26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Canımmmm benim allah yar ve yardımcın olsun morelini bozma odaklanmaya caış

Kızlar ben bu gün tüm gün dşarıda olucam ama yanımda mantarlı tavugumda olacak ve metrobüse kadar yürüycem ( yaklaşık yürüyerek 45 dk yoll) hadi bakalım banada sanki zayıflamam durdu gibi geliyo yarın icin sabırsızlanıyorum hepimize kolay gelsinn öpüldünüz

kolay gelsin tatlım sende öpüldün:))

atakta daha hızlı kilo verdin bu seni motive etti,ama artık yavaşlıcak belki 1 kaç kilosunu geri alıcaksın bu ,bu diyetin yan etkileri ama sonra tekrardan devam edicek moral bozmak yok,ben bir hafta 300 gr vermiştim üzüldüm off dedim durdu öbür hafta tam 2.800 gr gitmişti şook olmuştum,sabret bak bende başladım bugün ,hayırlısıyla vericez.

yeni değil ji canım ya.ben diyet yolculuğuna başlayalı 1 yıl oluyor bu arada verdim aldım verdim aldım.ama bu kez başlayalı 1 ayı geçti nerede ise.yok olmuyo olmuyo işte((

abla bir diyetisyene gitsen belki bir rahatsızlığın felan vardır,adet düzensizlikleride önemli biliyosun,ne bilim için bir rahatlasın

gittim canım hiç bir sorun yok .3 tane antidepresanım var günlük aldığım sanırım onlar sebep oluyo.başka bir ihtimal kalmadı yani.nisan ayında kontrole gideceğim hocaya ilaçları değiştirsek diyeceğim bakalım artık(((((

Evet canım haklısın bunu bana hatırlatman iyi oldu ben yarın tartılıp paylaşcam o zaman mukayese ederizz

evet abla olabilir,can sıkıcı bir durum farkındayım ama sağlık en önemlisi..

Evet canım haklısın bunu bana hatırlatman iyi oldu ben yarın tartılıp paylaşcam o zaman mukayese ederizz

hadi bakalım şeker ,şu an tavuğumu koydum pişiyor,sen atağı kaç gün yaptın,birde yüzünde bir çökme oldumu benim öyle olmuştu ,ondan korkuyorum yine..

ben de sizinle zayiflayabilir miyim
kahvalti olarak 3 tane eti form limonlu biskuvi ve bir cay bardagi coca cola zero ictim. bu kola bagimliligi bigun beni oldurecek :/

Kahvaltı =Yeşil mercimek 1 sb-Göbek-Maydanoz
Ara =Rezene Çayı
Öğle =Tavuk sote - Mercimek salata
Ara =Sade Nescafe
Akşam = Meyve

2,5 lt su

kızlar merhaba bende kendim diyet yapıyorum bu aralar biraz boşladım 92 kilodan 83e düştüm temmuza kadar 60 olmak istiyorum sizlerle devam edebilirmiyim yaş 25 boy 165

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…