- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Ama soyle bir durum var buralarda yani sahil kasabasinda 3 ayda bir geliyor faturaYa cidden insan üzülüyor. Geecn ay böyle olsa bu kadar uzulmrm
Şimdi çamaşır makinesinin kullanım kılavuzuna baktım. Program açıklamalarında diyor ki; ekonomik program diğer programlara göre daha uzun sürede yıkamasına rağmen, yüksek enerji ve su tasarrufu sağlar. Tablodan da baktım, cidden fark var, daha az gözüküyor. Ama 3,30 saat de çok uzun cidden. Bilemedim. Ben de şahsen genelde vakitten kısa olanları tercih ediyorum. Bu konuyu iyice bir araştırmak, en doğrusunu öğrenmek lazım.Ecosu 3 saat 30 dakika
Harikasin. Acaba diğer türlü işi hızlı bitirmek için mi suyu daha basınçlı veriyor kiŞimdi çamaşır makinesinin kullanım kılavuzuna baktım. Program açıklamalarında diyor ki; ekonomik program diğer programlara göre daha uzun sürede yıkamasına rağmen, yüksek enerji ve su tasarrufu sağlar. Tablodan da baktım, cidden fark var, daha az gözüküyor. Ama 3,30 saat de çok uzun cidden. Bilemedim. Ben de şahsen genelde vakitten kısa olanları tercih ediyorum. Bu konuyu iyice bir araştırmak, en doğrusunu öğrenmek lazım.
Çaycısı kapatmayın:)3 aydir annemdeyim İstanbul'da, her ay 450 geliyor , bizde dusurmeye calisiyoruz ama bir turlu beceremedik , bende sana soruyum nas 250 geliyor size
heee biz fakirler gene burdayızzzz nerede olacaktık boğazda tekne gezintisinde mi?Bu tarz konuların demirbaşları olan ediyorum sizi @filmdelisi ve H Heytttt be konuyu okuyunca, yorumlarınızı aradı gözlerim hemen, yaanıltmadiniz beni
Ne alaka?? Eşim 1 yıldır her ay aylık odemeelro yazar kenara. Orada baktığımda da bazı aylar 60 bazı aylar 70 gelmiş. Faturayı dusurelim diye özel çabamız yok normal yaşantımıza devam ederiz. Sizin yaşadığınızı şehirle alakalı olabilir fazla gelmesi.Ne yapıyorlarmış? Evi mumla aydınlatıp dumanla mı haberleşiyorlarmış?
ne diyorsunuz beterin beteri varmış.Ödemede kolaylıklar dilerim en içten900 geldi bende 1 kac gece uyuyamadim
ucuş milleriyle bedava emsan set aldım geçen yıl o kadar kalitesizmiş ki 2 ayda hepsii çöp oldu.tefaller candırKaç sene de bir değiştiriyorsunuz bu tencereleri:) hahaha tasarruf yapayim derken tencere israfı yapacak gibiyim
Klima çalıştırmadığımız halde yaz boyu 200 TL'nin altına düşmedi faturamız. Şu anda 60-70 TL bize çok ütopik geliyor.Ne alaka?? Eşim 1 yıldır her ay aylık odemeelro yazar kenara. Orada baktığımda da bazı aylar 60 bazı aylar 70 gelmiş. Faturayı dusurelim diye özel çabamız yok normal yaşantımıza devam ederiz. Sizin yaşadığınızı şehirle alakalı olabilir fazla gelmesi.
Faturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.ne alakasi var hersey calisiyor evde simdi usenmedim kalktim baktim 70 lira gelmis gecen ay
Konya’da yasiyorum kacak elektrik de kullanmiyoruz buyukce bi sitede yasiyorum oyle kacak elektrik falan kullanimi olamazFaturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.
Yok onu kastetmedimKonya’da yasiyorum kacak elektrik de kullanmiyoruz buyukce bi sitede yasiyorum oyle kacak elektrik falan kullanimi olamaz
pandemi de evdeyiz desek pandemi öncesi de 170 180 geliyordu bize en azFaturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.
Benim 130 lira gelmiş bu ayArkadaşlar merhaba
Geçen ay 150 civarında gelen elektirik faturamız bu ay 250 geldi. Bir ayda neyi fazla yaptınız derseniz. Sadece salona avize takip 5 ampul taktik. Onlarda 60w. Birde 100 lira artar mi?
Buzdolabım var. (Hep vardi)
Bilgisayar çalışıyor. (Online eğitimde birde tabletler vardi)
Kısacası elektirik tasarrufunu nasıl yapıyorsunuz?
60- 70 şu anda bana bedavaymış gibi geliyorpandemi de evdeyiz desek pandemi öncesi de 170 180 geliyordu bize en az
Ankarada yım yıllardır 60 70 fatura görmedim yazları doğalgaz faturam o civarı sadece ocak banyo içinYok onu kastetmedimYanlış anlaşılma olmasın. Hani bölgelerin kaçak elektrik kullanımı diğer kullanıcıların faturalarına yansıtılıyor ya, onunla mı ilgili acaba dedim. İç Anadolu'da kaçak kullanımı daha mı az acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?