250 elektirik faturasi

Ben sıkı filtre kahveciyim benim ki Costa rica olsun.. yanında küçük bir kare bitter ya da hoş bir magnolia olabilir

Kimde toplanıyoruz bu arada yaw
Bana gelin. Bilet alın, kahve için. Aylık alışverişinizi yapıp bavulunuza doldurun dönün. Yine karlı çıkarsınız.

benim site dondu yine bakımda herhalde.

O ne yahu, benim 4 senedir tayt yapışık bir tenim var.
360 derece jean nedir?

Sutlu kahve ya dumduz yok latte yok mocha ben sizden kucugum buyuk ihtimal ama hic sevmiyorum şu ayaklari yok tall yok grande kime grande ya. Barista sen ben gibi ekmek arasi peynir yiyor iste sabahlari. ama yok tall olcak
Aslında kahve olayı artık işin biraz ben çok biliyorum kısmı olmaya başladı. Aslında kahve kişiyi tanımlar. Kimisi yumuşak içim sever kimisi sert kimisi aromalı ama bu işin reklamını yapmakta hoş değil

Özellikle bir fotoğraf çekmek için Starbucks kahveye verilen 16 TL'nin çok mantıklı bir tarafı yok. Ha tadı için alınıyorsa o ayrı

Bana gelin. Bilet alın, kahve için. Aylık alışverişinizi yapıp bavulunuza doldurun dönün. Yine karlı çıkarsınız.

benim site dondu yine bakımda herhalde.
Gelemiyoruz, gelebilsek keşke, nerdeee....

Evliliğimin ilk yılları kaçakçı gibiydim, tüm çevreme alışverişle dönerdim.
Buradaki fiyatın yarısına tekabül ederdi, şimdi acaba yüzde kaçı ama yol parası çıkmıyor

Istnbul mu? Bana 0 geldi az tuketim yuzunden faturalandirilmamis :) ama sen bi bak kac kwh harcamissiniz 30 gun icinde. Bu normal degil ya

Ben de buzdolabı poşetine kadar sevdiklerime getiriyorum. Epey eksiklerini tamamlarım.

O ne yahu, benim 4 senedir tayt yapışık bir tenim var.
360 derece jean nedir?
ip.....l satıyor etli butlu beni bile zayıf gösteriyor tam 64 kilo olmuşum kollar bacaklar kısa boylu da olunca naim süleymanoğlu gibi oldu .rahmet istedi herhalde aklıma geldi gece gece.1 kere rastlaşmıştık yıllar önce rollhouse da bilkentte.

Ben de buzdolabı poşetine kadar sevdiklerime getiriyorum. Epey eksiklerini tamamlarım.
Sevdikleriniz listesine füze ile girmeye hazırım, şartlar neler

Ayy ağlanacak halimize gülüyoruz, gülmezsek ne akıl ne ruh sağlığımız kalmayacak.
Ülkenin hali perperişan, bireysel olarak ne yapsak boş.

Harf alabilir miyim? Hiç anlamadım markayı

Starbucks bence eski tada sahip degil. Ya aldiklari baristalari pek onemsemiyorlar artik ya 2. 3. Kaite kahveleri kakaliyorlar bize. Daha 1 sene oncesine kadar iyi derdim ama git gide hos olmuyor. O verdgin parayi hak etmiyor.
Kahve tiryakisi olarak komik buluyorum ben boyle yapanlari
Illa yabancisini soyleyecek la kucuk boy de işte en basiti.

Aynısı oreo da da oldu. Zaten Nestle bile 3. Sınıf mısır yulaf vs gevrekleri bize resmen kakalıyor. Tükettiğimiz ürünler hep orjinallerin yan sanayisi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…