26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Kahvalti =1parmak sosis-1yumurta-maydanoz
Ara. =besibiyerde
Oglen. =1kase corba - 2 orta boy patates haslanmis
Ara. =2 diyet biskuvi -rezene cayi
Aksam. =1kase corba - 1 full tabak susuz nohut
Yatmadan = besibi yerde

haftasonlarini sevmiyorum bazen :)
Neyse fena degilim heralde

Arkadaşlar dün gece beni tartı dürtü ve tartıldım . Cıkan sonuc umut vericiydi sonra yataga uzanıp düşündüm ve anladımki kac gram verdiyimiz degil tartıdaki rakam bizi mutlu ediyor yani 100 gr dahi olsa o zaman cıkartma işlemi yapıp kendimi sitrese niye sokiyim o halde kendime söz verip dünkü kilomu bırakıp önüme bakıcam ve ben beynime diyeti degil zayıflamayı ögretcem diyetler sadece melodim olacak yani bu benim kendime verdiyim bir söz

merhaba dilek beni haftasonu mahvetti,tatlılar börekler,dışarıdaydık,fazla değil ama azda olsa yedim,bugün günümüz var,oraya gidicem yarın tam gaz devam,akşam porumu yapıp yakayım dedim yediklerimi,bisikletimin zinciri yine koptu,çarşı bana karşı anlayacağın,ama pes etmek yok yola devam bacım,sende iyi gidiyorsun,menülerin güzel,tartıda mutlu olmana sevindim,şu günde geçsin,beraber devam yine,çıkmadan yazayım dedim,gelen arkadaşlarda hoşgelmişler,birlikte vereceğiz bu kiloları arkadaşlar pes etmek yok

Hepsinden sadece birer catal

geldim arkadaşım geldim,teksin bugün topikte,kimsecikler yok,bende yedim içtim geldim,akşam sadece çorba içeceğim,sporda yapıcam inşallah,sen neler yaptın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…