yaşla çok ilgili kendisi özelden falan da bana da sormuştu yaşımı ben de bakarken denk geldim.
sonuçta burası bi site kimse babamın kızı değil tek lafıyla güveneyim. herkesin kendi iradesi ama bilinmesi gerekir diye düşündüm. herkesin kendi takdiri yapacağı yorumda beni ilgilendirmez orası.
Yalnız burda bi tanıdık olma ihtimaline karşı yanlış yaş yazılabilir. Konuyu bilen tanıdık eş dost çakmasın diye...
evet velvette'nin dedikleri doğrudur ....
E esmergizmoDiktorya Secret S sassyassyy KudrAlobar @minenet
Oldu mu?
Nüfus cüzdanımı da attırdınız, bravo.
7 sene konuşamadığım şeyleri
Fiziksel/cinsel/duygusal istismara uğradığım şeyleri deşip durmayın
Şurada iki "hıaa yakaladım" muhabbetine
benim ona lafım yok elbette farklı yazılabilir ama yaş önemli bir parametre bence. yorumları etkiliyor sizin etkilemiyor mu?
Ben de ciddi anlamda beş sene önceki mesajı nasıl bulduğunu merak etmiştim.Kolay bir yöntemi var da ben mi bilmiyorum diye:) 25 yaş da bunları düşünmek için erken bir bakmışsınız bir sene sonra biriyle tanışıp 3 ay içinde evlenmissiniz. Oluyor böyle şeyler. Her şey nasip@Kazen sana özelden nüfus cüzdanımın fotosunu atıyorum, kk whatsappine artık söyler misin 25 yaşında olduğumu insanlara
Hatta e mail adresimde de adım soyadım yazıyor
Facebook vs tracking nasıl yapılıyorsa yapıp bakabilirsin
Gerekirse sana da hikayemi anlatırım, küçük yaşta olduğum için o zaman insanlar evlilik dışı yaşıyorsun, istismar ediliyorsun vs bık bık ettikleri için söylememiştim daha detaylarını da veririm
Görüntülü de arayabilirsin
Bu şekilde harassment yaşamak istemiyorum konularımda
Bu mevzudan sıkıldım
E esmergizmo @samdanKudrAlobar dr_yad
hababam sınıfı ahmet sen misin?
abartıyorsunuz bence, özel bir durumsa öyle yazın kimse bir şey demesin. ilk sayfadaki yorumu beğendik diye azar yiyoruz şuna bak.
Size atmadım azarı
Sizi etiketleme sebebim de görün diyeydi
Dollface e attım azar o sıktı
Yooo. Ben yazılana bakarım. 40 yaşındaki kadın bana15 yaşındaki kişinin aklıyla yorum yapıyorsa dikkate almam. Mantıklı gelenleri kabul ederim. Ayrıca konu bu değil ki neden dağıttınız? Neyse iyi akşamlar.
Ben de ciddi anlamda beş sene önceki mesajı nasıl bulduğunu merak etmiştim.Kolay bir yöntemi var da ben mi bilmiyorum diye:) 25 yaş da bunları düşünmek için erken bir bakmışsınız bir sene sonra biriyle tanışıp 3 ay içinde evlenmissiniz. Oluyor böyle şeyler. Her şey nasip
Size atmadım azarı
Sizi etiketleme sebebim de görün diyeydi
Dollface e attım azar o sıktı
E esmergizmoDiktorya Secret S sassyassyy KudrAlobar @minenet
Oldu mu?
Nüfus cüzdanımı da attırdınız, bravo.
7 sene konuşamadığım şeyleri
Fiziksel/cinsel/duygusal istismara uğradığım şeyleri deşip durmayın
Şurada iki "hıaa yakaladım" muhabbetine
Niye bu kadar abarttın? Ne bilelim? Biz mi istedik nüfus cüzdanını atmanı? Ne dedim de beni etiketliyorsun sürekli? Yaşın umurumda değil ki ister 25 ol ister 55 bize ne?
Neyse ban yemeden susayım. Tekrar ediyorum bu kadar büyütülecek bir şey yoktu.
Hemen hemen aynı yaştayız sizinle. Ben de akademisyenim. Ailem de hep aynı telaş içinde. Güzel de bir ilişkim var ama hep bir şey eksik. O ilk günkü heycanı tutkuyu ömür boyu korumak istiyordum git gide kaybediyorum. İnsanlara anlatınca sana rahat mı battı diyor bunlar da sorun mu diyor. Ama sorun. Yani yalnız değilsin oluyor böyle şeyler. Ben aynı kaygılarla uzun süreli bir ilişkimi bitirmek de zorlanmıştım. Şuan tam mutlu olmasam da iyi ki diyorum25 yaşındayım ama denediğim ilişkiler hep falso çıkıyor
Ben mükemmelim onlar pis demiyorum ama gerçekten hep bi falso, bi saykoluk bir yan çıkıyor adamlarda
Ya böyle iyi ki geçmişimdekiler olmamış şimdi bulduğum insanla çok mutluyum diyen oldu mu aranızda?
Ben aslında geçmiştekilere bakınca iyi ki diyorum onlarla olmamış
Ama iyi ki karşıma çıkmış diyeceğim biri de yok
Var mı yani öyle bir adam gerçekten dürüst olacak, düzgünce hatır hutur beni yaralamadan sevebilecek
Sonunda değer gördüğümü hissedebileceğim
Etrafımda düzenli ilişkisi olan insanları görüyorum, bende de olsa keşke diyorum
Annem de her görüştüğüm adamla evlenicem mi diye bekliyor
O da üzüyor beni
Yani öyle baskı yapmıyor ama mesela son beraber olduğum sosyopatla bile olanları anlatıyorum
"Bence çok kötü bir şey yapmamış. Sen şimdi evlenmek istesen evlenir mi bu seninle?" dedi üzerine
Üzüldüm öyle olunca
Yani sanki ben mecbur muyum onun bana yaptıklarını çekmeye sırf biri olacak hayatımda diye
Mesleği iyiymiş, sakin adammış, falanmış filanmış
Anne diyorum bak böyle böyle mokluklar yapıyor
Kabul edilebilir şeylermiş
Ya bence değil, size anlattım sizce de değildi konumdan biliyorsunuz
Böyle olunca da üzülüyorum, hep gözleri ışıldıyor falan
Ne bileyim İngilterede bi üniversitede işe girdim
"Tamam başarılısın onu anladım, onlar heyecanlandırmıyor beni başka biri var mı hayatında onu söyle onları duymak istiyorum artık" dedi buna da üzüldüm mesela
Kendisi erken menopoza girdi 38de
Aynısı bana olur diye de korkuyorum
Şimdi biriyle tanış, işleri oturt, evlen, anne ol kaç sene sürecek kimbilir bunlar ya?
Ki anne olmak istediğim şeylerden birisi şu hayatta
Düşündükçe sinirim bozuluyor
Ayy iğrenç herifler yaaÇok üzüldüm çok geçmiş olsun... Bence hiçbir şey için geç değil çoookkk gençsiniz. Herkes de öyle hayvan değil. Herkes kendi zamanını yaşar. Eşime "işte şu zaman evlenseydik şöyle olurdu, şunu yapardık" dediğimde hep bu lafı söyler ve çok hoşuma gider benim de... Sizin de her şey için zamanınız var. Hiç merak etmeyin. Ayrıca tahmin ettiğim kadar sevgililik de yaşamamışsınız... Her şey bazen birden tersine döner. Her şey güzel olur merak etmeyin.
Eski konulara ulaşmayı biliyorum. Ama uzun zaman önceki mesajı bulmak zor oluyor. Acaba dedim anahtar kelime falan mı giriliyor. O dediğiniz konu, konu sahibininse bulması daha kolay tabii. Ona dikkat etmedim.evet var sağda bdv ana sayfasında filtreler kısmında nick yazarsanız eski konulara ulaşabilirsiniz herkesin
Biz mutlu olmak için, hayatı sevgi duyduğumuz biriyle paylaşmak için evlenmek isteriz.
Bunlar olmayacaksa evlilik neden olur ki?
Annenizin kabul etmesi çok önemli değil.Eğer siz de isterseniz önemli.
Anneniz o kişiyle 7/24 aynı evde yaşamayacak siz yaşayacaksınız.
Anne olmak istemeniz çok doğal bir istek.
Ama doğru insanla olunca iyi bir karar. Yoksa o çocuk huzursuz bir ortamda travmalarla büyür.
Yumurta dondurma isterseniz yapın tabi.Ama bence yumurta sayınıza baktırın. Belki siz geç menopoza gireceksiniz.
Kusura bakma KudrAlobar
Seni, yorumlarını severim
Konu hassas olduğu için canımı sıktı deşilmesi sürekli
Açıkladığım halde deşilmesi sıktı üstelik
Beğenenleri gerçeği görsünler diye etiketledim
Sana has bi cırlamam yoktu yani özür dilerim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?