Çok teşekkürler mozerellaa :) işte ne yazıkki öyle oluyor.ipin ucu kaçtımı yuh o kadar olurmuyum dediği kiloya geliveriyor insan yedikçe.aramızda en çok hırsı senin yapman lazım resmen düğünün var :) Allah mutlu etsin.yıllar sonra o fotoğraflarına bakarken güzel görünmek istemezmisin?yada çocuğun olduğnda anne ne kadar şişmanmışsın demesini istermisin?o gelinlik içinde müthiş görünmelisin.kendini iyi hssetmelisinki bunu yansıtabilesin. yaza iyi bi zaman var.ve yürüyüş bandında varsa sakın sakın aksatma onu.o paylaştğın yazı gerçekten hayat görüşüm olarak ve bu yolda örnek alıcağım bi yazı.müthiş anlatılmış.kim yapmışsada helal olsun demekten o diyet bu diyet derken hiçbirini yapamaz hale geldik.benim sana tavsiyem canan karatayı dukanı boşver.sen kafanda bitir.ve az yemeyi kendine asıl yol edin.çalışıyorsan orda ne yemek yeniyorsa normal yemenin belki çeyreğini ye.ilk etapta yarısını ye sonradan düşür.su iç bol bol ve günde 1.5saat yürü o bantta :) en çok seni takip etcem düğünün var zayıflıcaksın valla ötesi yok.ne zaman vazgeçsen o hikayeyi oku,bizlere yaz.yarın başlıyorsun anlaştıkmı :)cnm sana bu yolunda basarılar diliyorum bnde 170 boyundayım kilom 95ti 98 olmusstresten yemek yiyorum sürekli üstelik yazada düğünüm war ( beraber zayıflayalım ya skldm bende kilolarmdam nişanlmda kosu bandı aldı bana ama calstgm için bazende cnm istemedigi için kosmuom duzenli olarak ne olacak bnm bu halim daha ewlenmeden bu kilodayım ya offff canan karatayın pierre dukann kitabını aldım ama bir türlü dewam ettiremiyorum ((((
Boşver bak hırs yapmışsın sayesinde ,kocan bile inanamasın verdğin kiloya fıstık ol :)Kesinlikle haklisin. Citir anneler olmaliyiz. Tek oda degil. Guzel, alimli esler olmaliyiz. Zaten zayiflayip su kocamdan intikam almak istiyorum♥
Çok teşekkürler mozerellaa :) işte ne yazıkki öyle oluyor.ipin ucu kaçtımı yuh o kadar olurmuyum dediği kiloya geliveriyor insan yedikçe.aramızda en çok hırsı senin yapman lazım resmen düğünün var :) Allah mutlu etsin.yıllar sonra o fotoğraflarına bakarken güzel görünmek istemezmisin?yada çocuğun olduğnda anne ne kadar şişmanmışsın demesini istermisin?o gelinlik içinde müthiş görünmelisin.kendini iyi hssetmelisinki bunu yansıtabilesin. yaza iyi bi zaman var.ve yürüyüş bandında varsa sakın sakın aksatma onu.o paylaştğın yazı gerçekten hayat görüşüm olarak ve bu yolda örnek alıcağım bi yazı.müthiş anlatılmış.kim yapmışsada helal olsun demekten o diyet bu diyet derken hiçbirini yapamaz hale geldik.benim sana tavsiyem canan karatayı dukanı boşver.sen kafanda bitir.ve az yemeyi kendine asıl yol edin.çalışıyorsan orda ne yemek yeniyorsa normal yemenin belki çeyreğini ye.ilk etapta yarısını ye sonradan düşür.su iç bol bol ve günde 1.5saat yürü o bantta :) en çok seni takip etcem düğünün var zayıflıcaksın valla ötesi yok.ne zaman vazgeçsen o hikayeyi oku,bizlere yaz.yarın başlıyorsun anlaştıkmı :)
cnm sana bu yolunda basarılar diliyorum bnde 170 boyundayım kilom 95ti 98 olmusstresten yemek yiyorum sürekli üstelik yazada düğünüm war ( beraber zayıflayalım ya skldm bende kilolarmdam nişanlmda kosu bandı aldı bana ama calstgm için bazende cnm istemedigi için kosmuom duzenli olarak ne olacak bnm bu halim daha ewlenmeden bu kilodayım ya offff canan karatayın pierre dukann kitabını aldım ama bir türlü dewam ettiremiyorum ((((
ben de katılabilir miyim kızlar size? :) ben de nişanlıyım yaza düğünüm var ve tabir-i caizse yarmagül gibiyim :) boyum 1.78 kilom 80. bacaklarım incecik ama göbeğim zannedersiniz ki 2-3 doğum yapmışım! hep oraya gidiyo malesefyarın sabah başlayacağım ama bişey sorcam; önce kahvaltı ardından spor mı? yoksa önce spor ardından kahvaltı mı?
bende yarın başlıyorum birlikte başlıyalım ilk su iç sonra spor yap sonrada güzel bir kahvaltı
ayyy canım çok sevindim tamam başlayalım yarın, zaten kahvaltıyı çok seviyorum kısamıyorum :)
spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun
canım benim bende hep kilolu biriyim nişanlıyken tartıda 79 kiloyu gördüm,ama kendime söz verdim düğünde şişman gelin olmuyacam diye düğünümde 65 kilonun altındaydım.o gün senin en güzel günün kilolar yüzünden mahvetme utana sıkıla kalkıp oynama,hadi hırs yap çıtır bir gelin ol.bende çok kötü durumdayım gel burda beraber zayıflayalım.[/QUO
ewet canm cok haklısınız bugün son wermemek kaydıyla basladım diyete degil sağlıklı beslenmeye :) bn bitki çayımı içtim simdide kahwaltımı yapıyorum ve severek yiyorum içimde huzurlu daha önce sporla 12 kilo vermistim devam ettiremedigim için tekrar aldım burası hepimizin milad yeri olsun insallahh kızlarr ayrıca düzenli günlükte tutucm defterimi hazırladım :)
günaydın canım evet bu gün bizim miladımız olsun her hafta çarşamba tartılıp yazalım.canım benim bende hep kilolu biriyim nişanlıyken tartıda 79 kiloyu gördüm,ama kendime söz verdim düğünde şişman gelin olmuyacam diye düğünümde 65 kilonun altındaydım.o gün senin en güzel günün kilolar yüzünden mahvetme utana sıkıla kalkıp oynama,hadi hırs yap çıtır bir gelin ol.bende çok kötü durumdayım gel burda beraber zayıflayalım.[/QUO
ewet canm cok haklısınız bugün son wermemek kaydıyla basladım diyete degil sağlıklı beslenmeye :) bn bitki çayımı içtim simdide kahwaltımı yapıyorum ve severek yiyorum içimde huzurlu daha önce sporla 12 kilo vermistim devam ettiremedigim için tekrar aldım burası hepimizin milad yeri olsun insallahh kızlarr ayrıca düzenli günlükte tutucm defterimi hazırladım :)
günaydın kızlar,sabah geç uyandığım için spor yapamadım ev işlerini bitirip yapacam.
ilk iş bir bardak ılık su 2 kuru kaysı yedim
sonra sarmısak çayımı içtim
kahvaltıda:2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1domates
3 siyah zeytin 3 minik parça peynir
az şekerli çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?