- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.645
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Seni çok üzerler cici kısss
Her yasin ayri guzelligi var canim.. hic dusunme bunlari sen kendini nasil hissediyorsan o yasta oluyorsunYaşlanmak değil aslında orda biraz abartı oldu ama artık kendimi genç değilmiş gibi hissediyorum
5 yıl önce evlenseydin çocuğun 4 yaşında olur anaokuluna başlamış olurdu. Bence de yaşlanmışsın. yaşıtların 2. evi alıyorYoo ailem beni hiç sıkmadı yapmak istediğim herseyi yaptım aklımda hicbisey kalmadı 6 yıllık güzel giden bir ilişkimde var ama genede böyle hissediyorum
Sugar DaddySen 25 yaşında orta yaşlı isen 30+sevgilin ne oluyor bu durumda?Aklımda deli sorular
20 yaş evlenmek için çok erken5 yıl önce evlenseydin çocuğun 4 yaşında olur anaokuluna başlamış olurdu. Bence de yaşlanmışsın. yaşıtların 2. evi alıyor
Bence değil. Gelmişsiniz 25 yaşına. Ne zaman evlenip çocuk yapacaksınız. 30dan sonra anne olmak çok geç20 yaş evlenmek için çok erken
20 yaşında daha üniversite okuyorum ne evliliğiBence değil. Gelmişsiniz 25 yaşına. Ne zaman evlenip çocuk yapacaksınız. 30dan sonra anne olmak çok geç
20 yaşında daha üniversite okuyorum ne evliliği
Bak ya geç dalga sen geçDaha dün üniversite okurken bugün 25 olmuşsun. Zaman su misali bak evlenemeden ölüp gideceksin
Bak ya geç dalga sen geç
Offf alakası yok 25 nedir demeniz için açmadım öyle bir derdim yok.Bana aşırı büyük geliyor bu yaş ve psikolojim bozuldu
E napıcaksınız aşırı büyük geliyor diye 24 te mi kalacaksınız?Offf alakası yok 25 nedir demeniz için açmadım öyle bir derdim yok.Bana aşırı büyük geliyor bu yaş ve psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?