- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Kesinlikle çok haklısınız şimdi 18'li hallerimi düşünüyorum da 26 yaşımla çok fark var.çocukkende 18 ler çok büyük gelirdi 18 olunca büyeceğimi zannederdik ama 18 de öyle oldu mu şimdi 26 sınız aslında 18 yaşın ne kadar ergen yaş olduğunu görebilirsiniz . ben 36 yaşındayım 26 da çok genç yaş hatta daha kendinizi bulmaya yeni başlıyorsunuz 30 gibi netleşiyor kafada birçok şey
25 yaşındayım ve hala 18 imde hissediyorum. Nasıl baktığına ve yaşadığına bağlıKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Eskiden 30-40 lar teyze amca olurdu sankiKesinlikle çok haklısınız şimdi 18'li hallerimi düşünüyorum da 26 yaşımla çok fark var.
Bu takıntıyla kalpten gider bu görmez 40lariHele birde 30 lari 40 lari gor senonemli olan saglikli yas almak, Allah bugunumuzu aratmasin. Bana 25 yasimla simdiki tecrubemi verselerdi mesela.. hayat uzun, omur kisa…
Olabilir, insan zamanla baska seylere takiliyor bence.. yas almak degilde saglikli olmak guzel fit gorunmek daha onemli yastan bana goreBu takıntıyla kalpten gider bu görmez 40lari
Hayiflanmak yerine yaşayarak aşabiliriz çünkü hayiflanmak hayallerinin, yapmak istediklerini yapamayanlarin işidir. Çünkü diğerleri şu kadarcik ömrüme neler sigdirmisim diye bakar hayiflanmazKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
43 olsam kafayı yerim herhaldeya nasil üzülmeden durabiliyorsunuz
21 yaşında evladı olan 42 yaşındaki ben katlı mezar sistemine geçiş yapıldıysa hangi ölmüş akrabam ile komşu olayım diye düşünmeye itti bu konu beni.Ya kendimi artik genç değilmiş gibi hissediyorum. Genç demek 18 24 arasi bence
Çocukken bana olgun gelirlerdiEskiden 30-40 lar teyze amca olurdu sankigoruntuler hareketler vs. Acaba bize mi oyle gelirdi suan dusunuyorum ben hic teyze meyze gibi degilim, olsam olsam en fazla abla olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?