- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
bu arada çizelgen doğrumu 22 yıllık evlimisin ??:26::26::26::26:
evet canım:)))yaşım da 41:))
Ya elimi ayagımı nereye koyiyim şaşırdım heycanlandım ve size nasıl hitap etmeliyiz abla denmesinden hoşlanırmısınız bilemedim
heyecanını kaybetme ama elini ayağını nereye rahat ediyorsan oraya koy tatlım::)hitap tarzına gelince nasıl isterseniz hiç takıntılarım yoktur çünki:))
Et ve yogurt yiyicem kızlarrrrr süt aldım kendi yogurtumu mayalıycam
Canlar atlamışım bu gün ödül olarak kendime kıpkırmızı 40 beden cici bir gömlek aldımmm=)
maşşallah ablacığım saygılarr
en iyisi ..
ooo şekerim hayırlı olsun girebiliyomusun içine,bende inirime ölücem bir arkadaş aradı 2 kg fazlalığı var onun için dukan yapıcakmış,ayy o öyle dedikçe ben komplekse giriyorum gıcık şey.
arkadaşların hepsizayıf bir ben kilolu ,bütün muhabbetleri zayıflamak 2 ,kiloları var fazlalık onları bir dert ediyolar görme ben iyice bunalıma giriyorum,zaten motivasyonum düştü iyice,moralim bozuk bazı konulara,öyle olunca hemen salıyorum offf,ne güzel sende 40 bedene giriyosun ben 44 beden giyiyorum,boyum 1.72 ,çok yolum var,bunlara inat zayıflıcam bende
iyi geceler dilek,yarın büyük gün,sporu artıracam,ben yatmaya gidiyorum topiği topla sende çık yat artık
günaydın kızlar:)uyandım lahana çorbası ve bir büyük bardak su ile güne başladım.birazdan çarşıya gideceğim.en az 1 saat yürürüm artık dönüşte görüşmek üzere:))
günaydın kızlar:)uyandım lahana çorbası ve bir büyük bardak su ile güne başladım.birazdan çarşıya gideceğim.en az 1 saat yürürüm artık dönüşte görüşmek üzere:))
Bebegim sen cocuk yetişyirip koca idare ediyorsun zyıflayamayacakmısın püffff sana dua ettim başaracaksın kendine güven birşey olmamış gibi devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?