- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
geldim arkadaşım geldim,teksin bugün topikte,kimsecikler yok,bende yedim içtim geldim,akşam sadece çorba içeceğim,sporda yapıcam inşallah,sen neler yaptın..
Güvecte tavuk göysü kaşarlı ve pul biber, kekik
Plates , biraz ev temizligi coculara yemek falan işte neyseki babaları erken gelip onları dışarı cıkaracakta bende biraz dinlencem öyle onun dışında zayıflamaya devammmm =)bebiş sen ne yaptın benim günde perşembe günü şimdiden düşünüyorum kara kara hemde yemeklerini cok sevdigim bir arkadaşımda püffff
valla arkadaşım bende dukan yaparken güne gitmiştim yanımda tavuğumu götürmüştüm,dukanda herşey sınırlı ya inan pasta çöreğin yenmiyeceğini biliyor,o yüzden hiç canın çekmiyor,asıl tartıda gördüğün o rakamlar senin nefsini kesiyor diyelim,bende çok pişmanım son 3 gün için,ama hemen toparlanmam lazım,
Canım aynen gitmiycem yemiycem zayıflıycammmmm oleyyyyy ben bunu ilk defa inanarak yapıyorum allah yar ve yardımcımız olsunoffff dilek yeme arkadaşım yeme ben çok kötüyüm şu anda karnım o kadar şişki yemekle birlikte pişmanlık var sen yapma lütfen ,gitme vallahi ,biraz ara ver ,bak ben bunalıma girdim...
Kahvaltım ; peynir,roka,marul
( yumurta kalmamış yaaa)
Kolay gelsin tatlım nasıl yapıyosun bende yapayımda kabuska eşlik edeyim arkadaşımagünaydın kızlar,bugün dikkatli bir şekilde devam edicem,manavdan lahana siparişimi verdim,kabuska yapıcam kendime,çok yapıyorum 3 gün yiyorum,başka yiyen yok,banada iyi oluyor,kurtarıcım oluyor,diğer ağıryemekler yemekten kurtuluyorum hadi bakalım cumaya az kaldı,
Kolay gelsin tatlım nasıl yapıyosun bende yapayımda kabuska eşlik edeyim arkadaşıma
temizlik yapıldı ,yemek yenildi,kabuska piştiperdeler yıkandı ve asıldı 3 cam,halim kalmadı 3 çatal fıstıklı helva yenildi,biraz sonra evi silicem,akşama spor yapıcam,kabuska tarifime gelince,1 lahanayı ince doğradım,2 büyük soganı kup kup dogradım,az yagda kavurdum,kıyma ve salça ekledim sona lahanayı koydum su koydum pişirdim,az yağlı vede tuzsuz,servise hazır afiyet olsun
Ben tam 2.5 saat yürüdüm öglen yemegime gelince et ve marull yedim
ohh vallahi çocukları napıyosun yürürken,keşke bende yürüyebilsem,sana bravohiç atlamıyosun sporunu tebrik ederim,azmine bayılıyorum,azcık akadaşınada versene, bende evi sildim,akşam sadece kabuska yicem,sonra sporumu yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?