26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

arkadaşlar aranıza bende katılayım benimde fazlalıklar var 26 yasındayım ve 70 kiloyum zayıflamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Dukan diyeti yapan arkadaslar diyet nasıl bsey ve faydası varmı? Deneyimleriniz duyumlarımız varsa paylaşabilirmisiniz

Dukan diyetine ilk başta kişiye özel testle başlıyosun benim 10 kilodan fazla vermem gerektigi icin test bana 5 gün atak yapmamı söyledi yani ilk 5 gün yağsız protein daha sonra seyir devresi sebze ve pritei günleri olarak

Günaydın arkadaşlarım :)

Bu sabah dayanamadım tartıldım yine 800 gr vermişim :) O kadar mutluyum ki anlatamam.

Su içmediğimi farkettim yeterince.Bi yazı okudum vücudun kilo oranına göre su içmemiz gerekiyormuş.

Yani her 20 kg başına 1 lt olmalıymış.

Buna göre ben 4lt 200 gr su içmeliyim.Ama her kilo düşüşünde su miktarınıı da azaltacakmışız.

Sabah kendime 1 lt lik şişe su aldım.iş yerinde akşama kadar 3 lt yi bitirip akşamda geri kalnını evde tamamlamayı planlıyorum.Hadi bakalım

Ögleden sonra misafir gelecegi belli oldu bir sürü yemek yaptım ve yemedim ama hicccc meyveler cilek muz armut elma hicccc umrumda degil ben zzzaaaaaayyyyyyyıffffffllllllllaaaayaaaaaaaacaaaagımmmmmmm bitti sonucta mutluyummmm

evet biz zayıflayacağızz ve bunun için sevdiğimiz şeylerden vazgeçebilirizz :)

evet onu bende okumuştum 20 kiloye 1 litre su :)

Ögleden sonra misafir gelecegi belli oldu bir sürü yemek yaptım ve yemedim ama hicccc meyveler cilek muz armut elma hicccc umrumda degil ben zzzaaaaaayyyyyyyıffffffllllllllaaaayaaaaaaaacaaaagımmmmmmm bitti sonucta mutluyummmm

günaydın canlar,aynen öyle dilekciğim,zayıflayacağızzzz,sabah dünki maydonoz kürümü yedim,kahvaltı olarakta 4 tane sigara böreği vede 1 bardak çay,biraz riskli ama olsun sabah yedim zararı yok yakarım zaten..

arkadaşlar aranıza bende katılayım benimde fazlalıklar var 26 yasındayım ve 70 kiloyum zayıflamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

gel canım gel hoşgeldin aramıza...zayıflayacağız,bu bizim sloganımız olsun ..

kızlarr bende katılabilirmiyim aranıza? :) :)

sende hoşgeldin canım,zayıflayacağızzzzzzz.....ne yediğimizi paylaşırsak daha iyi olur,hep temkinli yeriz,naıl olsa buraya gelip hesap vermesi var..

kızlar ben 20 yaşında çalışan ve 74 kilo olan biriydim. bundan 2 ay önce kendi kendime az yiyerek ve yeşil elmayı fazla tüketerek 4 kg verdim. ama sonra motivasyonum düştü ve şuan tekrar kilo aldığımı hissediyorum. burdan arkadaşlarla kilo vermeye çalışıyoduk fakat herkes pes etti ve benimde motivasyonum kalmadı. İnşallah sizinle tekrardan motive olacağım. kahvaltı menümü yazıyım;
çalışan biri olduğum için sabahları çorba çıkıyor.
1 kase çorba + 1 dilim kepek ekmeği( 1 parmak kalınlığında) ve şuan 1 litre suyumu bitirmeye çalışyorum :)

evet canım hoşgeldin,lütfen bırakmayalım birbirimizi gerçekten motivasyon düşüyor,ne olursa olsun buraya girip 2 cümle yazın,yazinki yanlız olmadığımızı bilelim,bu arada menün gayet güzel,yeşil çayda tüketebilirsin bol bol,sıkılaşırsın.

evet bi ara kahvaltıdan önce yeşil çay ve yeşil elma yiyodum ve çok fazla tok tutuyodu. Akşama kendime elma ve yeşil çay alacağım :) cidden faydası oluyodu yeşil çayın inşallah tekrardan zayıflayacağımm

kızlar sizlerle birşey daha paylaşmak istiyorum,bekarken çalışıyordum 1 ay izine çıktım,evdeydim ,oktay usta tv de ne yapıyorsa bende mutfağa gidip bende uyguluyordum,ve baktımki 1 ay sonunda 8 kg almışım,işe başladım,bir tane sevdiğim bir abi vardı dedi elif sana ne oldu böyle ,kadın gibi olmuşsun dedi çok kötü bir bakış attı hiç unutmam,o gün karar verdim eve gidince pc kulaklığımı takıyordum büyük olanlardan ,1 saat oynuyordum ,karnımada streç sarıyordum,ve 1 ay sonra 10 kg vermiştim,dün netten sipariş verdim kulaklık aldım onu takıp evde oynayacağım bisiklete bineceğim ,müziğin etkisi çok oluyor,paylaşmak istedim

inanırmısın canım bende öyleyim ya. her akşam bi tatlı yapıyrum. yapamazsam hazır alıyorum 4 kg verdim kendimi saldım. artık yapmamam lazım

inanırmısın canım bende öyleyim ya. her akşam bi tatlı yapıyrum. yapamazsam hazır alıyorum 4 kg verdim kendimi saldım. artık yapmamam lazım

bende bitter çikolata hastasıyım eşim çocuklara alır en büyük boydan bende onu buzluğa atıyorum dondurup kıtır kıtır yiyorum:))) ama artık yapmıcam,evde birşeyler yapınca yeniliyor emin ol yapmamak lazım biraz kg vermeye başlasak motive oluruz yemeyiz,ama yinede şimdiden yememeğe başlayalım,her eline aldığında zararlı şeyleri ben sana burdan bakmış olacağım ona göre

tamam canım benim dedğin gibi olsun bencede fırsat buldukça burdan konuşalım böylelikle aklımız yemeğe gitse bile birbirimizi burdan kontrol ederiz yoksa olacak iş değil. akşam evde can sıkıntısından supangle, pudink, pasta ne varsa yapıp yiyorummm

arkadaşlar ben bugün maydanoz kürüne başladım bakalım nolcak :) ben aslında fazla diyet uygulamıyorum ama 2 kepçe yemek yerine 1 kepçe yiyorum beyaz ekmeği tamamen kestim çavdar yada bugday ekmeği yiyorum oda sabahları işyerinde ogün ne yapılmışsa yarısını yemeye çalışıyorum işten eve dönerken 1 saat yürüyorum akşamlarıda daha az yiyorum ekmeksiz günde 2 kez yeşil çay içiyorum suyu 2 litre içmeye gayret ediyorum bakalım maydanoz işe yarayacak mı

bende beyaz ekmeği bıraktım kepek yada çavdar yiyorum. bende senin gibiyim hiç yememezlik yapmıyorm sadece az yiyorm ve öğlenleri sürekli pilav makarna çıktığı için ekmek yemiyordum ama artık pilav yerine 1 dilim ekmek yiyeceğim daha iyi. maydanoz yiyebilsem bende denerdim ama yiyemiyorum malesef :)

ben beyaz ekmeği bırakınca 3 haftada 4 kilo verdim tabi yeşil çay içerim sürekli buna bi de yürüyüş ekleyince 84 kilodan 80 ne indim 2 gün önce tartıldığımda 79.8 kilo geliyodum şimdi yürüyüşleri 1 saate çıkardım işyerinde olunca öyle istediğini yapıp yiyemiyosun mecbur ne çıkarsa bende yarısını yemeye başladım yemekten öncede 1 bardak su içmeye özen gösteriyorum çabuk doyuyo insan bugünde maydanoz kürüne başladım bakalım inş. devam ederim de faydası olur

maydanoz yiyebilseydin keşke ama yeşil çay içebilirsin bak zamanla şişkinliklerin nasıl geçiyo görceksin en azından bende etkili bide yürüyüş yapamıyosan evde akşamları 100 defa veya daha fazla ip atlar gibi zıpla faydasını görceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…