25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Melike yemeklerin güzel fakat çok meyve yeme oda kilo yapar :))

nerede yaşıyorsun ki?

Melike yemeklerin güzel fakat çok meyve yeme oda kilo yapar :))

öğleni abarttığımı düşünüyorum biran sabah mandalina yememin sebebi de geç kalıyordum işe ama akşam eve gidene kadar çok çok acıkırsam evde çorba falan yemeye çalışırım artım

Anladım melikeciğim :) Ben sabah 1 yumurtadan olusan omlet, 2 saat sonrası yanı okulda muzlu süt, öğlen bol acılı mercimek çorbası ve 3-4 kaşık zeytinyağlı barbunya 3-4 saat sonra yanı sımdı 1 kase mercımek corbası :))

Heyy heyy heyy beni de şu listenize ekleseniz ya ben yazarım ki size neler yediğimi kaç kilo verdiğimi o zaman

öglenleri biraz daha fayzla yesem mesela
yogurltlu biber veya yaninda sebze yemegi gibi
ama annem yemekleri gec yaptigi icin bu sekilde oluyor o zaman kendim gecicem ocak basina :))
nugget da bugunluk dü sadece hep olmuyo yani sabah ve öglenleri iyi yiyip aksamlari azaltmam lazim

bir zamanlar en sevdiğim çorbaydı mercimek çorbası ama artık görmek bile istemiyorum haftanın 3 günü işte yiyorum ilk defa bugün farklı bir çorba yollamışlardı
afiyet olsun sanada güzel menün o muzlu sütlere dikkat et alırken yarım yağlı olsun kalorisi daha az oluyor

y

Hayır canım ne gerek var yağda pişirmene bazen bende sabahları 4 tane yiyorum ama yağda değil tost makinesinde hiç yağ sürmeden yapıyorum 3-4 dakıkada oluyo hem yağsız hemde çok kalorili olmuyor dene bence. Öğlene gelınce canım bulabılıyosan yağsız yoğurt bulamazsanda yarım yaglı yogurt al 1 kaseye koy ye ıcıne 1 dılım kepek veya bugday ekmegıde dograyabıllırsın. Ya da salata yap kendıne yağı az ama lımonu bol kıvırcıklı domateslı. Ya da nugget yap dedıgım tarzda sana kalmıs ocak basına gecmene gerek yok :)

Benim kilom 80 di en son tartıldığımd 79 gelmiştim. en son tartılalıda 5 gün oluyor

Bugune özel içtim sadece :) Ama hep içmeyi düşünüyorum sonucta bız daha gelısme dönemındeyız :)

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nickname[/td]
[td] başlangıç kilosu [/td]
[td]şuanki kilosu[/td]
[td]bu hafta verdiği kg[/td]
[td]toplam verdiği kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]mavibalonlar[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td] pingu92 [/td]
[td] 84,8 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td] 94.5 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]seçil1595[/td]
[td] 79 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…