25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Çok teşekkürler mozerellaa :) işte ne yazıkki öyle oluyor.ipin ucu kaçtımı yuh o kadar olurmuyum dediği kiloya geliveriyor insan yedikçe.aramızda en çok hırsı senin yapman lazım resmen düğünün var :) Allah mutlu etsin.yıllar sonra o fotoğraflarına bakarken güzel görünmek istemezmisin?yada çocuğun olduğnda anne ne kadar şişmanmışsın demesini istermisin?o gelinlik içinde müthiş görünmelisin.kendini iyi hssetmelisinki bunu yansıtabilesin. yaza iyi bi zaman var.ve yürüyüş bandında varsa sakın sakın aksatma onu.o paylaştğın yazı gerçekten hayat görüşüm olarak ve bu yolda örnek alıcağım bi yazı.müthiş anlatılmış.kim yapmışsada helal olsun demekten o diyet bu diyet derken hiçbirini yapamaz hale geldik.benim sana tavsiyem canan karatayı dukanı boşver.sen kafanda bitir.ve az yemeyi kendine asıl yol edin.çalışıyorsan orda ne yemek yeniyorsa normal yemenin belki çeyreğini ye.ilk etapta yarısını ye sonradan düşür.su iç bol bol ve günde 1.5saat yürü o bantta :) en çok seni takip etcem düğünün var zayıflıcaksın valla ötesi yok.ne zaman vazgeçsen o hikayeyi oku,bizlere yaz.yarın başlıyorsun anlaştıkmı :)

“ben de zayıf olabilirim,benim iskeletim de incecik bir insanınkinden farksız!”
Ahh arkdaşlar mozerellanın paylaştığı yazıyı mutlaka ama mutlaka okumalısınız.Hiç uzun demeden.Asıl yapmamız gerekenler uygulamalı olarak ne de güzel anlatılmış yaşayan birinin dilinden.Hepimiz yapablirz yeterki şu mantığı oturtalım kafamıza.Günlük fikride gayet güzel ben düzenli tutmuyodm ama başlıcam

ayy cnmm cook tesekkür ederimm saol cook haklısın bende yarın baslayacam insallah sürekli baslıyorum bi yerde bitiyor ama artık bitmeyecek dewam ettirecem ve defterede günlük tutucam bakalım çokk tesekkür ediyorumm sizede desteginiz için :)

bende artık bu gidişe bir son veriyorum.4 aralık benim miladım olsun.yeni yıla tam 4 hafta var bu ilk sıkı diyet ve her gün 1 saat koşu bandı hedefim hafta 2 kilo inşallah yeni yıla 8 kilo vererek girecem.kilom 92.

ben de katılabilir miyim kızlar size? :) ben de nişanlıyım yaza düğünüm var ve tabir-i caizse yarmagül gibiyim :) boyum 1.78 kilom 80. bacaklarım incecik ama göbeğim zannedersiniz ki 2-3 doğum yapmışım! hep oraya gidiyo malesef yarın sabah başlayacağım ama bişey sorcam; önce kahvaltı ardından spor mı? yoksa önce spor ardından kahvaltı mı?

canım benim bende hep kilolu biriyim nişanlıyken tartıda 79 kiloyu gördüm,ama kendime söz verdim düğünde şişman gelin olmuyacam diye düğünümde 65 kilonun altındaydım.o gün senin en güzel günün kilolar yüzünden mahvetme utana sıkıla kalkıp oynama,hadi hırs yap çıtır bir gelin ol.bende çok kötü durumdayım gel burda beraber zayıflayalım.

bende yarın başlıyorum birlikte başlıyalım ilk su iç sonra spor yap sonrada güzel bir kahvaltı

bende yarın başlıyorum birlikte başlıyalım ilk su iç sonra spor yap sonrada güzel bir kahvaltı

ayyy canım çok sevindim tamam başlayalım yarın, zaten kahvaltıyı çok seviyorum kısamıyorum :)

spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun

yürüyüş düşünüyorum ve youtube'da "En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma (HIIT)" adıyla aratırsan 2 türk abi kardeş var, onların o çalışmasını arada yapıyorum zaten cidden hem çok terletiyor yani kalori yaktırıyor hem de çok kısa, genç ve fit olarak siteleri ve videoları var. bunları düşünüyorum ilk etapta canım sen nasıl planlıyorsun spor kısmını?

günaydın kızlar,sabah geç uyandığım için spor yapamadım ev işlerini bitirip yapacam.
ilk iş bir bardak ılık su 2 kuru kaysı yedim
sonra sarmısak çayımı içtim
kahvaltıda:2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1domates
3 siyah zeytin 3 bitik parça peynir
az şekerli çay

arkadaşlar internetim bozudu bi süre yokum akşamları gündüzleri yazabilirm bu saatlerde 1 kilo vermişim şuan 69 kiloyum
bugün sabah 2dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates sandviç şimdi de öğle yemeği yiyeceğim beyaz lahana salatası 1 kutu ayran
akşama da pırasa salata yoğurt yiyecem

bende 2de spora gidecem soğukta spora gitmek o kadar zor geliyor ki anlatamam hep bi bahane spor salonuda bana yarım saat yürüme mesafesinde özellikle yürüyorum evde spor yapamıyorum ama orda yapıyorum ( 1saat kalabiliyoruz belediyenin oldugu için insallah hepimiz güzelce zayıflayacaz umarım carsambaya kadar 2 kilo veririz yada en az 1 :) ben 2 kilo hedefliyorum..

ara 2 küçük mandalina
öğlen:2 dilim kepek ek
haşlanmış tavuk göğsü,bol salata
ara.çay bardağı süt
2 galate

akşam:haşlanmış karnıbahar üzerine bol sarmısaklı yoğurt
son ara elma yerim
su 2.5 lt

Merhaba kızlar :) Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Benim kilom sizinkilerden bayağı fazla. 126 kiloyum boyum 1.65 20 yaşındayım. Günlük açmayı düşünüyordum ama burada çok güzel destek olmuşsunuz birbirinize. Çok özendim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…