- Konu Sahibi Mavibalonlar
-
menüm:
sabah:2 mandalina
1 saat sonra falan 1 fincan nescafe
1 saat sonra falan 1 fincan form plus bitki çayı
öğlen
1 kase çorba
3-4 kaşık türlü
4-5 kaşık bulgur pilavı
yarım kase cacık
bitki çayı
1 fincan nescafe
ve 1 tanede mandalina yedim şimdi
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum ama meyve ile geçiştirebilirim:)
canim bu markette allinan soguk kahveden yani icinde süt tozu felan var ve cok seker var ondan kalorisi cok üsütünde 220 kalori yazyiodu suan aksam yemegimi yiyorum corba yiyemicem salata yiyiorum sadece aksam yemegi olarak bide ben sizden bi saat gerideyim .S
Melike yemeklerin güzel fakat çok meyve yeme oda kilo yapar :))
Heyy heyy heyy beni de şu listenize ekleseniz ya[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]nickname[/TD]
[TD] başlangıç kilosu[/TD]
[TD]şuanki kilosu[/TD]
[TD]bu hafta verdiği kg[/TD]
[TD]toplam verdiği kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavibalonlar[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pingu92[/TD]
[TD] 84,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikea123[/TD]
[TD] 94.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Pingu92 bence saglıksız beslenıyorsun canım benim. Nugget'i yağda mı yapıyosun? Bak senın gunluk alım mıktarın atıyorum 1500 kalori sen bu menuyle 1000 kalorı alıyosun ama en az alman gereken 1300 ki saglıklı veresın bu menuyle hasta bıle olursun tatlım su soguk kahveyıde bırak 220 kalori değmez yanı al bıtkı cayını yerıne daha saglıklı
Anladım melikeciğim :) Ben sabah 1 yumurtadan olusan omlet, 2 saat sonrası yanı okulda muzlu süt, öğlen bol acılı mercimek çorbası ve 3-4 kaşık zeytinyağlı barbunya 3-4 saat sonra yanı sımdı 1 kase mercımek corbası :))
nerede yaşıyorsun ki?
Heyy heyy heyy beni de şu listenize ekleseniz yaben yazarım ki size neler yediğimi kaç kilo verdiğimi o zaman
Almanya da yasiyorum canim ondan bi saat gerideyim :=)
yöglenleri biraz daha fayzla yesem mesela
yogurltlu biber veya yaninda sebze yemegi gibi
ama annem yemekleri gec yaptigi icin bu sekilde oluyor o zaman kendim gecicem ocak basina :))
nugget da bugunluk dü sadece hep olmuyo yani sabah ve öglenleri iyi yiyip aksamlari azaltmam lazim
Benim kilom 80 di en son tartıldığımd 79 gelmiştim. en son tartılalıda 5 gün oluyor
Benim kilom 80 di en son tartıldığımd 79 gelmiştim. en son tartılalıda 5 gün oluyor
bir zamanlar en sevdiğim çorbaydı mercimek çorbası ama artık görmek bile istemiyorum haftanın 3 günü işte yiyorum ilk defa bugün farklı bir çorba yollamışlardı
afiyet olsun sanada güzel menün o muzlu sütlere dikkat et alırken yarım yağlı olsun kalorisi daha az oluyor
Bugune özel içtim sadece :) Ama hep içmeyi düşünüyorum sonucta bız daha gelısme dönemındeyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?