250 elektirik faturasi

bunun islevi var ama caydanligi bunun ustune koyuyorsun sicak tutuyor. cayciyi kaldiriyorsun.
iyi bakmamışım resme sofrada kullanılır bu eskiden kullanıyordum yeni evliyken .çatal kaşık bıçak tabak düzeni özenirdim mesleğim gereği.ama son yıllarda atıveriyorum masaya uysun uymasınnn

Ben sıkı filtre kahveciyim benim ki Costa rica olsun.. yanında küçük bir kare bitter ya da hoş bir magnolia olabilir

Kimde toplanıyoruz bu arada yaw
ben de kolombia ciyim.. sutsuz sekersiz aci kahve.. makina olsun.. moka pot olsun.. turk kahvesi olsun.. icer koyar kafayi uyurum. uykumu kacirmiyor bile artik. deminden kupada turk kahvesi ictim ben hurma seviyorum yaninda.

sen demi angara dasın yoksam öyleyse gel tabiiii
Yok yaw egeden hallice Marmaraya yakınca. Küçük bir ilçenin çılgın bir ferdiyim sadece....

Röhtaşmbrımı giyer. Kokulu mumlarıma hafifçe üflerken aynaya bir tebessüm atıp, dadıma sütüm nerede kaldı diye sorarım

ben de kolombia ciyim.. sutsuz sekersiz aci kahve.. makina olsun.. moka pot olsun.. turk kahvesi olsun.. icer koyar kafayi uyurum. uykumu kacirmiyor bile artik. deminden kupada turk kahvesi ictim ben hurma seviyorum yaninda.
Evet bende severim hatta hurmadan truff yapıyorum inanılmaz güzel oluyor kahvenin yanında

Bilmiyorum ki olabilir. Artik kac saat cay iciyorsan olmadi su ledli mumlar var onlardan al. Bu ara benmde alisveris yapasim geldi hem yeni seylere ihtjyacta var zaten dogal olarak aliyorum ne yapayimm Buyudugum icin
Ama düşünuyorum da valla etli yemek yaparken insan dusunuyor ya keske diger ülkeler gibi bol bol alabilsek. Hic mantikli değil bu kadar harcayip böyle detay dusunmek. Bende kendime zam yapacagm

Onu bile çözdüm valla
Mutfak aşkımdan dolayı dışarıda ne varsa evde yapmasam iyiydi.
O white moccayı onlar şurupla yapıyor, ben kalıp beyaz çikolata eritiyorum
karnım acıktı gece gece.mikrodalgaya bir pizza atayım dedim hemen elektrik faturası aklıma geldi sayenizde vazgeçtimmm

senin nikin bile kahveee tam yerindesin kuzummm

Ben sıkı filtre kahveciyim benim ki Costa rica olsun.. yanında küçük bir kare bitter ya da hoş bir magnolia olabilir

Kimde toplanıyoruz bu arada yaw
Geçen özendim, tövbe estf kendini bilmez biri olarak filtre kahve zımbırtısı aldım.
Evde de nerden olduğunu bilmediğim kahve var.
Yaktım balkonda ışıklarımı, yaptım kahvemi, açtım kitabımı, arkada klasik müzik, akıllıyım ya zehir gibi olursa sütlükte süt ısıttım falan, inanılmaz havalıyım sanki otel roofundayım

1 yudum almamla püskürtmem bir oldu, kocam kahkalarla şeklime şemaşime güldü’ kebap, kokoreç yiyen insanın şu pozda olabilir misin sen’ dedi, benim neyime filtre kahve.
Döktüm hepsini, çay demledim
Alışmamış totoda durmuyor böyle hareketler

Bende kokoreç görünce kendini unutan bir insanım. Kokoreç aşktır..

Eğer filtre kahve sert geliyorsa süt ekle zaten oldu sana latte. Belki öyle hoşuna gider.

Eğer filtre kahve sert geliyorsa süt ekle zaten oldu sana katre. Belki öyle hoşuna gider.
Ekledim, şeker de attım yok anam yok.
Bende olmaz o
Türk kahvesine bile şekersiz alıştım ama filtre içene saygım sonsuz...

filtre kahveyle siyahlar eski rengine dönüyormuş dedi tv de bir hatun hemen aldım 2 paket henüz denemedim ama benim jean in başına bir şey gelirse o kadının yakasına yapışacağım.şu meşhur360 derece jean den aldım 2 yıkamada soldu meret.

Ekledim, şeker de attım yok anam yok.
Bende olmaz o
Türk kahvesine bile şekersiz alıştım ama filtre içene saygım sonsuz...
Damak tadı tartışılmaz. Bence gününü güzelleştiren , özel hissettiren tatlar senin mottolarındır. Gerisi hikaye

Eğer filtre kahve sert geliyorsa süt ekle zaten oldu sana latte. Belki öyle hoşuna gider.
Sutlu kahve ya dumduz yok latte yok mocha ben sizden kucugum buyuk ihtimal ama hic sevmiyorum şu ayaklari yok tall yok grande kime grande ya. Barista sen ben gibi ekmek arasi peynir yiyor iste sabahlari. ama yok tall olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…