- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.307
- 798
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
paradan anlıyonnnnnAa sterlin tercihim
Bana gelin. Bilet alın, kahve için. Aylık alışverişinizi yapıp bavulunuza doldurun dönün. Yine karlı çıkarsınız.Ben sıkı filtre kahveciyim benim ki Costa rica olsun.. yanında küçük bir kare bitter ya da hoş bir magnolia olabilir
Kimde toplanıyoruz bu arada yaw
O ne yahu, benim 4 senedir tayt yapışık bir tenim var.filtre kahveyle siyahlar eski rengine dönüyormuş dedi tv de bir hatun hemen aldım 2 paket henüz denemedim ama benim jean in başına bir şey gelirse o kadının yakasına yapışacağım.şu meşhur360 derece jean den aldım 2 yıkamada soldu meret.
Aslında kahve olayı artık işin biraz ben çok biliyorum kısmı olmaya başladı. Aslında kahve kişiyi tanımlar. Kimisi yumuşak içim sever kimisi sert kimisi aromalı ama bu işin reklamını yapmakta hoş değilSutlu kahve ya dumduzyok latte yok mocha ben sizden kucugum buyuk ihtimal ama hic sevmiyorum şu ayaklari yok tall yok grande kime grande ya. Barista sen ben gibi ekmek arasi peynir yiyor iste sabahlari. ama yok tall olcak
Gelemiyoruz, gelebilsek keşke, nerdeee....Bana gelin. Bilet alın, kahve için. Aylık alışverişinizi yapıp bavulunuza doldurun dönün. Yine karlı çıkarsınız.
benim site dondu yine bakımda herhalde.
Istnbul mu? Bana 0 geldi az tuketim yuzunden faturalandirilmamis :) ama sen bi bak kac kwh harcamissiniz 30 gun icinde. Bu normal degil yaArkadaşlar merhaba
Geçen ay 150 civarında gelen elektirik faturamız bu ay 250 geldi. Bir ayda neyi fazla yaptınız derseniz. Sadece salona avize takip 5 ampul taktik. Onlarda 60w. Birde 100 lira artar mi?
Buzdolabım var. (Hep vardi)
Bilgisayar çalışıyor. (Online eğitimde birde tabletler vardi)
Kısacası elektirik tasarrufunu nasıl yapıyorsunuz?
almanyaysa gelmem 1kere gelmiştim umduğumu bulamadımmm.2 kuzenim var ordaBana gelin. Bilet alın, kahve için. Aylık alışverişinizi yapıp bavulunuza doldurun dönün. Yine karlı çıkarsınız.
benim site dondu yine bakımda herhalde.
Atayım bacım ayıpsın. 100 erli de mum.Ki ben sadece americano seven biri için sut gibi bir sey
Kiz bize 100er dolar atsana euro da olabilir hic fark etmiyor
Yok alamanya deel.almanyaysa gelmem 1kere gelmiştim umduğumu bulamadımmm.2 kuzenim var orda
Sıfır mı geldi?Istnbul mu? Bana 0 geldi az tuketim yuzunden faturalandirilmamis :) ama sen bi bak kac kwh harcamissiniz 30 gun icinde. Bu normal degil ya
Ben de buzdolabı poşetine kadar sevdiklerime getiriyorum. Epey eksiklerini tamamlarım.Gelemiyoruz, gelebilsek keşke, nerdeee....
Evliliğimin ilk yılları kaçakçı gibiydim, tüm çevreme alışverişle dönerdim.
Buradaki fiyatın yarısına tekabül ederdi, şimdi acaba yüzde kaçı ama yol parası çıkmıyor
ip.....l satıyor etli butlu beni bile zayıf gösteriyor tam 64 kilo olmuşum kollar bacaklar kısa boylu da olunca naim süleymanoğlu gibi oldu .rahmet istedi herhalde aklıma geldi gece gece.1 kere rastlaşmıştık yıllar önce rollhouse da bilkentte.O ne yahu, benim 4 senedir tayt yapışık bir tenim var.
360 derece jean nedir?
Zeytinli poğaça isteyen tontiş amca gibisin.Ki ben sadece americano seven biri için sut gibi bir sey
Kiz bize 100er dolar atsana euro da olabilir hic fark etmiyor
Sevdikleriniz listesine füze ile girmeye hazırım, şartlar nelerBen de buzdolabı poşetine kadar sevdiklerime getiriyorum. Epey eksiklerini tamamlarım.
Harf alabilir miyim? Hiç anlamadım markayıip.....l satıyor etli butlu beni bile zayıf gösteriyor tam 64 kilo olmuşum kollar bacaklar kısa boylu da olunca naim süleymanoğlu gibi oldu .rahmet istedi herhalde aklıma geldi gece gece.1 kere rastlaşmıştık yıllar önce rollhouse da bilkentte.
yolu olan ipek yav nesini anlamadınHarf alabilir miyim? Hiç anlamadım markayı
Starbucks bence eski tada sahip degil. Ya aldiklari baristalari pek onemsemiyorlar artik ya 2. 3. Kaite kahveleri kakaliyorlar bize. Daha 1 sene oncesine kadar iyi derdim ama git gide hos olmuyor. O verdgin parayi hak etmiyor.Aslında kahve olayı artık işin biraz ben çok biliyorum kısmı olmaya başladı. Aslında kahve kişiyi tanımlar. Kimisi yumuşak içim sever kimisi sert kimisi aromalı ama bu işin reklamını yapmakta hoş değil
Özellikle bir fotoğraf çekmek için Starbucks kahveye verilen 16 TL'nin çok mantıklı bir tarafı yok. Ha tadı için alınıyorsa o ayrı
Kiz sana yuz oldu belki marka soylemek yasak degil diyorum reklam olmadikca. Neden boyle yapiyorsunyolu olan ipek yav nesini anlamadın
Ay bak benzettinZeytinli poğaça isteyen tontiş amca gibisin.
Aynısı oreo da da oldu. Zaten Nestle bile 3. Sınıf mısır yulaf vs gevrekleri bize resmen kakalıyor. Tükettiğimiz ürünler hep orjinallerin yan sanayisi maalesefStarbucks bence eski tada sahip degil. Ya aldiklari baristalari pek onemsemiyorlar artik ya 2. 3. Kaite kahveleri kakaliyorlar bize. Daha 1 sene oncesine kadar iyi derdim ama git gide hos olmuyor. O verdgin parayi hak etmiyor.
Kahve tiryakisi olarak komik buluyorum ben boyle yapanlari
Illa yabancisini soyleyecek la kucuk boy de işte en basiti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?