• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 HAZİRANDA TRANSFER OLANLAR GELİN BERABER BEKLEYELİM

Yasemin1328

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
207
167
103
33
Hanımlar merhaba bugun 3.gün taze çift embriyo transferi oldum şimdiden sabırsızım sizler ne durumdasınız

Merhabalar bende zeki akkum da 25 Haziran'da transfer oldum. Test günüm 5 temmuz. Heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😍

Merhabalar bende zeki akkum da 25 Haziran'da transfer oldum. Test günüm 5 temmuz. Heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😍
Ya sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah kaçıncı gün embriyosu kaç tane?

Ya sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah kaçıncı gün embriyosu kaç tane?
İnşallah 🌸 benim toplam 3 embriyom oluştu. en kalitelisi 3.gün embriyosu dedi zeki hoca. 3.gün embriyosunu transferden 2 gün önce çözdüreceğiz 5.güne ulaştırmaya çalışacağız dedi. %20-25 ihtimalle 5.güne ulaşır dedi ve dediği gibi oldu o embriyo transfer edildi. Bu durumda benim ki 3.gün mü 5.gün mü bende bilemiyorum ama tek embriyo. Sizin kaçıncı gün kaç embriyo?

İnşallah 🌸 benim toplam 3 embriyom oluştu. en kalitelisi 3.gün embriyosu dedi zeki hoca. 3.gün embriyosunu transferden 2 gün önce çözdüreceğiz 5.güne ulaştırmaya çalışacağız dedi. %20-25 ihtimalle 5.güne ulaşır dedi ve dediği gibi oldu o embriyo transfer edildi. Bu durumda benim ki 3.gün mü 5.gün mü bende bilemiyorum ama tek embriyo. Sizin kaçıncı gün kaç embriyo?
Sizin 5. Gün transferi oluyor kalitesini hatırlıyormusunuz? Birde yaşınız kaç

Back
X