- 1 Şubat 2018
- 411
- 703
- 53
- 36
- Konu Sahibi Dindirella
-
İsimleri ne ben hiç denk gelmedimİnstagramda çok güzel birikimle yatırımla ilgili sayfalar var. Bir bakın isterseniz. Çok güzel motive ediyorlar
Istanbulda yasiyorum
İsimleri ne ben hiç denk gelmedim
Yaptigim is sebebiyle iyi giyinmeliyim ve makyajim vs olmali.hadi ozel hayati geceyim.yani kiyafet de almam gerekecek elbette 2 sene kiyafet ayakkabi almadan zor.e evimin boyanmasi,aracin kaskosu sigaortasi evde bisi bozulsa vs hanimlar cidden gecinmek zor ben abartmiyorum sizler mucize yaratiyosunuz
15 takım alın ayda 1 tur döner sizi 1 yıl idare ederYaptigim is sebebiyle iyi giyinmeliyim ve makyajim vs olmali.
Siz bunu nasil yaptiginizi anlatin vallahi ciddiyim.yani imkansiza yakin bu.siz atlamayin ders verin bize ciddiyim.gercekten anlatin3000 TL ile kira ödeyip ev mutfak faturalar 2 çocuk bakımı artı bide aylık 1 gram yapmaya başladık hayretler içinde okudum. Ben kendimi gidip yüksek bir yerlerden atayım
Sadece makarna nasil yiyeyimEvi arabayı satmayın. Alışverişe ara verin biraz. Çok lazım olmadıkça bir şey almayın. Dışarda yemeyin. Haftanın 3-4 günü sadece makarna yiyin. Abur cubur almayı azaltın. Çok rahat geçinirsiniz
Minumum düzeyde karta taksitle al alacağını. Çok masrafın olduğu aylarda daha çok kısman gerekecek maalesef ama geçinilir diye düşünüyorum. Masrafının az olduğu aylarda kenara atmaya çalış. Sigara kullanıyorsan bırak mesela alkol filan alma ya da minimum düzeyde tutYaptigim is sebebiyle iyi giyinmeliyim ve makyajim vs olmali.hadi ozel hayati geceyim.yani kiyafet de almam gerekecek elbette 2 sene kiyafet ayakkabi almadan zor.e evimin boyanmasi,aracin kaskosu sigaortasi evde bisi bozulsa vs hanimlar cidden gecinmek zor ben abartmiyorum sizler mucize yaratiyosunuz
15 takim alacak param yok malesef15 takım alın ayda 1 tur döner sizi 1 yıl idare eder
Biraz da lüksten uzak durursanız aktivite bakımından gayet de geçinilebilir
Sadece makarna yemeyeceksiniz haftada 3 gün yiyeceksiniz. Bir de birşey alırken bakın, bu bana gerçekten lazım mı diye ona göre alın. 10-20 derken gerçekten büyük etkisi oluyor bunundaSadece makarna nasil yiyeyim
Yaptigim is sebebiyle iyi giyinmeliyim ve makyajim vs olmali.hadi ozel hayati geceyim.yani kiyafet de almam gerekecek elbette 2 sene kiyafet ayakkabi almadan zor.e evimin boyanmasi,aracin kaskosu sigaortasi evde bisi bozulsa vs hanimlar cidden gecinmek zor ben abartmiyorum sizler mucize yaratiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?