- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Şey diyicektim bende yürüyüş bandı aliyim diyorum bildigin bir marka yada uygun bir yer varmı
Benim icin araştırdımı saaaaooolll bu harikaymış valla
yağmur hala veremedinmi kiloları beni hatırlıyormusun beraber diyete başlayalım diyorduk ben 9 kilo verdim
ölümüne kankayız
ben bisikletimi hepsi buradadan aldım,orda uygun var herşeyi içinde olanlar ,bisikletide var ,ordan alabilirsin,
yağmur hala veremedinmi kiloları beni hatırlıyormusun beraber diyete başlayalım diyorduk ben 9 kilo verdim
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmm
24 yaşında olup kilolu olan arkadaşlarımız var mı ?????????? benide bilgilendirirmisiniz kızlar
Biz genelde hep 20 li yaşlardayız canım önceki sayfaları okursan azda olsa bilgi edinirsin bide bizle oursan tabiiiii
24 yaşında olup kilolu olan arkadaşlarımız var mı ?????????? benide bilgilendirirmisiniz kızlar
olmazmıyım çok istiyorum okudum az önce canım.. sıkı bir başlangıç yapmak ve bundan sonraki yaşantıma normal kiloda hoş görünümlü bir bayan olarak devam etmek istiyorum bebiş istiyoruz birde onun öncesinde verebilsem süper olacak
hatırlamazmıyım canım :) ben bıraktım rejimi bak bugün başladım. helal olsun kızzz :)
nasıl ve ne kadar sürede verdin bu kiloları anlatabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?