26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

sabredelim dişimizi sıkalım azcık,yoksa bu süreç hep uzayacak,onlar bizim elbet bir gün yiyeceğiz,ama biraz ara verelim,ne diyordu dukan o yiyeceklerin sizin olduğunu sakın unutmayın ..o hesap işte...

zaten bizim amacımız bu herşeyden yemek, az yemek,akşam 7 den sonra birşey yemiyoruz,bitki çayları hariç,çok acıkırsanız hemen 4 kaşık yoğurda zerdeçalı karıştırın ,tarçınla yiyin,üstünede 1 bardak su ohhh,huzurla uyuyun,pişman olmadan:)))

ben acıkırsam yeşil elma yiyorum kızlar yoğurtu falan boşverin. yeşil elma hem tok tutuyo hemde fazlasıyla kilo verdiriyo ben bu sayede 4 kilo nasıl verdim anlamadım
diyosanız yeşil elma beni acıktırıyo 2 elma yiyin. zamanla bünye alışıyo ve açlık hissettirmiyo bende öyle oldu :)

Nedir bu sigara böregiii hııııııııhhhhhıı

selam ben aslı seninle bu yolda yolcu hatta kader arkadaşıyız. bende bundan 2 sene önce doğumyaptım ve şimdi tam74 kg ama biran önce bu kilolarımı vermem lazım çalışıyorum işyerindekiler ve eşim her fırsatta beni yerin bin kat altına sokuyorlar ne olur yardım et idealim 60 kg 1,65 boy kg 74

seninle boyumuz kilomuz ve ideal kilomuz aynıı. tek fark ben bekarım

kızlar bende katılmak isterim sizlere acilen kilo vermem lazım benimde ama motiveye çok ihtiyacım var birbirimize destek olalım

Siz boşverin bonu bunu biz kendimiz icin zayıflayacagız cünkü biz özeliz ve neden özgüvensiz ve otururken kucagına kırlet alan bir tip haline gelelimki biz bunu hepberaber yapıcaz cıtır ve özgüvenli olucaz tamam mı bunu hergün kendimize hatırlatıcaz cünkü ben böyle düşündükten sonra zayıflamaya başladım diyetler sadece melodim oldu =)

doğru söze ne denir

Her sabah topiye ilk yazımız bu olsun arzu ederseniz; BEN COK ÖZELİM VE KENDİMi GÜZEL HİSETMEM İCİN SADECE BİRKAC AGIRLIKTAN KURTULMAM GEREK VE BENİM BAŞARAMAM İCİN HİC BİR ELGEL YOK !!!!!!!!.....

ya kızlar ben öğlenleri ekmek yemek yerine 2 kaşık kadar pilav yada makarna yiyodum. kepek ekmeği mi yesem yoksa pilav mı yesem sizde hangisini bırakırsam daha hızlı kilo veririm ?

Her sabah topiye ilk yazımız bu olsun arzu ederseniz; BEN COK ÖZELİM VE KENDİMi GÜZEL HİSETMEM İCİN SADECE BİRKAC AGIRLIKTAN KURTULMAM GEREK VE BENİM BAŞARAMAM İCİN HİC BİR ELGEL YOK !!!!!!!!.....

ANDIMIZ çok güzel olmuş evet her sabah tekrarlayalım çok güzel iyi bir fikir aklına sağlık :)

ya kızlar ben öğlenleri ekmek yemek yerine 2 kaşık kadar pilav yada makarna yiyodum. kepek ekmeği mi yesem yoksa pilav mı yesem sizde hangisini bırakırsam daha hızlı kilo veririm ?

kepek ekmek fazla yeme uzun vadede kansızlık yapıyo diye biliyorum annemden dolayı çavdar ya da buğday ekmeği tüket yada mümkünse öğlenleri de ekmek yeme

ben çalışıyorum işim gereği hep oturuyorum zaten hep bu yüzden karın bölgem can simidi giymiş gibi!...
ben sabah 9 akşam 5,30 da çıkıyorum
bu sürede neler yemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…