- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Doğalgaz ayrı mesele zaten. Geçen yaz Ocak ve su için 15-20 TL geliyordu. Bu yaz 50 oldu. Yazın yarısında da evde değiliz.Ankarada yım yıllardır 60 70 fatura görmedim yazları doğalgaz faturam o civarı sadece ocak banyo için
Tam bunu yazacaktım. Fairy kullandığım dönemde benim de tencerelerimde deterjan kalıyordu. Deterjanı değiştirdim kurtuldum.Ben de fairy kullanıyorum. Tekli bir granit alıp deneyeceğim. Onda da sıkıntı varsa makinedendir anlarım...
Evet inanılmaz kokusu siniyor sirkelermi kaynatmadım neler neler yaptım anca gitti o koku. Çelik tencereye bişey yapmıyor ama, teflon granitler ...Tam bunu yazacaktım. Fairy kullandığım dönemde benim de tencerelerimde deterjan kalıyordu. Deterjanı değiştirdim kurtuldum.
Ben evde bir ay yoktum, sadece ve sadece buzdolabı çalışıyordu, 60 lira gelmiş, arkadaşlarınıza nasıl o kadar az geliyor, bu enflasyonda bizimki değil onlarınki anormal aslında.Ya size de mi?
Arkadaşlara soruyorum 70 80 diyor millet uyuz oldum
Ankara'da yaşıyorum ilk defa bir konuda tüm yorumları okudum bizim de 60-70 gelir 80i gördüm mü bilmiyorum açıkçası. TV günde 6 7 saat açık. Ütü haftada bir 10 dk 3 günde bir ev süpür bulaşık günde 1 kez çamaşır 3 günde bir firini da kullanıyorum. Klima kettle PC kullanmıyoruz ama. Telefonlar şarj oluyor bide klasik. Eşim bazen daha az gelmesini ister konuyu okusa demek kiFaturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.
Doğru. Tefal ingenio kullanıyorum. Titanyum. Bir de çelik tencerem var ama onda olmuyordu dediğiniz gibi. Fairy kimyasal açısından çok sert.Evet inanılmaz kokusu siniyor sirkelermi kaynatmadım neler neler yaptım anca gitti o koku. Çelik tencereye bişey yapmıyor ama, teflon granitler ...
ben migros un kendi ürününü alıyorum 6 aydır.diğerleri hep kalıntı bıraktı tabletler erimeden kaldıTam bunu yazacaktım. Fairy kullandığım dönemde benim de tencerelerimde deterjan kalıyordu. Deterjanı değiştirdim kurtuldum.
Hmmm bizde çaycı ve PC var. Günde iki defa ev süpürdüğümüz oluyor. Bu kadar mı etkiliyor acaba bunlar?Ankara'da yaşıyorum ilk defa bir konuda tüm yorumları okudum bizim de 60-70 gelir 80i gördüm mü bilmiyorum açıkçası. TV günde 6 7 saat açık. Ütü haftada bir 10 dk 3 günde bir ev süpür bulaşık günde 1 kez çamaşır 3 günde bir firini da kullanıyorum. Klima kettle PC kullanmıyoruz ama. Telefonlar şarj oluyor bide klasik. Eşim bazen daha az gelmesini ister konuyu okusa demek ki
ha onu bilemiyorum hic bakmadim kacak elektrik kullanimi ne kadar yansitiliyor diye ama cok fazla fark yaratacagini sanmiyorum faturadaYok onu kastetmedimYanlış anlaşılma olmasın. Hani bölgelerin kaçak elektrik kullanımı diğer kullanıcıların faturalarına yansıtılıyor ya, onunla mı ilgili acaba dedim. İç Anadolu'da kaçak kullanımı daha mı az acaba?
Teşekkürler, Bir de finish ile deneyeyim bakalımDoğru. Tefal ingenio kullanıyorum. Titanyum. Bir de çelik tencerem var ama onda olmuyordu dediğiniz gibi. Fairy kimyasal açısından çok sert.
80 90la istanbuldan katılıyorumFaturası 60-70 TL gelen arkadaşlar hangi şehirde yaşıyor merak ettim. Acaba kaçak elektrik kullanımı falanla mı ilgili? Biz 70 TL'yi yıllardır görmedik.
Yok yok burayı okuyunca anladım biz bir yanlışlık yapıyoruz.80 90la istanbuldan katılıyorum
Benim 4 senede cılkı çıkıyor ama sebebi iğrenç seramik elektrikliği ocağım.Kaç sene de bir değiştiriyorsunuz bu tencereleri:) hahaha tasarruf yapayim derken tencere israfı yapacak gibiyim
Bize genelde 60 70 geliyor. Evimde avize yok ütü haftada 1 yarim saat. Telefon sürekli bilgisayar günde 1 saat kullanırız. Çamaşır makine haftada 1 2 bul makine 2 3 haftada o şekilde. Kettle sevmiyorum fırın arada çalışır. Küçük şehirdeyim ondan olabilir
AhahahshshBu tarz konuların demirbaşları olan ediyorum sizifilmdelisi ve H Heytttt be konuyu okuyunca, yorumlarınızı aradı gözlerim hemen, yanıltmadiniz beni
yakınlarda dere var mı bizim kuzum çamaşırı bulaşığı orda kille toprakla yıkayacağım.Hazır gitmişken banyo işini de orda hallediveririz kıyafetle yıkanırız olur biter.yemek işini de ocak kuracağım ateş yakıp apartmanın arka bahçesinde pişireceğim sönen ateşe de patlıcan patates atarım ohhh missss.tv izlemek yerine de komşuları gözlerim olur biter.evet evet böyle yaparsam faturamı düşürebilirimmmmmBenim 4 senede cılkı çıkıyor ama sebebi iğrenç seramik elektrikliği ocağım.
Mahvediyor tenceleri, bir tek çelikler sağlam bir de tefaller.
Onun dışında ne varsa çöp oluyor.
şu an 2 pc bir tablet çalışıyor.ben k.k dayım çocuk tablet de ödev yapıyor.eşim de borsa hisse araştırıyor.tv de açık netflix ben aynı zamanda izliyorum.diğer tv de bloomberg açık çamaşırım durulamada kettle çalışıyor 2 ayrı oda da elektrik yanıyor .şarjda telefon var.nesini kısayım bunların evde hapsolduk zaten pandemi de iyice psikolojimiz mi bozulsun kıs kıs.b
Biz iki kişiyiz bazı şeyleri kontrol altına almamız daha kolay oluyor ama şu an ayrı odalarda oturuyoruz iki tv çalışıyor 2 lamba yanıyor:) bulaşık makinesi çalışıyor her sabah süpürge calistiriyorum kış gelince ufo yakıyoruz tasarruf edebileceğim tek alet çay makinası diğerleri hep mecburiyet yapılacak çok bisey yok aslindaşu an 2 pc bir tablet çalışıyor.ben k.k dayım çocuk tablet de ödev yapıyor.eşim de borsa hisse araştırıyor.tv de açık netflix ben aynı zamanda izliyorum.diğer tv de bloomberg açık çamaşırım durulamada kettle çalışıyor 2 ayrı oda da elektrik yanıyor .şarjda telefon var.nesini kısayım bunların evde hapsolduk zaten pandemi de iyice psikolojimiz mi bozulsun kıs kıs.
Valla dere bilmem de eski başganımız sağolsun adım başı fışkiye mevcut ceyceyyakınlarda dere var mı bizim kuzum çamaşırı bulaşığı orda kille toprakla yıkayacağım.Hazır gitmişken banyo işini de orda hallediveririz kıyafetle yıkanırız olur biter.yemek işini de ocak kuracağım ateş yakıp apartmanın arka bahçesinde pişireceğim sönen ateşe de patlıcan patates atarım ohhh missss.tv izlemek yerine de komşuları gözlerim olur biter.evet evet böyle yaparsam faturamı düşürebilirimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?