26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Biz genelde hep 20 li yaşlardayız canım önceki sayfaları okursan azda olsa bilgi edinirsin bide bizle oursan tabiiiii

olmazmıyım çok istiyorum okudum az önce canım.. sıkı bir başlangıç yapmak ve bundan sonraki yaşantıma normal kiloda hoş görünümlü bir bayan olarak devam etmek istiyorum bebiş istiyoruz birde onun öncesinde verebilsem süper olacak

24 yaşında olup kilolu olan arkadaşlarımız var mı ?????????? benide bilgilendirirmisiniz kızlar

Bu da hep söyledigimiz bişey var kendimize güvenecegiz =) durmak yokkk yola devammm

nasıl ve ne kadar sürede verdin bu kiloları anlatabilir misin

canım ben tam anlamıyla aralıkta başladım 4 aydır bi bozuyorum yeniden başlıyodum istikrarlı bi şekilde devam etseydim şimdiye 15 kilo da verirdim
diyet sabır gerektiren bi iş bu kiloları bi günde almağımız için bi gündede veremeyiz ben listelere uyamıyorum kendi kafama göre yaptım
sofrada ne varsa tadına baktım ilk önce gözümü doyurdum herşeyden tattım ekmeği azalttım 5ten sonra hiç bişey yemedim ve bolca su işlem tamamdır bana kilo vermek hiç işkence gibi gelmedi çünkü her istediğim şeyi yiyorum nefsimi köreltiyorum 75.5ten 66ya düştüm daha cok yol katetmem gerekiyo hedefim 55 darısı sizlere inşallah

Kızlar bende geldim 22 bucuk yaşındayım boyum 1.65 kilom 70 bir yılda 10 kilo aldım rejime başlamıştım ama düzensizdi ders çalışıyorum diye acıktıkça abur cubur götürüyorumburada daha kontrollü olurum her ne yediysem yazarım
36 beden bi elbise aldım bu gün karşımda duruyor ona girinceye kadar durmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…