- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
mrb arkadaşlar benm gibi 25 yaş üstü olup sivilceden muzdarip olan varmı aranızda sebebi bulup onun üzerinde yoğunlaşmak gerekiyo sanırım sişvilceyle mücadele mantıksız çğnkü siz yokediyosunuz o tekrar çıkıyo
tamam canım sen ne için düşünüyordun ? leke sivilce izi?:44:
evet araştırdım gerçekten etkiliymiş hücreleri yeniliyormuş tabi bunun yanında çok ıvır zıvır yememek ve sinirlenmemekte lazımmış çok mümkün değil bu zamanda bu yaşam şartlarında ama genel olarak nolursa olsun bu sivilce mutluysamda çıkıyor :) ve artık okadar sıkıldımki makyaj yapmak istemediğim halde yüzümdeki kızarıklıklar gitsin diye pudra sürdüğüm çok olmuştur. ben doktorla yüzyüze konuşucam konuştuğum zamanda haber veririm detayları
güneş koruyucu ne kullanıyosunuz kızlar transparan güneş koruyucular varmış hemen emiliyomuş o aklımdan geçiyo
kızlar en son dr tüylenme için lazere gittiğim dr um aldactane verdi hem tüylerime faydası oldu hemde sivilce çıkmıyo gerçekten artık onun yanında eczacıdan istettğm bi krem vardı onunda kurutmaya faydası oldu şu an hiç yeni çıkan sivilcem yok yeniler çıkmıyo eskiler de nerdeyse bitti diywebilirim roacutan a tekrar dönmediğim için çok mutluyum umudumu kesmiştim artık ama kesinlikle hormonal bi ilça kullanmanız gerekiyo aldactone süper .
25 aşındayım liseden beri uğraşıyorum artık kullandıklarımdn dolayı cildim çok hassaslaştı daha kötü olacak diye çok korkuyorum 2. kez roa... kullanmak istemiyorum bundan 5 sene önce kullanmıştım..1 sene sonra tekrarladığını görünce 2. kez denemek şstemiyorum evliyim bebek istiyorum o yüzden herşeyde kullanamıyorum..hormon ilacı hiç vermedi doktorlar bana belkide ondandır sanırım bu konuda doktorlarda yetersiz..geçmeyecek bence((
dr lar gerçkten yetrsz alternatf seçenkleri belirlemekte sıkıntı var drlarda .benvce sende hormon ilacı kullanmalsn ama bebek düşnysan olmuyomş buda
ilaçlardan dolayı hormıonlarım bozulmuş ta olabilir..şu anda senin cildin iyileşti mi bende sorun var hala
Susam yagini önerebilirim cilde cok iyi geliyobende 25 yaşındayım halendah bitmek bilemyen beni sinirrrrrrrrrr eden sivilcelerim var aşırı değil ama yinede gözüme çarpıyo ne yaptıysam asla geçmedi bencede sivilceyle mücadale etmek çokda bi işe yaramıyor.çıkan sivilce yine çıkıyor.mucize bulan varsa bizede söylesinde bizde kurtulalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?