250 elektirik faturasi

malesef bu hayatimizin gercegi.. aldigimiz seyin, tukettigimiz urunun 3 birim ucretinin 1 birimi maliyet 2 birimi vergi. gecmedigimiz koprulere yollara gidiyor paralar.

malesef bu hayatimizin gercegi.. aldigimiz seyin, tukettigimiz urunun 3 birim ucretinin 1 birimi maliyet 2 birimi vergi. gecmedigimiz koprulere yollara gidiyor paralar.
köprüleri seviyorum ben ışıl ışıl bayılıyorummm .keşke Ankara da deniz olaydı da buraya da yapılaydı

Ev halkı 8 aydir evdeyse firin, ocak, bulasik camasir daha sık calismaz mi? Bi tek utu azalir
Yok, aksine
Haftada 2 kere en az misafirim olurdu benim.
Çocukların evlik ve dışarılık kıyafetleri ayrı bizim gibi.
Kreş kıyafeti ayrı.
Her dışarıdan geliş sonrası banyo ve yeni çamaşır serüveni ile, evde olunca en en az çamaşır çalışıyor.
Ütü zaten yapmadığımdan çalışmıyor.

Pandemide olmak bize maddi olarak bayağı getiride bulundu, yarı yarıya tasarruf ettik ama bir tek faturalara yansımadı bu

çaycımdan vazgeçmem boğazımdan kısar gene de çalıştırırım tek lüksüm ayol
Geçenlerde küçük boy çaydanlık aldık, nasıl tatlı anlatamam.
Çok minnoş
Maksimum 8 çay bardağı çıkarır ya da 3 büyük kupa.
Boşu boşuna koca çaydanlıkta bir sürü çay ziyan ediyormuşum, e suyu kaynatmak için harcanan enerji de cabası, içeceğimiz kadar kullanıyoruz, çaydanlığı aldığımızdan beri evde her akşam çay var.
Ondan önce haftada 1 falandı, üşenirdik

cıks ikna olmam çaycım candır bir de büyük semaver tipim var çayçı ama artık misafir gelmediği için o dekor duruyor artık.kızdırmayın valla yarın onla demlerim çayyy

cıks ikna olmam çaycım candır bir de büyük semaver tipim var çayçı ama artık misafir gelmediği için o dekor duruyor artık.kızdırmayın valla yarın onla demlerim çayyy
Valla sana bunu diyorum da, elektrikli ocaklar ne durumda haberim yok
Belki çaycı daha caziptir, emin değilim.

Ama çaydanlığım çok tatlı, bir avuç yavru gibi bir şey
Normal çaydanlıkların dem bölümü, bunun alt bölümü oluyor

bir çaydanlık anca bu kadar ponçik anlatılabilirdi.yavru köpek sankimmmm

bir çaydanlık anca bu kadar ponçik anlatılabilirdi.yavru köpek sankimmmm
Ahahah o kadar bir şey zaten.
Sanırım bazı sevdiğim eşyalara zaafım var, bir elbiseye de methiyeler düzmüşlüğüm var kk da.

Ne yapacaksın be ceycey, hayat.
Sevmek için sebep arıyoruz, 1 aydır çaydanlığımı seviyorum, onu da mı sevmiyim

Akşam 10 dan sonra
Az yazmasi sadece evde 3 zamanli tarife kullaniliyorsa oluyor.
Genelde herkesin tek zamanlıdır yani gece gunduz fark etmiyor
Buna bakmaniz gerek

Son düzenleme:
Yaw ben aktif mikrodalga kettle çamaşır Makinesi çamaşır kurutma makinesi kullanıyorum yemekleri fırında yapar hergünde sürürgeyi çalıştırın. fatura 100 ü pek görmüyor sizin tesisat komşunun ki ile falan karışıp yanlış bağlantı olmasın. Çok oluyor maalesef böyle şeyler çünkü. Bir araştırın

Sirf bundan küçük bir yere yerlesesim var. Ama egenin küçük şirin ilcesi olsun deyince gene parasal sıkıntı oluyor
Keşke benmde olsa jeotermalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…