- 17 Ekim 2018
- 209
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi Yasemin1328
Hanımlar merhaba bugun 3.gün taze çift embriyo transferi oldum şimdiden sabırsızım sizler ne durumdasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah kaçıncı gün embriyosu kaç tane?Merhabalar bende zeki akkum da 25 Haziran'da transfer oldum. Test günüm 5 temmuz. Heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallahYa sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah kaçıncı gün embriyosu kaç tane?
Sizin 5. Gün transferi oluyor kalitesini hatırlıyormusunuz? Birde yaşınız kaçMerhabalar bende zeki akkum da 25 Haziran'da transfer oldum. Test günüm 5 temmuz. Heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallahbenim toplam 3 embriyom oluştu. en kalitelisi 3.gün embriyosu dedi zeki hoca. 3.gün embriyosunu transferden 2 gün önce çözdüreceğiz 5.güne ulaştırmaya çalışacağız dedi. %20-25 ihtimalle 5.güne ulaşır dedi ve dediği gibi oldu o embriyo transfer edildi. Bu durumda benim ki 3.gün mü 5.gün mü bende bilemiyorum ama tek embriyo. Sizin kaçıncı gün kaç embriyo?
İnşallah o tek embriyo sıkıca tutunur nerde yaptınız ve donmus mu? Birde embriyo glue yapıldımı?Ben de 3.gün tek embriyo transferi oldum, 24 haziranda
Bu 3.denemem![]()
3ab 8 hücreli dedi sanırım. Yaş 34. O yüzden çift transfer yapamıyorum size dedi. Sizin yaş kaçSizin 5. Gün transferi oluyor kalitesini hatırlıyormusunuz? Birde yaşınız kaç
İnşallahİnşallah o tek embriyo sıkıca tutunur nerde yaptınız ve donmus mu? Birde embriyo glue yapıldımı?
Hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitif görürüz3. Gün embriyosu 2 adet orta kalite 26 Haziran da transfer oldum merakla bekliyorum![]()
Ya aynı gün olmuşuz3. Gün embriyosu 2 adet orta kalite 26 Haziran da transfer oldum merakla bekliyorum![]()
Benim yaşım 33 fazla denemelerim oldugu için çift yapıldı3ab 8 hücreli dedi sanırım. Yaş 34. O yüzden çift transfer yapamıyorum size dedi. Sizin yaş kaç
Evet yapıştırma bazı merkezlerde yokİnşallaharaştırma hastanesinde yaptırdık
Dediğiniz şey yapıştırmaysa yapılmadı
Benimde taze oldu inşallah tutunurlarTaze embriyo transferi