- 15 Haziran 2022
- 927
- 807
- 33
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
yaaaa koskaca 25 yıl çok haklısınız çeyrek asırdır yaşıyorsunuzKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Çoğu kişi dalga geçmiş ama 26 yaşındayım bende biraz öyle hissediyorum. Ne 25 ne de 30 yaş geç değil ama hayat istediğimiz şekilde gitmeyince içimizdeki ses telkinler vererek bak istediğin hayata sahip değilsin, bu saatten sonra ne olacak ki senden genç insanlar şunu şunu yaptı diyor. Eğer böyle değil de kafanızda gerçekten 25'in "yaşlı" bir yaş olduğunu düşünüyorsanız da bu düşünce yapısı normal değil.
Pek moralim bozulmuyor çünkü bu kafaya girersek ömrümüzün geri kalanını stres altında geçirmemiz gerekecek. Her geçen gün yaş alıyoruz, büyüyoruz, yeni tecrübeler ediniyoruz. Kendi adıma konuşayım hayatımda bir şeyleri yeni yeni oturtmaya başladım ve çok heyecanlıyım. Ayrıca 30 yaşında ayaklarının üstünde duran, kendini bilen ve yeten bir genç kadın olma fikri beni hiç rahatsız etmiyorAma kabul et 30 a 5 6 yılımız kaldı hiç mi moralin bozulmuyor
Konu sahibinin eski konularındaki gibi şeyler yaşanmıyorsa çok sorun değil tabiYapmaaa.Aynı yaşlarda başlayıp 25te evlendim. Alınırım.
Profil fotografın gibiyim şu an yapmaSana daha kötü bir haberim var. 15 sene sonra da 40 yaşındasın
Linçlerim yaaa ...40 oldum ben ,konu sahibinin şu düşüncesine göre üstümüze gelen giden toprak atmalıLinç başlasın<3
³⁹ bendeLinçlerim yaaa ...40 oldum ben ,konu sahibinin şu düşüncesine göre üstümüze gelen giden toprak atmalı
Ben 30u geçince hissetmiştim bunu. Başvurmak istediğim burs programının son başvuru yaşı 30du. Artık bu hayale de veda ediyorum demiştim. Bazı mesleklere giriş yaşı bile 26-27. Elbette 30lu 40lı yaşlar “yaşlı” değil bunu kimse iddia edemez. Ama o sonsuz ihtimaller ve fırsatlar yaşları da değil ne yazıkki. Her geçen sene geleceğimizi şekillendirebileceğimiz seçenekler azalıyor ve hareket alanımız daralıyor. O yüzden bunun için panik olup üzülmek yerine şu an içinde bulunduğunuz yaşlar da elinizden kayıp gitmeden yapmak istediğiniz ne varsa yapmaya bakın. Zaman geçiyor.Gözüme çok korkunç geliyor ah ah
Hah işte tam olarak bundan bahsediyorum hele onlari görünce daha da kötü oluyorum
Aşamazsin, z.ctin artikKafama acayip takıyorum ben ya 25 ne demek bence aşırı büyük ve orta yaş nerdeyse 5 yıl sonra 30 um kafayı yiyecem bunu nasıl aşabilirim ben ya
Evet ama kabulleniyosun merak etme 30'u daha bir metanetle olgunlukla karşılıyosunÇok kötü bir his be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?