- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
arkadaşlar aranıza bende katılayım benimde fazlalıklar var 26 yasındayım ve 70 kiloyum zayıflamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Dukan diyeti yapan arkadaslar diyet nasıl bsey ve faydası varmı? Deneyimleriniz duyumlarımız varsa paylaşabilirmisiniz
kızlarr bende katılabilirmiyim aranıza? :) :)
Ögleden sonra misafir gelecegi belli oldu bir sürü yemek yaptım ve yemedim ama hicccc meyveler cilek muz armut elma hicccc umrumda degil ben zzzaaaaaayyyyyyyıffffffllllllllaaaayaaaaaaaacaaaagımmmmmmm bitti sonucta mutluyummmm
Günaydın arkadaşlarım :)
Bu sabah dayanamadım tartıldım yine 800 gr vermişim :) O kadar mutluyum ki anlatamam.
Su içmediğimi farkettim yeterince.Bi yazı okudum vücudun kilo oranına göre su içmemiz gerekiyormuş.
Yani her 20 kg başına 1 lt olmalıymış.
Buna göre ben 4lt 200 gr su içmeliyim.Ama her kilo düşüşünde su miktarınıı da azaltacakmışız.
Sabah kendime 1 lt lik şişe su aldım.iş yerinde akşama kadar 3 lt yi bitirip akşamda geri kalnını evde tamamlamayı planlıyorum.Hadi bakalım
Ögleden sonra misafir gelecegi belli oldu bir sürü yemek yaptım ve yemedim ama hicccc meyveler cilek muz armut elma hicccc umrumda degil ben zzzaaaaaayyyyyyyıffffffllllllllaaaayaaaaaaaacaaaagımmmmmmm bitti sonucta mutluyummmm
arkadaşlar aranıza bende katılayım benimde fazlalıklar var 26 yasındayım ve 70 kiloyum zayıflamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
kızlarr bende katılabilirmiyim aranıza? :) :)
kızlar ben 20 yaşında çalışan ve 74 kilo olan biriydim. bundan 2 ay önce kendi kendime az yiyerek ve yeşil elmayı fazla tüketerek 4 kg verdim. ama sonra motivasyonum düştü ve şuan tekrar kilo aldığımı hissediyorum. burdan arkadaşlarla kilo vermeye çalışıyoduk fakat herkes pes etti ve benimde motivasyonum kalmadı. İnşallah sizinle tekrardan motive olacağım. kahvaltı menümü yazıyım;
çalışan biri olduğum için sabahları çorba çıkıyor.
1 kase çorba + 1 dilim kepek ekmeği( 1 parmak kalınlığında) ve şuan 1 litre suyumu bitirmeye çalışyorum :)
evet canım hoşgeldin,lütfen bırakmayalım birbirimizi gerçekten motivasyon düşüyor,ne olursa olsun buraya girip 2 cümle yazın,yazinki yanlız olmadığımızı bilelim,bu arada menün gayet güzel,yeşil çayda tüketebilirsin bol bol,sıkılaşırsın.
inanırmısın canım bende öyleyim ya. her akşam bi tatlı yapıyrum. yapamazsam hazır alıyorum4 kg verdim kendimi saldım. artık yapmamam lazım
bende bitter çikolata hastasıyım eşim çocuklara alır en büyük boydan bende onu buzluğa atıyorum dondurup kıtır kıtır yiyorum:))) ama artık yapmıcam,evde birşeyler yapınca yeniliyor emin ol yapmamak lazım biraz kg vermeye başlasak motive oluruz yemeyiz,ama yinede şimdiden yememeğe başlayalım,her eline aldığında zararlı şeyleri ben sana burdan bakmış olacağım ona göre
arkadaşlar ben bugün maydanoz kürüne başladım bakalım nolcak :) ben aslında fazla diyet uygulamıyorum ama 2 kepçe yemek yerine 1 kepçe yiyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çavdar yada bugday ekmeği yiyorum oda sabahları işyerinde ogün ne yapılmışsa yarısını yemeye çalışıyorum işten eve dönerken 1 saat yürüyorum akşamlarıda daha az yiyorum ekmeksiz günde 2 kez yeşil çay içiyorum suyu 2 litre içmeye gayret ediyorum bakalım maydanoz işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?