- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
tamam canım benim dedğin gibi olsun bencede fırsat buldukça burdan konuşalım böylelikle aklımız yemeğe gitse bile birbirimizi burdan kontrol ederiz yoksa olacak iş değil. akşam evde can sıkıntısından supangle, pudink, pasta ne varsa yapıp yiyorummm
arkadaşlar ben bugün maydanoz kürüne başladım bakalım nolcak :) ben aslında fazla diyet uygulamıyorum ama 2 kepçe yemek yerine 1 kepçe yiyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çavdar yada bugday ekmeği yiyorum oda sabahları işyerinde ogün ne yapılmışsa yarısını yemeye çalışıyorum işten eve dönerken 1 saat yürüyorum akşamlarıda daha az yiyorum ekmeksiz günde 2 kez yeşil çay içiyorum suyu 2 litre içmeye gayret ediyorum bakalım maydanoz işe yarayacak mı
sabredelim dişimizi sıkalım azcık,yoksa bu süreç hep uzayacak,onlar bizim elbet bir gün yiyeceğiz,ama biraz ara verelim,ne diyordu dukan o yiyeceklerin sizin olduğunu sakın unutmayın ..o hesap
zaten bizim amacımız bu herşeyden yemek, az yemek,akşam 7 den sonra birşey yemiyoruz,bitki çayları hariç,çok acıkırsanız hemen 4 kaşık yoğurda zerdeçalı karıştırın ,tarçınla yiyin,üstünede 1 bardak su ohhh,huzurla uyuyun,pişman olmadan:)))
selam ben aslı seninle bu yolda yolcu hatta kader arkadaşıyız. bende bundan 2 sene önce doğumyaptım ve şimdi tam74 kg ama biran önce bu kilolarımı vermem lazım çalışıyorum işyerindekiler ve eşim her fırsatta beni yerin bin kat altına sokuyorlar ne olur yardım et idealim 60 kg 1,65 boy kg 74
selam ben aslı seninle bu yolda yolcu hatta kader arkadaşıyız. bende bundan 2 sene önce doğumyaptım ve şimdi tam74 kg ama biran önce bu kilolarımı vermem lazım çalışıyorum işyerindekiler ve eşim her fırsatta beni yerin bin kat altına sokuyorlar ne olur yardım et idealim 60 kg 1,65 boy kg 74
Siz boşverin bonu bunu biz kendimiz icin zayıflayacagız cünkü biz özeliz ve neden özgüvensiz ve otururken kucagına kırlet alan bir tip haline gelelimki biz bunu hepberaber yapıcaz cıtır ve özgüvenli olucaz tamam mı bunu hergün kendimize hatırlatıcaz cünkü ben böyle düşündükten sonra zayıflamaya başladım diyetler sadece melodim oldu =)
doğru söze ne denir
hoşbulduk canımHoşgeldin tatlım benim
bence pilav ve makarnayı kesmelisinya kızlar ben öğlenleri ekmek yemek yerine 2 kaşık kadar pilav yada makarna yiyodum. kepek ekmeği mi yesem yoksa pilav mı yesem sizde hangisini bırakırsam daha hızlı kilo veririm ?
Her sabah topiye ilk yazımız bu olsun arzu ederseniz; BEN COK ÖZELİM VE KENDİMi GÜZEL HİSETMEM İCİN SADECE BİRKAC AGIRLIKTAN KURTULMAM GEREK VE BENİM BAŞARAMAM İCİN HİC BİR ELGEL YOK !!!!!!!!.....
ya kızlar ben öğlenleri ekmek yemek yerine 2 kaşık kadar pilav yada makarna yiyodum. kepek ekmeği mi yesem yoksa pilav mı yesem sizde hangisini bırakırsam daha hızlı kilo veririm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?