- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
70 80 ne ya?bana 300 350 arası gelio:-\Ya size de mi?
Arkadaşlara soruyorum 70 80 diyor millet uyuz oldum
80 90 ı sanırım en son 10 sene önce bekarken, babamın evinde görmüşümdür.80 90la istanbuldan katılıyorum
ha ha ha.benim kız şu başkentin orda ki üst geçit var ya şato gibi orda yaşamayı uzun süre hayal etmişti eski başgan sağolsun yaptırmıştı yaaa.rapunzel gibi saçlarımı sarkıtırım oradan diyorduValla dere bilmem de eski başganımız sağolsun adım başı fışkiye mevcut ceycey
Gerçi yeni dönem tasarrufa gitti, nere süs havuzu varsa onlar bile boş.
Dereyi sen düşün napmışlardır...
Üst geçit değil o litfen, angara gapısı.ha ha ha.benim kız şu başkentin orda ki üst geçit var ya şato gibi orda yaşamayı uzun süre hayal etmişti eski başgan sağolsun yaptırmıştı yaaa.rapunzel gibi saçlarımı sarkıtırım oradan diyordu
Bulaşık nasıl haftada 3 oluyor?Klima çıbanın başı. Klima açarken 250 tl geliyordu. Bu ay kullanmadık 129 gelmiş. Evde dondurucum var, çaycı da kullanıyorum. Çamaşır mak. haftada 1, bulaşık mak. haftada 3 kez çalıştırıyorum. 2 günde bir de ev süpürürüm
ne didin didin ben de Angara da oturmuyorum o zaman Eskişehirliyim derim artıkÜst geçit değil o litfen, angara gapısı.
Geçit işlevi yok maalesef.
Şimdi komple amaçsız kaldı zaten refüj koyulup, yol değiştirilince.
Oradan itibaren angara imiş, annemler ank dışı kaldı yaşamkentte
Kardeş siz kaç kişisinizBulaşık nasıl haftada 3 oluyor?
Tamam benim makinem küçük, alırken dikkat etmemişiz de, gündelik 2 çalıştırsam yeridir ama tekte kalmaya özen gösteriyorum.
Hele misafir falan gelirse 3 oluyor.
Nasıl haftada 3 yahu, evde az mı bulunuyorsunuz?
Bizlerde klima yok, dondurucu yok yine o paralar.
Yaşamkent kurbanı mısınne didin didin ben de Angara da oturmuyorum o zaman Eskişehirliyim derim artık
ben de klima yok ama 2 derin dondurucu var aslında biri daha 2 aylık yok.misafir gelirse kahvaltı 2 makine akşam yemeği de 2 makine oluyor bu da kahvaltı sonrası gezmeye çıkarsak yoksa 1 makine de çay kahve kuruyemiş dondurma su bardağıyla doluyor zatenBulaşık nasıl haftada 3 oluyor?
Tamam benim makinem küçük, alırken dikkat etmemişiz de, gündelik 2 çalıştırsam yeridir ama tekte kalmaya özen gösteriyorum.
artik farki yokmus diye duymustum gunduzle gecenin..Bizim santiye 700 tl geldi gecen ay. tasarruf ne bilemiyoruzAma camasir bulaşık mak aksamlari calistirirdim
yaz faturaları şuraya konuyu değiştirmeartik farki yokmus diye duymustum gunduzle gecenin..
2 büyük, 2 yarımKardeş siz kaç kişisiniz
Ben de makinede yıkıyorum valla. Thermoad ve nehir benimkiler.Yaa sizde mi atıyorsunuz? Markası nedir acaba
Bilmiyorum ben oyle biliodum bu eve taşınmadan önce oyle yapiodumartik farki yokmus diye duymustum gunduzle gecenin..
Arkadaş haftada 1 çamaşır yıkıyor bir de . Nasıl yapıyorlar ben de şaşırdım. Benim günde 2 kez çamaşır yıkadığım oluyor artıBulaşık nasıl haftada 3 oluyor?
2 kişiyiz, o yüzden. Gündüzleri evde tekim, bulaşığım o yüzden çok olmuyor. Sadece misafir geldiğinde günde 2 defa çalıştırıyorum o da çok nadir.Bulaşık nasıl haftada 3 oluyor?
bizde cocuk yok. iki kisiyiz. iki gune bir calisir makina yani haftada 3 e tekabul ediyor benim de.. misafir geldiyse ya da bir sey yaptiysam cok bulasik ciktiysa gunde bir olabiliyor.. cok bardagim tabagim vardir. iyice doldururum acimam bir kerede uzun programda yikatirim. cok dolu olsa bile iyi yikiyor uzunda.Bulaşık nasıl haftada 3 oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?