp bırakıldğında çok daha yıpratıcı oluyor,insanın yapası kalmıyor.onun için devam et bak kesin karar vermişsin,üstüne bide güzel kilo vermişsin.Benim savundğum tek şey az yemek,hareket etmek,bol su içmek ve arkdaşlarlada konuştğmuz gbi 6'dan sonra bişey yememek :) bunlarla çok rhat veriliyor,insan kendini sıkarsa bıktırıcı oluyor.o yüzden lütfen sizde devam edin çocuğunuz büyücek genç görünen annelerden olun :) kilo insanı en az 5yaş arttırıyor
akşam yediğinde zaten fazlalıkla yatıyosun. hele bir de diyetteysen en az 2 gün geri kalıyosun. çok denedimakşam yersem 2 gün çok dikkat etmeliyim ki öncesine geri döneyim. ama asıl derdim yerken istediğimi yememem gerekirken mantığım hayır dese bile devam etmem nasıl önüne geçicem yardım edin kızlar
Takdir edersinizki burda uzun uzadıya ne yedim ne içtim anlatmıcam.Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse 1.70 boyunda 105 kiloya ulaşmış yemek yeme konusunda çok başarılı bir insanım.İşte bilindik hikayeler gibi sayısız diyet denemiş,şok diyetlere girip zaman kaybetmiş,yıllar geçtikçe olayın özünü anladğımı düşünerek artık aranızdayım.Çok güzel zayıf zamanlarımda oldu lakin geldiğim nokta 105 kilodur.Amacımda 60'a inmektir.Bu kararlılıkla başarılı olucağımı umut ediyorum.Bu yolda başka hiçbişeye ihtiyacımız yok,irade ve kararlılıktan başka.Bugüne kadar mutsuzluklarımızı mutluluklarımızı hepsini yemeğe bağladık.Mutlu olduk yedik bunalıma girdik yedik.Neyin acısını kimden çıkardık diye sorarsanız sadece kendimizden çıkardık.Şimdi büyük bedencilerde hangi yağımı saklayabileyim diye kıyafetlere dünya para sayıyorum.Peki ne için? Anlık bi zevk olan yeme dürtüsü için.Koca bi hayatımızı garip komplekslerle,istedklerimizi giyememekle,belkide zaman zaman beğenilmeme korkusuyla duruşumuza yansıyan o kendimize güvensizliğimzle geçiriyoruz.Ben şişman olduğum halde en azından görünüşte kendine güvenli biriyim.Fakat doğrusu şudurki,hayattaki en büyük kompleksim,kendime güvensizliğim kilolarımdır...Genç olduğum için henüz sağlık problemlerim yok,ama onlarda zaman geçtikçe açığa çıkıcaktır.Ben kafama şunu oturttum,sen bir gün bu kiloları vermek zorunda kalıcaksın.Gerek sağlık gerek iş gerek hamilelikte bunları sana zorla verdiricekler.Kaçarı var mı? Hayır yok.O zaman niye güzel zamanlarımı istediğini giyemeyen,yakıştrmayan ve şişman biri olarak geçireyim.Niye bu kararı almam için bunu bi doktor zorunluluk haline getrsin? O yüzden dedim ya başta,en önemlisi karar ve irade..O hayali canlı tutabilmek.Ve tek olayda az yemek.Yemekten sonra sodalara saldırıp mide fesatları geçirmek demek değil yaşamak.Yaşamın tadı kendimize güvendiğimiz kadar var ve emin olun dış görünüş insanın kendini aynada güzel görmesi yaşama sevincinin tekrar gelmesidir.Tabiki herşey demek değil kilo vermek ama hayat yemek yemekte değil.Kendimi garip listelere bağımlı kılmıcam.Yıllarca ne yiyip ne yememem gerektiğini okudum durdum.Az yicem ve buna alıştırıcam kendimi.Sporumu asla ihmal etmicem ve her hafta size ne kadar kilo verdiğimi paylaşıcam.Ayda 8-10kilo vermeyi planlıyorum.Bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum
Yok canım önemli değil.Çok çok iyi.zaten yemek zorunda oldğunda yiceksin ama az yiceksin.hiç yemesen dha çok acıkıp akşama yüklenicektin.Unutma önemli olan bıktırıcı ve yemeklere saldırıcı hale gelmeyelim.aşureyi yememen iyi olmuş ama dediğim gbi canın çok isterse 1kaşık al.kaçarsan kovalıyor çünkü :) çook başarılı buldum benmasalcım kusura bakma yazarken oğlum interneti bozdu okuldan yazıyorum.
dün sabah 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yarım domatesli sandviç şekersi çay
okulda arkadaşlar poğaça fındık fıstık verdiler YEMEDİM
öğlen veliye bebek görmeye gittik orada 5-6 çizi 3 petibör 1 gofret 1 türk kahvesi çok açtım başka çarem yoktu
2 gibi aşure geldiYEMEDİM
akşam 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek 4 yemek kaşığıkurufasulye az yağlı salata yedim. 1 kase de yoğurt 18 den sonra yemedim 10 bardak su
Çook tebrik ederim bak nasıl boğazı tutunca oluyor :) çok sevindim süper bencede süpeerr yılmadan devam ediyoruzCetvelimide yeniledm :)) bende tam 3 kg vermişim süper yaaa süperrrrr:)))
Önemli olan süreklilik zaten.Dünde yazdım haftada 100gramda versek bunu başarı olarak görücez.sakın sakın moral bozmak yok.bu bir gerçek zaten.biyerde duruyor kilo vermek.ama devam edersen gene yoluna giricektir.ne güzel demişisn şimdi zayıflamazsak ne zaman zayıflıcazda keyfini çıkarıcaztebrik edrim cok güzel vermişsin .. benimki bu ara durdu veremiyorum bu gün tartı günümdü sadece 200 gr yag vermişim .. biraz motivasyonum düştü ama yinede yılmıycam vericem bende bu yaşlarda istedigim görüntüde incecek ,olmassam ne zaman olcam eninde sonunda vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?