250 elektirik faturasi

Bence sizin tesisatta sorun var caktirma sen kadar her seyi aktif kullansam cok cok gellir. Nasil bu kadar fark ediyor ya bu faturalar yerlere göre

Sirf bundan küçük bir yere yerlesesim var. Ama egenin küçük şirin ilcesi olsun deyince gene parasal sıkıntı oluyor
Keşke benmde olsa jeotermalim
Jeotermal de bir noktadan sonra sıkıntı nüfusu yoğun ve rakımı yüksek olan yerlere maalesef yetişmiyor... Dönem dönem sıkıntı oluyor. Memnun olmayanı da olanı kadar çok

Bizimde geçen ay 150 geldi bakalım bu ay nolcak. Sizin dediğiniz gibi bi anda artış olursa zam geldi demektir.

Sirf bundan küçük bir yere yerlesesim var. Ama egenin küçük şirin ilcesi olsun deyince gene parasal sıkıntı oluyor
evde kaplıca ne büyük zenginlik minik bir havuzda olsa .yılda en az 7 gün tüm doktorlar tavsiye ediyor ama pandemiden gidemedik maalesef.orda otursaydık içinden çıkmazdım valla

Bence sizin tesisatta sorun var caktirma sen kadar her seyi aktif kullansam cok cok gellir. Nasil bu kadar fark ediyor ya bu faturalar yerlere göre
Bilemedim vallahi. Kul hakkına da girmeyelim de.

Beni en çok fırın korkuturdu çünkü ben hiç ocakta yemek yapmam hep fırında yaparım. Mikro dalga hergün çalışır. Kurutma makinesi de öyle... Çok şükür fazla gelmiyor ama tüm elektronik a+++ belki onun etkisi de vardır

Mum yerine LED al .çok tatlı oluyor. Bu akşam bir arkadaşıma hediye ettim. Bayıldı hemde fişe takıyorsun mis gibi

Jeotermal de sıkıntı bazen 8 ay ödüyoruz 4 ay ödemiyoruz yılda evin metrekaresine göre fiyat belirliyorlar
Benm 200 gelirdi zam yaptılar 250 oldu 8 ay ödicez
Ve kışın burası çok soğuk oluyor yeri geliyor elektrikli kalorifer açıyoruz salonda
Bizde kombi olsa diyoruz en azından 4 ay öderdik ocak tüpümüz olmazdı ayrı karta sıcak su yüklemezdik diyoruz
Herşeyin bir sıkıntısı var galiba

Tealight muma para mi dayanir bari kütük al diger arkadasa katiliyorum. Led alablirsin los seviyorsan .

Jeotermal de bir noktadan sonra sıkıntı nüfusu yoğun ve rakımı yüksek olan yerlere maalesef yetişmiyor... Dönem dönem sıkıntı oluyor. Memnun olmayanı da olanı kadar çok
Evet canım burayada yetmiyor artık kışları ılık oluyor petekler ısıtıcı yakıyoruz ayrıca
Bazı mahalleler çok iyi ısınırken biz ısınamıyoruz falan
Sıkıntı gerçekten

Mum yerine LED al .çok tatlı oluyor. Bu akşam bir arkadaşıma hediye ettim. Bayıldı hemde fişe takıyorsun mis gibi
Ben balkona led ışık yaptım bu sene duvara.
Mum alacağıma deyip zincir ışık taktım 1 mum parasına

Allahım, mumu bile hesaplamışım, nerelere gideyim ben...

mikrodalga uzun sureli calisan bir sey degil ki ocak gibi firin gibi.

filmdelisi her konuda yurtdisinda yasiyorum demeyeyim demeyeyim diyorum ama canim memleketime o kadar uzuluyorum ki. hic hak etmiyor insanlar bunu. tr den gelen turk mali cay olsun kahve olsun onlar bile oyle ucuz ki. faturalar ucuz, giyim ucuz.. sonunu cok merak ediyorum memleketin gidishat ne olacak bakalim. asgari ucretle nasil geciniyor cocuklu aile.. kiymaya muza hasret buyuyor herhalde cocuklar

Yok yok bu kadar fark edemez pluslar ile imkansiz. Benimde plussiz esyam yok ama böyle gelemez. Benim suan firini açtım mi kalbimde ayni oranda hızlanıyor haftada iki yakmak bile cok fark ettiriyor.
Her ilde elektrik su dogalgaz kw ve zam orani bir değil boylece kdv orani ve atik gider bilmem pusurleride bir olmuyor ondandir.
Yoksa her gun firina isterse 5plus olsun

Ben balkona led ışık yaptım bu sene duvara.
Mum alacağıma deyip zincir ışık taktım 1 mum parasına

Allahım, mumu bile hesaplamışım, nerelere gideyim ben...
Ikeanin kokulu mumlarini cok severdim yatak odasinda ama el yakiyor artik. Birde bazen fitili hatali oluyor sonlara dogru yanmıyor falan bayadir almadim bende. Led var ama ayni romantizim degil tabi napacaksin mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…