kızlar bende 25 yaşındayım bu sivilce problemı bu yaşlarda devam etmesının nedeni ya hormon bozuklugu yada agdet düzensizlıgı oluyo bende her ikiside var roacutane dışında her ilacı kullandım şu anda antibiyotıkle devam edıyorum bu bıtınce roacutanı kullanacagım artık.
bu rahatsızlıkları olup roacutane kullanınca geçiyomu uoksa kendını geri yeniliyo mu?
arkadaşlar ben yine aynı geri başa döndüm tekrar sivilcelere geri döndüm cildiyeci beni kadın doğuma yönlrndirdi yasmin diye bi hap verdiler
bana ne yasmine, ne antibiyotik ne de dermatoloğun verdiği ilaçlar ne de duyduğum diğer ilaçlar fayda etmedi.
bana sadece watsons'ın ucuz ve sıradan maskesi fayda etti. nolur deneseniz yahu:)))
vallahi dua edeceksiniz bana. neredeyse 40 yaşıma merdiven dayamış, çeyrek asırdır bu dertten muzdarip biriyim. kullandığım ürünler ilk zamanlar etkili olur sonra yine çıkardı sivilceler. şimdi 1 yıldır çıkmıyor.
lütfen bir deneyin.
selam arkadaşlar size birebir ben uyguladım ve çok iyi sonçlar aldım bende 23 yaşındayım ve sivilcelerim ve lekelerim çoktu yüzümde krem ilaç falan fayda etmiyor sadece giden paranız oluyor nasılmı yaptım akşam yatarken 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp iyi bir kıvama getirip bütün yüzüme dairesel masaj yaparak uyguladım ve 5 dakika kadar bekledim sonra iyice yıkadım sonra sabah elma sirkesiyle yüzümü temizledim düzenli olarak yapınca faydasını görüyosun cildim şimdi hem parlak hemde pürüzsüz denedim sizinle paylaştım :)
offff ben 26 yaşındayım yherrr ilacı denemişimdir piyasadaki.. 20 yaşındayken roaccutane kullandım 1 2 sene idare etti sonra yine çıkmaya başladı lanet olasıcalar. yine bi sürü krem jel denedim ama yine çıktılar en son bıraktım artık ipin ucunu bi de bölgesel çıkıyolar yanaklarımda çıkıyolar sürekli. hep iz doldu yanaklarım iz de bırakıyolar yani. şimdi maden suyu-elma sirkesi karışımını deniorum ama bakalım.. bi de ben hep la roche posay vichy fln kullandım ama artık bıttın sabunuyla yıkıyorum yüzümü saçımı artık çıkmıyolar ama kalanların kırmızı izleriyle uğraşıyorum bıttım sabununu deneyin derim ama üstüne kaliteli bi nemlendirici sürün bioderma falan. biodermadan memnunum epey
yasmini dekullandım gene çıktı kullanmadığım şey kalmadı bu maske nerde bulabilirim mersa liz bıktım artık bişeyler kullanıorm yüzüm pırıl pırıl bırakınca tekrar millet bi senin yüzün çok hoş olmuş ne kullanıosn dio bırakınca tarlayadönüo bıktım artık
Kendi kanınla aşı tedavisini buldum:) Plazma tedavisiymiş. sivilce izlerinde çok iyi sonuçlar veriyormuş. Ama çok pahalı yaaa. Bir yer buldum, biraz önce aradım 500 tl dediler. Üstelik 2-3 kere gitmek gerekebiliyormuş. %100 sonuç alacağımı bilsem vallahi bir yolunu bulup veririm o parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?