- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
kepek ekmek fazla yeme uzun vadede kansızlık yapıyo diye biliyorum annemden dolayı çavdar ya da buğday ekmeği tüket yada mümkünse öğlenleri de ekmek yeme
ben çalışıyorum işim gereği hep oturuyorum zaten hep bu yüzden karın bölgem can simidi giymiş gibi!...
ben sabah 9 akşam 5,30 da çıkıyorum
bu sürede neler yemeliyim
kepek ekmeğin kansızlık yaptığını bende duymuştm tam buğday ekmeğinin tadı güzelkepek ekmek fazla yeme uzun vadede kansızlık yapıyo diye biliyorum annemden dolayı çavdar ya da buğday ekmeği tüket yada mümkünse öğlenleri de ekmek yeme
bende 8 - 5:30 arası çalışıyorum :)
bence öğlenleri bir dilim ekmek yenmeli diye düşünüyorumya canım iyi hoş diyosunda ekmek yemezsem, pilav ve makarna yemezsem sulu yemeklerle nasıl tok kalabilirim kii
ya canım iyi hoş diyosunda ekmek yemezsem, pilav ve makarna yemezsem sulu yemeklerle nasıl tok kalabilirim kii
Nedir bu sigara böregiii hııııııııhhhhhıı
Pilateste yapıldı inanılmaz terledim valla her gün duş almak püüüfff bu gün uzun bir yürüşte yapacagım =) arada yeşil caylar icildi
bizi takip et canım,yediklerini burada paylaş,sana motive olacak burası,hoşgeldin..kızlarbende katılmak isterim sizlere acilen kilo vermem lazım benimde ama motiveye çok ihtiyacım var birbirimize destek olalım
ya canım iyi hoş diyosunda ekmek yemezsem, pilav ve makarna yemezsem sulu yemeklerle nasıl tok kalabilirim kii
canım senneler yiyorsun iş yerinde
ANDIMIZ çok güzel olmuş evet her sabah tekrarlayalım çok güzel iyi bir fikir aklına sağlık :)
öğlenleri çıkan yemeklerden yiyorum canım ama az az yeyince tabi insan acıkıyo. bazen badem getiriyorum yanımda ama genelde yeşil elmam oluyo ve ondan yiyorum. bi ara çikolata bisküviye çok takılmıştım. insan sıkıldıkça yemek istiyor.
bugün öğlen menümü yazıyım
3 4 kaşık kadar pırasa yemeği + oldukça ince kepek ekmeği
3 kaşık kadar makarna + 1 Portakal :)
Tam 1 saat tempolu yürüdüm ve öglen yemeginde peynirli omlet ve bir kase baharatlı yogurt
güzel ,bende yedim yemeğimi
öğlen menüm
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği
şimdi bisikletime binmeye gidiyorum..
az kaldı yaza,incecik kadınlar ,kızlar olacağız inşallah,göbeğimiziçekmek zorunda kalmıcaz,erkek reyonundan kot almak zorunda kalmıcam,offf allahım yardımcı ol bu aciz kullarına
1 yumurtayla beyaz peynirle omlet ve bir kase yogurt
Öncesinde lahana kürüde yaptıgımdan ödem olmadıgını düşünüyorumm ama sebzeye gectigimde daha rahat olcagımı umuyorum bakalım bu arada 5 li cayımıda ictim ama baya inceldim uzun zaman sonra beni görenler ne kadar zayıflamışsın diyo buda beni mutlu ediyoooo =)
5. Günüm canım halsizlik hic yok sadece agzımda garip bir tat var okadarkaçıncı günün dilek dukanda,halizlik oluyormu.bu arada sporumu yaptım 20 dk bisiklet,5 dk twist,bisikletimin zinciri çıktı ,yada koptu anlamadım ,akşam eşime yaptıracam,inşallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?