26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

İzledim kötü oldum peki sitresten tırnaklarını yiyene ne demeli offff

11.03.2013 kilo 79.8

15.03.2013 kilo 79.5

pek bi fark yok ama moralimi bozmuyorum yola devam

bu 5 li çayı kendiniz mi yapıyorsunuz hazır mı alıyosunuz kızlar ben çalıştığım için hazırını işyerinde yapmam zor poşet olarak satılıyor mu

Arkadaşlar bu arada unutmayalım kilo başına 1 lt su tüketeceğiz.Ben şimdiden 1,5 u devirdim valla :))
Kaldı 2,700 gr su

Ben birde kan grubuna göre beslenmeye de dikkat ediyorum,Zaten vitiligo var bende o yüzden sizler gibi herşeyi yiyemiyorum.Yasak olmayan şeylerle oluşturuyorum listemi.

Sizler de bi bakın derim kan grunuza göre ne yemeliymişsiniz?

Beşibiryerdesini yudumlamaktaaaa:))))

Haklısın bunu merak ediyorum

Bunu araştırdım a pozitif oldugum icin kırmızı et yememelisin diyo ama şu an dukanda yapıyoru sizcd ne yapmalıyıp sizin önerinize göre karar vercem kafam karıştı bana bir akıl verin

normal şekilde beslenseydin badem kacamak sayılmazdı ama dukanda şişmiş balona iğne batırmak seninkisi olsun unut yola devam et,bende bugün mevlüt vardı oraya gittim azcık kaçırdım,ç,şimdi sporumu yapıcam eşofmanlarımı giyip,

ben daha çok bademin kalorisinden değilde,sistemi bozup kilo vemeyi azaltır,yada durduracağını düşünürdüm,çünkü bünye protein haricinde birşey almıyorya,benim fikrim,ama bende kaçamak yapıyordum birşey olmadı

3 günden beri yatılı misafir var gözlerine bakar oldum artık ne zaman gitcekler diye sadece 9 bademle kurtardIkkk

offf ya misafir oluncada zor oluyor,bende bugün mevlüte gittim,yesem olmuyor,yemesem olmuyor,az yedim herşeyden,bugünkü menüm şöyle.

sabah
maydonoz kürü
1 yumurta az yağlı omlet

5 lıght zeytin
maydonoz
2dilim buğday ekmeği

öğle(mevlütte)

makarna salatası (kendime mayonezsizyaptım)4 kaşıkda mayonezli yedim ..))
1 dilim börek
3 tane minik elmalı kurabiye

akşam

şehriye çorba (az miktarda)

kıymalı patlıcan(az miktarda)

Kahvaltı = 100 gr Tavuk göğüs haşlama - Bol Yeşilllik
Ara =Beşibiryerde
Öğle = 8 Parça Tavuk Kanatın But tarafı-Salata
Ara =Beşibiryerde-1 Paket mavi yeşil elmalı bisküvi(167 kalori)
Akşam =2 orta boy haşlanmış patates -rezene çayı

Çok su içemedim 2,5 lt de su içtim gün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…