- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
aman Allahim..Tealight muma para mi dayanir bari kütük aldiger arkadasa katiliyorum. Led alablirsin los seviyorsan .
Muz demeyin, yaramdır...mikrodalga uzun sureli calisan bir sey degil ki ocak gibi firin gibi.
filmdelisi her konuda yurtdisinda yasiyorum demeyeyim demeyeyim diyorum ama canim memleketime o kadar uzuluyorum ki. hic hak etmiyor insanlar bunu. tr den gelen turk mali cay olsun kahve olsun onlar bile oyle ucuz ki. faturalar ucuz, giyim ucuz.. sonunu cok merak ediyorum memleketin gidishat ne olacak bakalim. asgari ucretle nasil geciniyor cocuklu aile.. kiymaya muza hasret buyuyor herhalde cocuklar
Bunun jellisi mantikli tealight mumla cay mi sicak durur
al beni an..Valla çok iyi fikir odaya getiririm ben bunu getiririm odaya hem buharla falan odada sıcaklıkta yaratıralırım ben bundan
Eskiden bende mum aşığıydım ama para dayanacak gibi değil. Bazı odalara peri LED aldım bazı odalara şeffaf prize takılanlardan. Millet sırf kahve resmi çekip Instagram'da atmaya kahve içmeye geliyor... Ölüyoruz gülmektenBen balkona led ışık yaptım bu sene duvara.
Mum alacağıma deyip zincir ışık taktım 1 mum parasına
Allahım, mumu bile hesaplamışım, nerelere gideyim ben...
ben mum sevmem bana çiçek alınmasından da hoşlanmam .eriyen çürüyen ürünlere alerjim varrr
aman Allahim..filmdelisi neden mumu bu kadar soyluyorsunuz diyorum bende. bizde 100 ikea mumu 2 euro. turkiye'de 34.99 lira.. soke oldum suanda.. gercek mi bu??
gercek mi bu muz olayi.. aman Allahim..Muz demeyin, yaramdır...
Sanırım burada bir konuda yazmıştım.
Burada okula gidip de öğretmenin beslenme listesinde ‘muz’ görüp, ‘bu nedir’ diye soran çocuk var.
Başkentin göbeğinden bahsediyorum size, uzak ücra bir köy değil.
Bunu duyduğumdan beri hayatımda birçok şeyi değiştirdim, farkındalığım arttı.
Hala istediğim noktaya çok uzağım, nefis tatlı, insan kolay vazgeçemiyor kendinden de egosundan da ama her duamda eksik etmediğim ‘bizlerin gözü doymazların fazlasını, yeterinden her fazlasını olmayana nasip et’ derim.
Ooo romantizm varsa para harcanır, ben bayağı sap şekilde kendime balkonda oturmaca için yani, başka bir amaç gütmüyorum.Ikeanin kokulu mumlarini cok severdim yatak odasinda ama el yakiyor artik. Birde bazen fitili hatali oluyor sonlara dogru yanmıyor falan bayadir almadim bende. Led var ama ayni romantizim degil tabi napacaksin mecbur
bunun islevi var ama caydanligi bunun ustune koyuyorsun sicak tutuyor. cayciyi kaldiriyorsun.ben mum sevmem bana çiçek alınmasından da hoşlanmam .eriyen çürüyen ürünlere alerjim varrr
Haklısın sanırım illere göre değişiyor. Allah hepimize kolaylık versinYok yok bu kadar fark edemez pluslar ile imkansiz. Benimde plussiz esyam yok ama böyle gelemez. Benim suan firini açtım mi kalbimde ayni oranda hızlanıyor haftada iki yakmak bile cok fark ettiriyor.
Her ilde elektrik su dogalgaz kw ve zam orani bir değil boylece kdv orani ve atik gider bilmem pusurleride bir olmuyor ondandir.
Yoksa her gun firina isterse 5plus olsun
Ya...aman Allahim..filmdelisi neden mumu bu kadar soyluyorsunuz diyorum bende. bizde 100 ikea mumu 2 euro. turkiye'de 34.99 lira.. soke oldum suanda.. gercek mi bu??
Aa benim hic erimedi. Bayadir duruyorlar kullaniyorum ama bir ikisinde fitil problemi oldu yarisi duruyor ama yanmiyor. Bardakli mumlari guzeldi. Kutuk mumlarda ici yaniyor disi kaliyor fuzuli gidiyor o daOoo romantizm varsa para harcanır, ben bayağı sap şekilde kendime balkonda oturmaca için yani, başka bir amaç gütmüyorum.
Bir de yoldan geçen ışıl ışıl görüyordur o kadar
İkeadan alırdım mum ama çok çabuk eriyor o da anlamadım.
Sanki buz gibi, anında eriyor bitiyor/
tamam her sene ne hediye goturcem diye aranirdim. mum gotureyim bol bol herkese bana da kolay onlara da degerli bir sey.Ooo romantizm varsa para harcanır, ben bayağı sap şekilde kendime balkonda oturmaca için yani, başka bir amaç gütmüyorum.
Hayır zaten uzun çalıştığı için yazmadım ama sonuçta benzinli aracın ilk kalkışı gibi yakıyor kerata. Ben hafta da 4-5 gün fırın kullanırım.mikrodalga uzun sureli calisan bir sey degil ki ocak gibi firin gibi.
filmdelisi her konuda yurtdisinda yasiyorum demeyeyim demeyeyim diyorum ama canim memleketime o kadar uzuluyorum ki. hic hak etmiyor insanlar bunu. tr den gelen turk mali cay olsun kahve olsun onlar bile oyle ucuz ki. faturalar ucuz, giyim ucuz.. sonunu cok merak ediyorum memleketin gidishat ne olacak bakalim. asgari ucretle nasil geciniyor cocuklu aile.. kiymaya muza hasret buyuyor herhalde cocuklar
atlayıp geliyorum sana 5 dakikaya ordayım mumları yakkkk 3ü birarada kahve severim ya da mocca yoksa açık çaya da yok dememOoo romantizm varsa para harcanır, ben bayağı sap şekilde kendime balkonda oturmaca için yani, başka bir amaç gütmüyorum.
Ben kütüklerden almıştım, 4 lü mü 5 li mi ne.Aa benim hic erimedi. Bayadir duruyorlar kullaniyorum ama bir ikisinde fitil problemi oldu yarisi duruyor ama yanmiyor. Bardakli mumlari guzeldi. Kutuk mumlarda ici yaniyor disi kaliyor fuzuli gidiyor o daay neleri dusunuyoruz yaaa
3 u 1 arada kahve mi.. icinde kahve bile yok.. soyle okkali turk kahvesi olmali..atlayıp geliyorum sana 5 dakikaya ordayım mumları yakkkk 3ü birarada kahve severim ya da mocca yoksa açık çaya da yok demem
Çay var, 4 saattir ocaktaatlayıp geliyorum sana 5 dakikaya ordayım mumları yakkkk 3ü birarada kahve severim ya da mocca yoksa açık çaya da yok demem
evde klima acikken mum yaktiysam hizli bitiyor mum. ruzgar cok etkili.Ben kütüklerden almıştım, 4 lü mü 5 li mi ne.
Şöyle diyeyim en büyüğü sanırım 20 cm falan, 1 haftada bitti.
Bana da az geldi, belki sıkıntı yok ama balkonda yaktığımdan rüzgardan falan çevresini de çok eritiyor olabilir, bilemedim.
Devir ekonomi devri deyip, muma kadar hesap eden kadınlarız, ta ki kozmetik indirimine kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?