25 umudu kaybetmek için çok mu erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yazacak kazen konuya birazdan
Okay dedi
Artık düşersin yakamdan
Koskoca site yöneticisi bile gerek yok böyle şeylere dedi

Yaşını duyunca çok şaşıranlardan biri de benim.
Hep benden 3-4 yaş buyuksundur diye düşünmüştüm ama 3 yaş kucukmussun:))
Bu yaşında neler basarmişsin. Bir çok evli çocuklu kadının ömrü boyunca göremeyeceği harika bir ülkede kendine yeni düzen kurmuşsun.
Daha ne?
Neden illa herşey mükemmel olmak zorunda ki? Bu yaşadığın hayatı 25 yaşında başarmak bence çok büyük birşey. Sahip olmadıklarına bakıp üzülmeyi kesmelisin bir an önce . Yaş 25, gencecik bir yaş.
Ben 28 yaşındayım, aklımın ucunda yok evlilik. Karşı taraf böyle şeyleri dillendirmeye başlayınca yavaş yavaş uzaklaşıyorum.
Hiç de kendimi geç kalmış hissetmiyorum.
Genç yaşta büyük aşkınla evlendiğini ve çocuğa çocuğa karıştığını düşünsene. O zaman da kariyerinden feragat edecektin. Büyük aşkını bırakıp ingilterelere gidemeyecegin için kurduğun küçük ama mutlu yuvada daralıp 'her şey bambaşka olabilirdi. Çok şeyler basarabilirdim' diye kendine kizabilirdin.
İyi durumdasın bence
Hayatın,yaşadığın seylerin keyfini çıkar.

benim ona lafım yok elbette farklı yazılabilir ama yaş önemli bir parametre bence. yorumları etkiliyor sizin etkilemiyor mu?

Yooo. Ben yazılana bakarım. 40 yaşındaki kadın bana15 yaşındaki kişinin aklıyla yorum yapıyorsa dikkate almam. Mantıklı gelenleri kabul ederim. Ayrıca konu bu değil ki neden dağıttınız? Neyse iyi akşamlar.

Ben de ciddi anlamda beş sene önceki mesajı nasıl bulduğunu merak etmiştim.Kolay bir yöntemi var da ben mi bilmiyorum diye:) 25 yaş da bunları düşünmek için erken bir bakmışsınız bir sene sonra biriyle tanışıp 3 ay içinde evlenmissiniz. Oluyor böyle şeyler. Her şey nasip

hababam sınıfı ahmet sen misin?

abartıyorsunuz bence, özel bir durumsa öyle yazın kimse bir şey demesin. ilk sayfadaki yorumu beğendik diye azar yiyoruz şuna bak.

Size atmadım azarı
Sizi etiketleme sebebim de görün diyeydi
Dollface e attım azar o sıktı

Size atmadım azarı
Sizi etiketleme sebebim de görün diyeydi
Dollface e attım azar o sıktı

bana zaten azar atamazsınız öyle bir deyim varsa bile. kendinizi hırpalamanıza gerek yok. konunuz başkaysa ona dönün iyi olur öyle.

konu nası bu değil "25 yaşında" diye konu açmış neden konu dağıtmak olsun ki?

neyse benlik bişey yok burada iyi forumlar

evet var sağda bdv ana sayfasında filtreler kısmında nick yazarsanız eski konulara ulaşabilirsiniz herkesin

Niye bu kadar abarttın? Ne bilelim? Biz mi istedik nüfus cüzdanını atmanı? Ne dedim de beni etiketliyorsun sürekli? Yaşın umurumda değil ki ister 25 ol ister 55 bize ne?

Neyse ban yemeden susayım. Tekrar ediyorum bu kadar büyütülecek bir şey yoktu.

Kusura bakma KudrAlobar
Seni, yorumlarını severim
Konu hassas olduğu için canımı sıktı deşilmesi sürekli
Açıkladığım halde deşilmesi sıktı üstelik
Beğenenleri gerçeği görsünler diye etiketledim
Sana has bi cırlamam yoktu yani özür dilerim tekrar

Hemen hemen aynı yaştayız sizinle. Ben de akademisyenim. Ailem de hep aynı telaş içinde. Güzel de bir ilişkim var ama hep bir şey eksik. O ilk günkü heycanı tutkuyu ömür boyu korumak istiyordum git gide kaybediyorum. İnsanlara anlatınca sana rahat mı battı diyor bunlar da sorun mu diyor. Ama sorun. Yani yalnız değilsin oluyor böyle şeyler. Ben aynı kaygılarla uzun süreli bir ilişkimi bitirmek de zorlanmıştım. Şuan tam mutlu olmasam da iyi ki diyorum

Aslında evet 8-10 değil
Olanlar da çok uzun süreli sağlıklı değildi ama yorgunluğunu düşününce çok gibi hissettiriyor sanırım
Siz kaç yaşındaydınız bulduğunuzda?

evet var sağda bdv ana sayfasında filtreler kısmında nick yazarsanız eski konulara ulaşabilirsiniz herkesin
Eski konulara ulaşmayı biliyorum. Ama uzun zaman önceki mesajı bulmak zor oluyor. Acaba dedim anahtar kelime falan mı giriliyor. O dediğiniz konu, konu sahibininse bulması daha kolay tabii. Ona dikkat etmedim.

Böyle bir şey yaptırabiliyor muyum?
Yani ona göre anlayabiliyor muyuz menapoz yaşını
Öyle bir şey öğrensem belki çok rahatlardım ya
Devlette gitsem TRde yapıyorlar mı?

Tamam, sorun değil. Konu ne bilmiyorum bile ben. Bence gerek yoktu bu kadar abartmana. Bşr daha getirirlerse önüne özel bir durum yönetimin haberi var de geç. Sıkma canını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…