- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Et, yogurt,dukan ekmigi
Kahvalti =1parmak sosis-1yumurta-maydanoz
Ara. =besibiyerde
Oglen. =1kase corba - 2 orta boy patates haslanmis
Ara. =2 diyet biskuvi -rezene cayi
Aksam. =1kase corba - 1 full tabak susuz nohut
Yatmadan = besibi yerde
haftasonlarini sevmiyorum bazen :)
Neyse fena degilim heralde
Harikasın bebiş devammmm
Devam tabi.durmak yokkkk.Gidicek bu kilolar insallah.
su icmek nedense zor geliyor bu ara offf...daha 3 lt ictim.1 lt daha var pufff yani pufff.
Et, yogurt,dukan ekmigi
Bayılıyorum ya bu gruba:) dukan nasıl gidiyo bende haftaya dumana başlıcam da durumlar nasıl kaçıncı gün ve hangi evre? Haftaya bende katılıyorum sana
Tabiki mutlu oluruzkabul ederseniz bende katılabilirim :)
Arkadaşlar dün gece beni tartı dürtü ve tartıldım . Cıkan sonuc umut vericiydi sonra yataga uzanıp düşündüm ve anladımki kac gram verdiyimiz degil tartıdaki rakam bizi mutlu ediyor yani 100 gr dahi olsa o zaman cıkartma işlemi yapıp kendimi sitrese niye sokiyim o halde kendime söz verip dünkü kilomu bırakıp önüme bakıcam ve ben beynime diyeti degil zayıflamayı ögretcem diyetler sadece melodim olacak yani bu benim kendime verdiyim bir söz
merhaba dilek beni haftasonu mahvetti,tatlılar börekler,dışarıdaydık,fazla değil ama azda olsa yedim,bugün günümüz var,oraya gidicem yarın tam gaz devam,akşam porumu yapıp yakayım dedim yediklerimi,bisikletimin zinciri yine koptu,çarşı bana karşı anlayacağın,ama pes etmek yok yola devam bacım,sende iyi gidiyorsun,menülerin güzel,tartıda mutlu olmana sevindim,şu günde geçsin,beraber devam yine,çıkmadan yazayım dedim,gelen arkadaşlarda hoşgelmişler,birlikte vereceğiz bu kiloları arkadaşlar pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?