file76 yediklerin süper olmuş.güzel bir başlangıç yapmışsın.mozerallanın paylaştğı yazıyı okudun dimi?ordada kız 15dakikalık yürüyüşle başlamış.önemli olan süreklilik.dha bugün ilk günün ve yarım saat de yürüsen büyük kar.yeterki hergün yürü.zaman geçtikçe çok daha ilerliceksin alışıcak vücut.şimdi çok ham durumda.benim ilk hafta inan heryerim ağrıyoduilk gün sadece yarım saat yürüye bildim kızlar bacaklarım sanki tutuldu.
Hoşgeldin aramıza :) hepimizin kafasında düşündüğü inmek istediği kilolar var.hepimizin farklı.o yüzden kilon fazla olmuş nolucak.hem bak 20yaşındasın ve şu anda farkındasın bunun önünü almadan gençliğini geçirme.bende 25yaşındaym ama keşke daha önce kendime dur deseydim diyorum.yedikçe vücut alıyor bu bir gerçek.artık dahada şişemem diyor ya insan,yok öyle bişey.şişiyorsun kendimden biliyorum. Biz hep beraber mutlu oluyoruz burda destek oluyoruz kilo verdkçe.öncelikle yedklerini azalt.gerçkten iradeni kontrol altına almayı başarıcaz önce.direk yeme sistemini değiştirirsen bıktırıcı olabilir.günde yarım saat yürüyüşle başla.her hafta 10dakika arttır.sonra vücut alışıyor zaten.ve bir günlük tut,bilgsayar haricinde baya bildiğin defter :) hergün yediklerini ve hssettiklerini yaz.yediklerini gördüğün zaman kontrol dha kolay olur diye düşünüyorum.bende yapıcam aynısını.en önemlisi kafa olarak kendini hazırla ve sonucunun güzelliğini kafanda hep canlı tut.Merhaba kızlar :) Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Benim kilom sizinkilerden bayağı fazla. 126 kiloyum boyum 1.65 20 yaşındayım. Günlük açmayı düşünüyordum ama burada çok güzel destek olmuşsunuz birbirinize. Çok özendim size
Hoşgeldin izmirplus :) dediğin videoyu izledim biraz.bilmiyordum bunu.kolay görünüyor ama baya yorucu bence yapmak baya yararlı olucaktr çok sağol :) dağa tırmanma hareketi filan fena.kızlar genç ve fit sitesinide bi inceleyin derim güzel şeyler var gbiyürüyüş düşünüyorum ve youtube'da "En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma (HIIT)" adıyla aratırsan 2 türk abi kardeş var, onların o çalışmasını arada yapıyorum zaten cidden hem çok terletiyor yani kalori yaktırıyor hem de çok kısa, genç ve fit olarak siteleri ve videoları var. bunları düşünüyorum ilk etapta canım sen nasıl planlıyorsun spor kısmını?
arkadaşlar internetim bozudu bi süre yokum akşamları gündüzleri yazabilirm bu saatlerde 1 kilo vermişim şuan 69 kiloyum
bugün sabah 2dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates sandviç şimdi de öğle yemeği yiyeceğim beyaz lahana salatası 1 kutu ayran
akşama da pırasa salata yoğurt yiyecem
file76 yediklerin süper olmuş.güzel bir başlangıç yapmışsın.mozerallanın paylaştğı yazıyı okudun dimi?ordada kız 15dakikalık yürüyüşle başlamış.önemli olan süreklilik.dha bugün ilk günün ve yarım saat de yürüsen büyük kar.yeterki hergün yürü.zaman geçtikçe çok daha ilerliceksin alışıcak vücut.şimdi çok ham durumda.benim ilk hafta inan heryerim ağrıyodu
benim ilk günüm gayet güzeldi kızlar siz neler yaptnz :) bende 22 yasındaym genc yasta kendimize eziyet etmişiz keşke diyorum kilo almaya basladıgımda kendimi kontrol etseymişim 5 kilo fazlam warken hemen verseymişim simdi kilolar katmanlastı ama vericez insallahhh :))
Bencede kesinlikle olmamalı.gelinliğinle çok güzel görünmelisin :) bunu kendin için yap.bak bi arkdaş yazmış ya niye utana sıkıla oynayasın.nişanlının yapması biraz snir bozucu tabii ama hırslandrsın bu seni.abartmaması gerektğini sen sölüceksin nişanlınabenim nişanlım kilo vermemi çok istiyor ya sinir oluyorum bana kosu bandı aldı hergün spora gdp gtmedgmi soruyor bi ara yasadgm ildeki spor salonlarını arayıp arastırıyordu ama benimle tanıstıgındada ben bu kilodaydm neden degiştirmek istiyorsa tamam istesin ama abartmasn ya nişan alışverişinde abiye bakarken beraber begendgm tüm abiyelerin bana olmaması o kadar üzmüştüki beni nişanlımn yanında artık beden varmı demeye utanıyordum ama gelinliğimde bole olmayacak aslaaaaaaaaa
Hoşgeldin aramıza :) hepimizin kafasında düşündüğü inmek istediği kilolar var.hepimizin farklı.o yüzden kilon fazla olmuş nolucak.hem bak 20yaşındasın ve şu anda farkındasın bunun önünü almadan gençliğini geçirme.bende 25yaşındaym ama keşke daha önce kendime dur deseydim diyorum.yedikçe vücut alıyor bu bir gerçek.artık dahada şişemem diyor ya insan,yok öyle bişey.şişiyorsun kendimden biliyorum. Biz hep beraber mutlu oluyoruz burda destek oluyoruz kilo verdkçe.öncelikle yedklerini azalt.gerçkten iradeni kontrol altına almayı başarıcaz önce.direk yeme sistemini değiştirirsen bıktırıcı olabilir.günde yarım saat yürüyüşle başla.her hafta 10dakika arttır.sonra vücut alışıyor zaten.ve bir günlük tut,bilgsayar haricinde baya bildiğin defter :) hergün yediklerini ve hssettiklerini yaz.yediklerini gördüğün zaman kontrol dha kolay olur diye düşünüyorum.bende yapıcam aynısını.en önemlisi kafa olarak kendini hazırla ve sonucunun güzelliğini kafanda hep canlı tut.
aynen masalcım ya zaten eltilerde zayıff bide 2 cocuk doğurdugu halde hiç kıskanç degilimdir ama ne bileyim ben onların yanında kabaca duruyorum zayıflamak farz oldu artıksen hangi sehirdesin masal bekarsn sanırm diger yorumlarını okudum sen zayıfla nişanında çıtı pıtı olll ben nişanda tontondum ama düğünde sasırtıcam herkesi :)
inşallah canım kendine güvenmen yeter.aynen masalcım ya zaten eltilerde zayıff bide 2 cocuk doğurdugu halde hiç kıskanç degilimdir ama ne bileyim ben onların yanında kabaca duruyorum zayıflamak farz oldu artıksen hangi sehirdesin masal bekarsn sanırm diger yorumlarını okudum sen zayıfla nişanında çıtı pıtı olll ben nişanda tontondum ama düğünde sasırtıcam herkesi :)
Hoş bulduuk :) Evet yedikçe alıyor yedikçe alıyor insan başka şeylerin hırsını kendinden çıkarırcasına yiyor gerçi yine kendine yapıyor kötülüğü ama bunu görmüyor. Aah aah zayıfladığımda ilk yapacağım şey yazlık elbise giymek olacak böyle tiril tirilİlk hedefim ikili hanelere inmek ikincisi ise 70 kiloya düşüp teyzemin düğününe gitmek. Saklanmadan, çekinmeden, utanmadan oynamak :) Bir de yazdıkların bana o kadar uyuyor ki ben de diyette tek gerçeğin az yemek olduğunu düşünüyorum tamam spor önemli ama yemeyi kesince insan veriyor yani. Kardeşim 2 ay boyunca nerdeyse bir şey yemedi. Ama 83 kilodan 61 e düştü. Hiçbir sağlık sorunu da çıkmadı şükür :13: Yarın güzel bir kahvaltı yapacağım sonra okul ders arkadaşlar derken günü akşam edeceğim yemek falan da yemeyeceğim. :) 3 lt su ve en az 2 bardak yeşil çayla beraber ayda 10 kilo vermek istiyorum. Sn de ne güzel 1 haftada 4 kilo vermişsin:13:
Ben sana inanıyorum inşallah çok güzel bir gelin olacaksınZayıfla da herkes şok olsun düğünde
bende zayıflayınca boydan elbise giymeyi çok istiyorum,inşallah elbiselerle foto çekip atmayı rabbim bize nasip eder.
Evet canım bekarım inşallah dedğin gbi olurum :) antalyadaym.o kadar çok istiyorumki hepimizin buraya istedğimz şeklde kilolarımızı verdğimizi yazmayı.bide açıkçası nasıl insanlar bilmiyorum ama eltiler görümceler filan evlendkten sonra şöyle kilo ver böyle kilo ver diye konuşabilirler.aman kmseyi konuştrmadan ver ya.kıskançlık değil bu,olması gerekenden fazla yediğimz için kendmizi bu durumlara sokuyoruz.onlar olmasa başkaları kendinde yorum yapma gereği duyuyolar.senin hedefin çok güzel bişey için.lütfen bozma.Hergün yürüyüşünede dkkat et.cidden yapabilrsin.yeterli zamanın var sende çok güzel bi gelin olmalısın,şişmanlık gelinlikte pek saklanamıyor.o gün bütün gözler senin üstnde olucak,kendine güvenli olaynen masalcım ya zaten eltilerde zayıff bide 2 cocuk doğurdugu halde hiç kıskanç degilimdir ama ne bileyim ben onların yanında kabaca duruyorum zayıflamak farz oldu artıksen hangi sehirdesin masal bekarsn sanırm diger yorumlarını okudum sen zayıfla nişanında çıtı pıtı olll ben nişanda tontondum ama düğünde sasırtıcam herkesi :)
Arada bişeyler yemelisin.Gene eski hatalarımızı yapmamamız lazım.akşama kadar bişey yemiceksin akşam geldğinde saldırıcaksın.hep böyle yaptk bugüne kdr.arkdaşlarnlayken ne biliym salata ye yada az kalorili şeyler ye.ama akşama yüklenme.burda yaptğmz en güzel şey gün içinde abartmadan yemek ve akşam 6dan sonra bişey yememek.biz byük kilolar vericez.40-50kilo vermek demek içimzden bir insanın çıkması demek.doğal olarak temkinli gtmek lazım.boğazı tutmak en başta gerekli olan şey.ama günde 1saatini spora ayırabilrsin.boş boş oturdğmz dünya zaman oluyor.sporsuzda olmaz.1.boğaz 2.spor derim ben sana.eğer kalıcı kilo vermeler istyrsan kendini aç bırakma.sadece az ye ve doğru şeyler ye.bunları anlatmama gerek yok artık hepimiz neyin kilo yapıp yapmadğnı biliyoruz.inan istedğin kiloya inmeni canı gönülden istiyorum.en güzel yaşlarının başındasın.yapabilrsin yeterkii gerçek bi istek ve irade olsun içindeHoş bulduuk :) Evet yedikçe alıyor yedikçe alıyor insan başka şeylerin hırsını kendinden çıkarırcasına yiyor gerçi yine kendine yapıyor kötülüğü ama bunu görmüyor. Aah aah zayıfladığımda ilk yapacağım şey yazlık elbise giymek olacak böyle tiril tirilİlk hedefim ikili hanelere inmek ikincisi ise 70 kiloya düşüp teyzemin düğününe gitmek. Saklanmadan, çekinmeden, utanmadan oynamak :) Bir de yazdıkların bana o kadar uyuyor ki ben de diyette tek gerçeğin az yemek olduğunu düşünüyorum tamam spor önemli ama yemeyi kesince insan veriyor yani. Kardeşim 2 ay boyunca nerdeyse bir şey yemedi. Ama 83 kilodan 61 e düştü. Hiçbir sağlık sorunu da çıkmadı şükür :13: Yarın güzel bir kahvaltı yapacağım sonra okul ders arkadaşlar derken günü akşam edeceğim yemek falan da yemeyeceğim. :) 3 lt su ve en az 2 bardak yeşil çayla beraber ayda 10 kilo vermek istiyorum. Sn de ne güzel 1 haftada 4 kilo vermişsin:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?