- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Ha ben 3 senedir bayağı fazla kilolu olduğumdan zaten o mağazalara girmiyorum, bilmemem normalip.....l satıyor etli butlu beni bile zayıf gösteriyor tam 64 kilo olmuşum kollar bacaklar kısa boylu da olunca naim süleymanoğlu gibi oldu .rahmet istedi herhalde aklıma geldi gece gece.1 kere rastlaşmıştık yıllar önce rollhouse da bilkentte.
işte aramızdaki gizli zengini bulduk arkadaşlar starbucks a gidiyormuşStarbucks bence eski tada sahip degil. Ya aldiklari baristalari pek onemsemiyorlar artik ya 2. 3. Kaite kahveleri kakaliyorlar bize. Daha 1 sene oncesine kadar iyi derdim ama git gide hos olmuyor. O verdgin parayi hak etmiyor.
Kahve tiryakisi olarak komik buluyorum ben boyle yapanlari
Illa yabancisini soyleyecek la kucuk boy de işte en basiti.
Geldik mi ik ay üç ay Allah ne verdiyse evinizde kalırız. Çocuk yok şimdilik iki kişi. Yemekler sizden. Çoğu akşam kebap mebap özleyip onları yer eve tok geliriz. Gelirken muhakkak çiğ köfte baklava pasta tulumba olur elimizde. İşte benimle çarşı gezip ihtiyaç listemi tamamlamalısınız ödemesi benden de eşlik edin. Haftada bir hamam. Sırtımı keselemelisiniz. Bu kadar kafi. Bir de gelirken havaalanından almalı dönüşte bırakmalısınız.Sevdikleriniz listesine füze ile girmeye hazırım, şartlar neler
Ayy ağlanacak halimize gülüyoruz, gülmezsek ne akıl ne ruh sağlığımız kalmayacak.
Ülkenin hali perperişan, bireysel olarak ne yapsak boş.
Ya ne kibarlar eskiler, hele diksiyonları, hitabetleri...Ay bak benzettinbende onu yaomak istemiştim sevindim
160 dan kısayım öyle düşün bir de kilomuHa ben 3 senedir bayağı fazla kilolu olduğumdan zaten o mağazalara girmiyorum, bilmemem normal
64 bir şey değil ceycey, 64 ü görsem göbek atarım.
Yemekten para verip kilo alıyoruz sonra onları vermek için yine para harcayıp spor diyet diyetisyen.
Nasıl bir çark yahu bu?
Eve walkped alacağım da, fiyatlarını görünce oturup daha da yiyesim geliyor
Hee halbuki çok beğenirim tarzını. Çok aldım ama inan unutmuşum.yolu olan ipek yav nesini anlamadın
Benim buzdolabi cokk kucuk ve eski. Yani ofis buzdolabi olur ya ondan. Bide gunduz calisiyorum evde tv de yok. Sadece telefon sarj icin onu da isyerinde dolduuyorum :)Sıfır mı geldi?
6 aydır evde olmayan ablama sadece buzdolabından 30 tl geliyor, nasıl oldu o?
Sifir geldiyse altta yazan yaziya bak kimi 40 kimi 70 kimi 100 altina fatura kesilmez diyor. 69.90 sa bile cikmiyor misal fatura. Ikinci ay katlamaSıfır mı geldi?
6 aydır evde olmayan ablama sadece buzdolabından 30 tl geliyor, nasıl oldu o?
ürünler ellerinde kaldı pandemi de ucuz ucuz topladım.Hee halbuki çok beğenirim tarzını. Çok aldım ama inan unutmuşum.
onların kardeşi ablası neyim var. ben tek çocuğum sen beni kardeş al boşver onlarıııı.Yok alamanya deel.
Pandemi var gitmiyorum valla canim bayadir geçen gün mecbur çıkmak zorunda kaldigim alisveris icn bir iceyim dedim yok yani hic iyi gelmedi.işte aramızdaki gizli zengini bulduk arkadaşlar starbucks a gidiyormuş
Her şeye tamamım da siz benim evde 1 gece yatabileceğinize emin misiniz?Geldik mi ik ay üç ay Allah ne verdiyse evinizde kalırız. Çocuk yok şimdilik iki kişi. Yemekler sizden. Çoğu akşam kebap mebap özleyip onları yer eve tok geliriz. Gelirken muhakkak çiğ köfte baklava pasta tulumba olur elimizde. İşte benimle çarşı gezip ihtiyaç listemi tamamlamalısınız ödemesi benden de eşlik edin. Haftada bir hamam. Sırtımı keselemelisiniz. Bu kadar kafi. Bir de gelirken havaalanından almalı dönüşte bırakmalısınız.
He sen evde yasamiyormussun ya zatenBenim buzdolabi cokk kucuk ve eski. Yani ofis buzdolabi olur ya ondan. Bide gunduz calisiyorum evde tv de yok. Sadece telefon sarj icin onu da isyerinde dolduuyorum :)
saglikli gunlerde giyin. ben de jean markalarini dusunuyordum hangisi diye de ondan anlamadim.ürünler ellerinde kaldı pandemi de ucuz ucuz topladım.
bana uyar cocuklari cok severim. idmanliyim bu tip oglan cocuklarina karsi.Her şeye tamamım da siz benim evde 1 gece yatabileceğinize emin misiniz?
Ailemiz bile uğramıyor da pek, 2 azman çocuk var demiş miydim?
Misafir odam var çift kişilik yataklı, gardroplu.
El lezzetime laf getirtmem, yiyen bir daha yer.
Pasta tulumba istemem, biz olmuşuz tulumba, ben size yaparım tatlı.
Hamam aşağıda var, tellak yoksa annemlerin sitedeki hamamda var, efsane kese atıyormuş
2 azman çocuk, sabah 7 de odanıza yatağa gelir, tüm gün peşinizi bırakmaz tuvalette bile kapınızı yumruklar, sürekli biri ağlar.
Kafanıza bilimum cisim gelip beyniniz delinebilir, biz artık refleks geliştirdik, kurşunu ağzımızla tutup hollywood filmlerine taş çıkarırız.
Her an tetikte olmalısınız, eşyalarınız zarar görebilir
Anlaştık mı?
He sen evde yasamiyormussun ya zaten
ben beğendim valla senin kocayı bizim eve postalarız otursunlar bizim herifle .ben kızı kapar gelirim yalnız kalpler de gelsin ama kardeşiz artık ne de olsaHer şeye tamamım da siz benim evde 1 gece yatabileceğinize emin misiniz?
Ailemiz bile uğramıyor da pek, 2 azman çocuk var demiş miydim?
Misafir odam var çift kişilik yataklı, gardroplu.
El lezzetime laf getirtmem, yiyen bir daha yer.
Pasta tulumba istemem, biz olmuşuz tulumba, ben size yaparım tatlı.
Hamam aşağıda var, tellak yoksa annemlerin sitedeki hamamda var, efsane kese atıyormuş
2 azman çocuk, sabah 7 de odanıza yatağa gelir, tüm gün peşinizi bırakmaz tuvalette bile kapınızı yumruklar, sürekli biri ağlar.
Kafanıza bilimum cisim gelip beyniniz delinebilir, biz artık refleks geliştirdik, kurşunu ağzımızla tutup hollywood filmlerine taş çıkarırız.
Her an tetikte olmalısınız, eşyalarınız zarar görebilir
Anlaştık mı?
burada cidden daha guzel starbucks kahveleri. barista da cok fark ediyor. bir de begenmedim dersen burada direkt yenisini yapiyorlar. tr de nasildir bilmem.Starbucks bence eski tada sahip degil. Ya aldiklari baristalari pek onemsemiyorlar artik ya 2. 3. Kaite kahveleri kakaliyorlar bize. Daha 1 sene oncesine kadar iyi derdim ama git gide hos olmuyor. O verdgin parayi hak etmiyor.
Kahve tiryakisi olarak komik buluyorum ben boyle yapanlari
Illa yabancisini soyleyecek la kucuk boy de işte en basiti.
Ahahahahbana uyar cocuklari cok severim. idmanliyim bu tip oglan cocuklarina karsi.
Allah bana da nasip etsin saglikli hayirli evlat. istiyoruz ama henuz yok.Ahahahah
Benimkiler çocuk diye geçiyor ama sadece literatürde.
Türlerini bilmeye pek fırsatımız olmadı, ancak günü kurtarıyoruz henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?