25 umudu kaybetmek için çok mu erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annen=Annem
Her görüştüğüm adamla evlilik hayali kurduğumu falan sanıyor ya da kendisi evlenmemin hayalini kuruyor,anlayamıyorum
Sanırım yalnız olduğu için benimde yalnız kalmamı istemiyor.
Ama yaptıkları hiç doğru değil kuzum

Keşke düzgün bi' adam olsa da tamam
Ama benim isteğim buyken bir de o öyle davranınca galiba üzüntüm x2 oldu
Kötü niyetle yapmıyor bunu da o biliyorum

Yumurtlarınızı dondurun. Panikle yanlış kararlar almayın.

Bu iş bi paradoks bence. Aradıkça bulamazsın, aramazsan da bulamazsın.

Kaç ilişki yaşadınız bilmiyorum ama ben bunda sorunu şurda görüyorum (kardeşime de aynı şeyleri söylerim çok sevgili edindiği için); Yani önce olabilitesi yüksek kişilerle az sayıda sevgililik yaşaması lazım bence kişlerin. Hem ruhsal yorgunluklar içerisinde karşısına çıkan düzgün insanları kaçırmaması için, hem de sizin gibi erken umutsuzluğa kapılmamak için. Az öz.

30a kadar yolu var diyorsun yani...

Biz 30 + olanlar için umut yok o zaman..
Allah ne zaman nasip ederse o zaman vardır.
Elinizden geleni yapsanız da başkasının kalbine de beynine de hükmedemezsiniz.
Siz 25'lerde endişelenmeye başladıysanız geçmiş olsun.
Benim 2 arkadaşım yaş geçiyor diye, sırf evleneyim, anne olayım diye, saçma mahalle ve aile baskısı yüzünden evlendiler ve sonunda boşandılar.
Herhalde 30 üstü olunca nine olacaklarını zannettiler.
Sizde yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Bu kadar yaşa takılmayın.

Keşke düzgün bi' adam olsa da tamam
Ama benim isteğim buyken bir de o öyle davranınca galiba üzüntüm x2 oldu
Kötü niyetle yapmıyor bunu da o biliyorum
Kıyamam sana ya,ne oldu seninkiyle bitirdin mi?
Bunalmıştın en son,sonra banlandım konuşamadık bir türlü

Kazen sana özelden nüfus cüzdanımın fotosunu atıyorum, kk whatsappine artık söyler misin 25 yaşında olduğumu insanlara
Hatta e mail adresimde de adım soyadım yazıyor
Facebook vs tracking nasıl yapılıyorsa yapıp bakabilirsin
Gerekirse sana da hikayemi anlatırım, küçük yaşta olduğum için o zaman insanlar evlilik dışı yaşıyorsun, istismar ediliyorsun vs bık bık ettikleri için söylememiştim daha detaylarını da veririm
Görüntülü de arayabilirsin
Bu şekilde harassment yaşamak istemiyorum konularımda
Bu mevzudan sıkıldım

E esmergizmo kk birinci noteri KudrAlobar dr_yad

4-5 tane oldu şimdiye kadar
Hepsinde bir fıs çıktı
En kötüsünde dayak yedim işte
O kadar ekstrem uçlara gitti
Bazen burada yazıyorlar ya hiç sevgilim olmadı diye
Oldu da noldu diye düşünüyorum o konuları görünce

ben konuyu bilmedigim için begenmistim ilginc geldi tak diye bulup çıkarması. ama daha önceki biseyle ilgiliyse tabi bilemem.

bu durumdan dolayi rahatsız ettiysem kusura bakma. geri alıyorum begeniyi.

kazen yine de istersen banlayabilirsin :)

Yok seni neden banlasın
Ama açıklamışım konunun hassasiyetini
Dollface de beğenmişti açıkladığım mesajı üstüne gelip yine aynı şeyden dem vuruyor
Sıktı artık
5 sene geçmiş üzerinden yeni çıkıp psikoloğa bu sene anlatabildim
18 yaşını doldurdum doldurmadım adam otoritesiyle belamı vermişti o yıllarda
Bu yani tüm mesele
Attım zaten nüfus cüzdanımı da yazar konuya kazen

bilmem ki ben yetkili merci değilim bişey halletmedik. sen söylüyorsun bişey inanmak isteyen inanabilir eski mesajını attım sonuçta kafamdan uydurmuyorum.

Ayy iğrenç herifler yaa Çok üzüldüm çok geçmiş olsun... Bence hiçbir şey için geç değil çoookkk gençsiniz. Herkes de öyle hayvan değil. Herkes kendi zamanını yaşar. Eşime "işte şu zaman evlenseydik şöyle olurdu, şunu yapardık" dediğimde hep bu lafı söyler ve çok hoşuma gider benim de... Sizin de her şey için zamanınız var. Hiç merak etmeyin. Ayrıca tahmin ettiğim kadar sevgililik de yaşamamışsınız... Her şey bazen birden tersine döner. Her şey güzel olur merak etmeyin.

Nasıl yakaladınız bunu ya? Kaç senelik konu?

yaşla çok ilgili kendisi özelden falan da bana da sormuştu yaşımı ben de bakarken denk geldim.

sonuçta burası bi site kimse babamın kızı değil tek lafıyla güveneyim. herkesin kendi iradesi ama bilinmesi gerekir diye düşündüm. herkesin kendi takdiri yapacağı yorumda beni ilgilendirmez orası.

Biz mutlu olmak için, hayatı sevgi duyduğumuz biriyle paylaşmak için evlenmek isteriz.
Bunlar olmayacaksa evlilik neden olur ki?
Annenizin kabul etmesi çok önemli değil.Eğer siz de isterseniz önemli.
Anneniz o kişiyle 7/24 aynı evde yaşamayacak siz yaşayacaksınız.
Anne olmak istemeniz çok doğal bir istek.
Ama doğru insanla olunca iyi bir karar. Yoksa o çocuk huzursuz bir ortamda travmalarla büyür.

Yumurta dondurma isterseniz yapın tabi.Ama bence yumurta sayınıza baktırın. Belki siz geç menopoza gireceksiniz.

İyi ki onlarla bitmiş diyorum. Şu anki erkek arkadaşım iyi bir insan. Ve 25 genç bir yaş. İnsanlar 15 dk konuşur sen bir ömür yaşarsın. Toplumun kalıplarına uymak zorunda değilsin. Sırf parası güzel diye o adamla evlenmek zorunda değilsin. Erkekler cüzdan sense evdeki hizmetkar değilsin. Erkek de temizlik yapar,kadın da hesap öder. İnsanın çok parası olmayabilir,toplumun anlayışına göre çirkin birisi de olabilir. Hepimiz yaşlanıp çirkin kokonalar olcaz. Önemli olan frekans uyumu ve birbirinize saygı çerçevesinde destek olma. Ve soru İngiltere'den birisiyle tanışmayı neden düşünmüyorsun?

Bu konuyu ne kadar kafaya takarsan o kadar bulunmuyor sanırım ya. Hayatımda kimseyi istemediğim dönemde hep birileri denk gelirdi şimdi isteyince olmuyor.
Bir de sende nasıl bilemem ama benim kafaya takma sebebim: mesela bir işte başarılı olmak istiyorsun çalış başar, başka bir şey istersin emek ver olsun vs vs ama aşk öyle mi tesadüfler ve şanstan ibaret sanki.
Ve bu tarz konular çok açılıyor hatta ben de açtım galiba Bu duygulara kapılıp yanlış evlilikler yapıp mutsuz olanlar da var.
En iyisi kendi kendine mutlu olabilmek sanırım. Olursa olur olmazsa da yapabilecek bir şey yok. Hayatta her şeyimiz tam olacak diye bir şey yok.
Ve şöyle de düşünüyorum. Sen benim kadar takıyor muydun bilmiyorum ama ben bu konuyu düşüne düşüne iyice çökkünlük dönemi yaşamıştım. Belki 5 sene sonra aşık olucaz çok mutlu olucaz. E o zaman bu 5 seneyi kendimize zehir etmemin anlamı var mı? Farz edelim ömür boyu bulamicaz e o zaman bize verilen bu yaşamı mucizeyi tek bir eksiğimizi kafaya takarak zehir etmenin anlamı var mı? Her türlü akışa bırakıp takılmamak gerek bunlara diye düşünüyorum artık çünkü düşünmek bir işe yaramıyor...

Reactions: 000

yani son konularini biliyorum ben senin. ordan yazilanlar kadariyla bayaaaa bayaaa manyaklarla ugrasmissin. o zaman tabiki herşeyi şeffaf vermemen gerekir.

bu arada konuyla ilgili de bi kadın doğum uzmanina gidip yumurtalik rezervlerine durumuna baktirsan en azından tedavi gerekiyosa vakit kaybetmezsin.

bu arada ben erkenden evlendim ama arkadasimin biri tam istediği gibi biriyle aniden evlenmisti evelenemicem diye aglarken. ve ilk aydan hamile kalmisti. 29 veya 30 du yasi da.

hic kasma kendini canını da sıkma :) hayat mucizelere gebedir her zaman

evet velvette'nin dedikleri doğrudur ....

Yalnız burda bi tanıdık olma ihtimaline karşı yanlış yaş yazılabilir. Konuyu bilen tanıdık eş dost çakmasın diye...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…