- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
verdiğiniz maydanoz ve limonu ben maydonoz kürü olarak biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin zaten netten araştırırsanız çıkar karacaiğer yaglanmalarına karşılı etkili bi kür ayrıca zayıflamada da etkiliymiş yag yakıcı özelliği oldugu için.
14 - 15 sap maydanoz
1 limon suyu
yarım su bardağı su
blandırdan geçirip sabahları aç karnına günde 1 defa yani bu karışım içiliyo 15 gün devam edilip 3 4 gün ara veriyosun.
Maydanoz ,limonve suyun miktarı nedir acaba bunla ilgi bilgi verdimi
Maydanoz kürü ile zayıflama seçeneğiniz olduğunu biliyor musunuz ? Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu maydanoz kürü ile birlikte sağlıklı bir şekilde kilo verebileceğinizi açıkladı. Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, ve rejimlerden artık sıkıldıysanız, maydanoz kürünü deneyebilirsiniz.
Maydanozun zayıflatıcı etkisi bir yana, göz sağlığı ve cilt sağlığı için çok önemli bir sebze olarak bilinmektedir. Yapılan araştırmalara göre kişilerin haftada 3-4 kez maydanoz tüketmesi, sağlıklı yaşam sırları arasında yer alıyor.
Maydanoz kürü nasıl yapılır ?
Maydanoz kürünü yapmak için gerekli olan malzemeler; Maydanoz ve limon başka bir malzemeye gerek yoktur. Bir bağ maydanozu ezin ve üzerine taze 1 adet limonun suyunu sıkınız. Kahvaltılara başlamadan önce bu yaptığımız kürü yiyoruz. 18 gün bu küre aralıksız her sabah devam ediyoruz. 18 günün sonunda, 8 gün ara vererek, tekrar 18 günlük bir kür uygulamasına girebilirsiniz.
alıntıdır...
uzun zmandır giremiyordum nasılsın ablacım diyet nasıl gidiyor :)
Evet özledim valla diyet ise harika gidiyo inşallah böyle devam eder
Ben atagı 5 gün yapcamtım yani cuma günü buna başlamayı düşünüyorummmm hadi hayırlısı
Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimenin önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyor.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
2 Yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz..
yoğurdun tok tutma özelliğini de göz önünde bulundurursak, denemeye değer..
Zencefilin Faydaları Arasında; metabolizmayı hızlandırmasından söz etmek gerekir. Zencefilin faydaları arasında, zayıflamaya destek olan etkisi de bulunmaktadır.
Zerdeçalın Faydaları Arasında; kansere karşı koruyucu bir etki göstermesi, tümörlerin küçülmesi ve kanserin yayılımının engellenmesi, kalp hastalıklarında, bağırsak poliplerine karşı da çok etkili oluşu ve Yapılan araştırmalar zerdeçalın içerisine bulunan etken maddelerin karaciğer hastalıklarına karşı da iyi gelmesinin dışında, Zerdeçal en etkin ve en yaygın kullanılan antioksidanlardan biridir.
Tarçının Faydaları Arasında; tatlı ve şeker isteğini bastırması, gaz söktürücü olması, çok güçlü bir antioksidan ve mide dostu olması gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?