250 elektirik faturasi

Muz demeyin, yaramdır...

Sanırım burada bir konuda yazmıştım.
Burada okula gidip de öğretmenin beslenme listesinde ‘muz’ görüp, ‘bu nedir’ diye soran çocuk var.
Başkentin göbeğinden bahsediyorum size, uzak ücra bir köy değil.

Bunu duyduğumdan beri hayatımda birçok şeyi değiştirdim, farkındalığım arttı.
Hala istediğim noktaya çok uzağım, nefis tatlı, insan kolay vazgeçemiyor kendinden de egosundan da ama her duamda eksik etmediğim ‘bizlerin gözü doymazların fazlasını, yeterinden her fazlasını olmayana nasip et’ derim.

Ben balkona led ışık yaptım bu sene duvara.
Mum alacağıma deyip zincir ışık taktım 1 mum parasına

Allahım, mumu bile hesaplamışım, nerelere gideyim ben...
Eskiden bende mum aşığıydım ama para dayanacak gibi değil. Bazı odalara peri LED aldım bazı odalara şeffaf prize takılanlardan. Millet sırf kahve resmi çekip Instagram'da atmaya kahve içmeye geliyor... Ölüyoruz gülmekten

Aslında her gelenden 1 TL fotoğraf parası alsam. Elektrik faturası bedavaya gelebilir

Eklentiler

• IMG_20201012_205219.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 30
gercek mi bu muz olayi.. aman Allahim..

Ikeanin kokulu mumlarini cok severdim yatak odasinda ama el yakiyor artik. Birde bazen fitili hatali oluyor sonlara dogru yanmıyor falan bayadir almadim bende. Led var ama ayni romantizim degil tabi napacaksin mecbur
Ooo romantizm varsa para harcanır, ben bayağı sap şekilde kendime balkonda oturmaca için yani, başka bir amaç gütmüyorum.
Bir de yoldan geçen ışıl ışıl görüyordur o kadar
İkeadan alırdım mum ama çok çabuk eriyor o da anlamadım.
Sanki buz gibi, anında eriyor bitiyor/

Haklısın sanırım illere göre değişiyor. Allah hepimize kolaylık versin

Aa benim hic erimedi. Bayadir duruyorlar kullaniyorum ama bir ikisinde fitil problemi oldu yarisi duruyor ama yanmiyor. Bardakli mumlari guzeldi. Kutuk mumlarda ici yaniyor disi kaliyor fuzuli gidiyor o da ay neleri dusunuyoruz yaaa

tamam her sene ne hediye goturcem diye aranirdim. mum gotureyim bol bol herkese bana da kolay onlara da degerli bir sey.

Hayır zaten uzun çalıştığı için yazmadım ama sonuçta benzinli aracın ilk kalkışı gibi yakıyor kerata. Ben hafta da 4-5 gün fırın kullanırım.

atlayıp geliyorum sana 5 dakikaya ordayım mumları yakkkk 3ü birarada kahve severim ya da mocca yoksa açık çaya da yok demem

Aa benim hic erimedi. Bayadir duruyorlar kullaniyorum ama bir ikisinde fitil problemi oldu yarisi duruyor ama yanmiyor. Bardakli mumlari guzeldi. Kutuk mumlarda ici yaniyor disi kaliyor fuzuli gidiyor o da ay neleri dusunuyoruz yaaa
Ben kütüklerden almıştım, 4 lü mü 5 li mi ne.
Şöyle diyeyim en büyüğü sanırım 20 cm falan, 1 haftada bitti.
Bana da az geldi, belki sıkıntı yok ama balkonda yaktığımdan rüzgardan falan çevresini de çok eritiyor olabilir, bilemedim.

Devir ekonomi devri deyip, muma kadar hesap eden kadınlarız, ta ki kozmetik indirimine kadar

evde klima acikken mum yaktiysam hizli bitiyor mum. ruzgar cok etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…