26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Kızlar bi baktım da sanırım dukan diyeti yapanlar var aranızda tam da emin olamadım da bi sormak istedim? Eğer öyleyse bana braz bilgi verebilirmisiniz yani faydasını gördünüz mü görüyormuşuz nasıl? Ben yeni aldım da kitabı okuyacağım ama diyetini yapıp yapmama konusunda emin olamadım da yardımcı olabilirmesiniz bilgi verme konusunda?

Tatlım ben yapıyorum esasında kolay bir diyet ama uzun vadede vucüda zarar verirmi bilmiyorum bu konu sabahtan itibaren kafama takıldı ben yarın tahlil yaptırmayı düşünüyorum ama zayıflatıyo onuda ekliyim

iyi akşamlar kızlar,mağlum hafta sonu eşim ve çocuklar evde,giremedim topiğe,neler yaptınız dilekciğim,gittimi misafirler :)):18::18:

Bende sana diyer arkadaşlarımın adına bu güzel motive edici mesajın ve temennin icin sonsuz teşekkürlerrrr

Gunaydin yoldaslarim.Dun de calistum giremedim nete yogunluktan.Hemen listemi paylasayim;

Kahvalti -Izgara tavuk gogus -Izgara carliston 2tane-Gobek-maydanoz
Ara- Besibiyerde-3adet form biskuvi
Ogle. -izgara tavuk - salata
Ara. -Besibiyerde- Form biskuvi 3adet
Aksam- Canim Cok cekti 2dilim ekmek yedim-bok da yesillik-rezene cayi

dun karbonhidrad istedi vucut anca bu kadar alabildim.

geçmiş olsun canım,nane limon iç terle biraz,sabah tartılayım dedim 300 gr fazla çıktı,heralde birden vericem kiloları ,bir an üzüldüm,ama yola devam ,şimdi kahvaltı yapıcaz bakalım..

Ayyy canım hic üzülme bu iniş cıkışlar oluyo bazen hem mevlütte yediklerinden olmuştur benimde oluyo arada anlıyorumki bizim elimizde kacamak yapmayıp devam edince hiccc olmuyo devam edelim hayatım boşver . Teşekkürederim baya bogazım burnum tıkalı dinleniyorummm

Süperdin ekmegi unut devam et kendini özletmeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…