250 elektirik faturasi

Valla dere bilmem de eski başganımız sağolsun adım başı fışkiye mevcut ceycey

Gerçi yeni dönem tasarrufa gitti, nere süs havuzu varsa onlar bile boş.
Dereyi sen düşün napmışlardır...
ha ha ha.benim kız şu başkentin orda ki üst geçit var ya şato gibi orda yaşamayı uzun süre hayal etmişti eski başgan sağolsun yaptırmıştı yaaa.rapunzel gibi saçlarımı sarkıtırım oradan diyordu

Klima çıbanın başı. Klima açarken 250 tl geliyordu. Bu ay kullanmadık 129 gelmiş. Evde dondurucum var, çaycı da kullanıyorum. Çamaşır mak. haftada 1, bulaşık mak. haftada 3 kez çalıştırıyorum. 2 günde bir de ev süpürürüm

Üst geçit değil o litfen, angara gapısı.
Geçit işlevi yok maalesef.
Şimdi komple amaçsız kaldı zaten refüj koyulup, yol değiştirilince.

Oradan itibaren angara imiş, annemler ank dışı kaldı yaşamkentte

Bulaşık nasıl haftada 3 oluyor?
Tamam benim makinem küçük, alırken dikkat etmemişiz de, gündelik 2 çalıştırsam yeridir ama tekte kalmaya özen gösteriyorum.
Hele misafir falan gelirse 3 oluyor.

Nasıl haftada 3 yahu, evde az mı bulunuyorsunuz?
Bizlerde klima yok, dondurucu yok yine o paralar.

ne didin didin ben de Angara da oturmuyorum o zaman Eskişehirliyim derim artık

70 80 tl gelenler sırlarını yazsınlar lütfen merak ediyorum.bu arada benim cimriler kraliçesi bi teyzem var evden bir iki günlüğüne bile bi yere gitse modem ve uydu alıcısının bile fişini çekiyor duyunca yuhhh demiştim bunlar aklıma bile gelmez benim

Bize 300 ün altında hiç gelmedi. Faturayı incelediğimde, bu kadar cihaza kullanım normal aslında. Yarısı kadar da vergi ödüyoruz maalesef.

Kardeş siz kaç kişisiniz

ne didin didin ben de Angara da oturmuyorum o zaman Eskişehirliyim derim artık
Yaşamkent kurbanı mısın
Zushshshshsb
Ben birkaç yüz metre ile yırttım.

Yanılmıyorsam 6 kapı var, ışıl ışıl.
Onların ışıldamasının bedeli umarım bizim faturalarda değildir diye çok polyanna bir düşünde içerisindeyim

ben de klima yok ama 2 derin dondurucu var aslında biri daha 2 aylık yok.misafir gelirse kahvaltı 2 makine akşam yemeği de 2 makine oluyor bu da kahvaltı sonrası gezmeye çıkarsak yoksa 1 makine de çay kahve kuruyemiş dondurma su bardağıyla doluyor zaten

Kardeş siz kaç kişisiniz
2 büyük, 2 yarım

Ama dediğim gibi makinem küçükmüş, aldıktan sonra farkettik.
Tam entegre makinelerde böyle bir şey oluyormuş, bir Allahın kulu söylemedi.
Büyük makine olsa yine günde 1 çalışır ama, annemin evinde bile günde 1 bazen 2 çalışır zaten.

Arkadaş haftada 1 çamaşır yıkıyor bir de . Nasıl yapıyorlar ben de şaşırdım. Benim günde 2 kez çamaşır yıkadığım oluyor artı
olarak bir de kurutucuya atıyorum. Bulaşıklar da elde yıkanıyor bence. O da bende günde 2 olduğu oluyor. Dondurucu da var. Bana az bile geliyor o zaman. İyi rahatladım

2 kişiyiz, o yüzden. Gündüzleri evde tekim, bulaşığım o yüzden çok olmuyor. Sadece misafir geldiğinde günde 2 defa çalıştırıyorum o da çok nadir.

bizde cocuk yok. iki kisiyiz. iki gune bir calisir makina yani haftada 3 e tekabul ediyor benim de.. misafir geldiyse ya da bir sey yaptiysam cok bulasik ciktiysa gunde bir olabiliyor.. cok bardagim tabagim vardir. iyice doldururum acimam bir kerede uzun programda yikatirim. cok dolu olsa bile iyi yikiyor uzunda.

bu arada hesap yapmak manasiz hep vergi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…