25 yaşındayım yaşlandım artik ya

Yaşlanmak değil aslında orda biraz abartı oldu ama artık kendimi genç değilmiş gibi hissediyorum
Her yasin ayri guzelligi var canim.. hic dusunme bunlari sen kendini nasil hissediyorsan o yasta oluyorsun yeter ki mutlu olmayi bil kendini sev deger ver yas sadece sayisal bir veri

Yoo ailem beni hiç sıkmadı yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı 6 yıllık güzel giden bir ilişkimde var ama genede böyle hissediyorum
5 yıl önce evlenseydin çocuğun 4 yaşında olur anaokuluna başlamış olurdu. Bence de yaşlanmışsın. yaşıtların 2. evi alıyor

25'ten sonra cok daha hizli geciyor sanki.. ee bir de onceki yaslarin delikanliligi oluyor. sinavlar , okullar derken anlamiyorsun giden yillari o yaslarda..
su an dunyamizda taa 55 yasi orta yas secmisler fakat esasinda 40'a geldin mi bir o kadar daha senen var mi yok mu Allah bilir... misal benim babam 55'inde oldu,
yas 35 yolun yarisi diyen sair 42'sinde gitti.. belli olmaz bu isler..
dolu dolu, guzel yasamaya bak..Allah saglikli , upuzun yaslar nasip etsin.. akil sagligimizi elimizden almasin , en muhimi o...esimin ninesi vardi 100'e yakindi yasi.. masallah kendi kendini idare ederdi , akil ve beden sagligi hepimizden kuvvetliydi.. Allah rahmet eylesin

24’ümde evlendim, 27’imde anne oldum iyi ki diyorum. Evlilik için en ideal yaşlar 20’ler hatta maksimum 25. Aksi türlü hormonlar iflas ediyor, çocuklara enerjiniz kalmıyor malesef Siz de yaşlanmışsınız epey inşallah sevgilinizi evliliğe ikna edebilirsiniz ya. Valla üzüldüm benim kız 17 olacak iyi ki erkenden evlendim.

Offf alakası yok 25 nedir demeniz için açmadım öyle bir derdim yok.Bana aşırı büyük geliyor bu yaş ve psikolojim bozuldu

Ahahahah bu 96li 97li tayfanin hepsi mi böyle ya bizim ofistekiler de bu üslupla konuşuyor kafayı yicem. Bir şey tavsiye ediyorsun TAMAM DA BENIM DERDIM O DIIL KI UFFF diyip saçma sapan bir dert anlatıyorlar aşırı mantıklı konuşuyorlarmis gibi bir de onay bekliyorlar. Gençsin genç.

24-25 lerde bir sendrom mu var acaba
Ben de o yaşlarda iken yaşlı hissedip 18-20 arasinda olanlara özeniyordum

Offf alakası yok 25 nedir demeniz için açmadım öyle bir derdim yok.Bana aşırı büyük geliyor bu yaş ve psikolojim bozuldu
E napıcaksınız aşırı büyük geliyor diye 24 te mi kalacaksınız?
Daha paranızı yeni kazanmaya başlamış olmalsınız. Gezin eğlenin.
Herşeyi yaptım diyorusunuz. Dalış yaptınız mı? Kayak? At binme? USA yi gördünüz mü mesela veya Bali’yi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…