250 elektirik faturasi

Ecosu 3 saat 30 dakika
Şimdi çamaşır makinesinin kullanım kılavuzuna baktım. Program açıklamalarında diyor ki; ekonomik program diğer programlara göre daha uzun sürede yıkamasına rağmen, yüksek enerji ve su tasarrufu sağlar. Tablodan da baktım, cidden fark var, daha az gözüküyor. Ama 3,30 saat de çok uzun cidden. Bilemedim. Ben de şahsen genelde vakitten kısa olanları tercih ediyorum. Bu konuyu iyice bir araştırmak, en doğrusunu öğrenmek lazım.

Tarifeli faturadaysanız tarife dışındaki saatlerde kullandiginiz elektrik daha fazla yazıyor diye biliyorum.

Harikasin. Acaba diğer türlü işi hızlı bitirmek için mi suyu daha basınçlı veriyor ki

3 aydir annemdeyim İstanbul'da, her ay 450 geliyor , bizde dusurmeye calisiyoruz ama bir turlu beceremedik , bende sana soruyum nas 250 geliyor size
Çaycısı kapatmayın:)
Ütü yapmayın.
2 bilgisayar 7/24 açık olsun
Tv izlemeyin. Eşiniz izleyebilir :)
Günde 2 kez bulaşık makinası çalıştırın
Çamaşırı ihtiyaç oldukça yıkayın

Ne yapıyorlarmış? Evi mumla aydınlatıp dumanla mı haberleşiyorlarmış?
Ne alaka?? Eşim 1 yıldır her ay aylık odemeelro yazar kenara. Orada baktığımda da bazı aylar 60 bazı aylar 70 gelmiş. Faturayı dusurelim diye özel çabamız yok normal yaşantımıza devam ederiz. Sizin yaşadığınızı şehirle alakalı olabilir fazla gelmesi.

Klima çalıştırmadığımız halde yaz boyu 200 TL'nin altına düşmedi faturamız. Şu anda 60-70 TL bize çok ütopik geliyor.

ne alakasi var hersey calisiyor evde simdi usenmedim kalktim baktim 70 lira gelmis gecen ay
Faturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.

Faturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.
Konya’da yasiyorum kacak elektrik de kullanmiyoruz buyukce bi sitede yasiyorum oyle kacak elektrik falan kullanimi olamaz

Konya’da yasiyorum kacak elektrik de kullanmiyoruz buyukce bi sitede yasiyorum oyle kacak elektrik falan kullanimi olamaz
Yok onu kastetmedim Yanlış anlaşılma olmasın. Hani bölgelerin kaçak elektrik kullanımı diğer kullanıcıların faturalarına yansıtılıyor ya, onunla mı ilgili acaba dedim. İç Anadolu'da kaçak kullanımı daha mı az acaba?

Benim 130 lira gelmiş bu ay

Ankarada yım yıllardır 60 70 fatura görmedim yazları doğalgaz faturam o civarı sadece ocak banyo için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…