- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Canımmmm benim allah yar ve yardımcın olsun morelini bozma odaklanmaya caışgünaydın kızlar,evet bugün 2. dukan deneyimime başlıyorum,yumurtalar haşlandı,hadi bakalım allahım bana irade ver ne olur,dilek boğazımı tutamıyorum başka türlü dukanda bana bir sınır koyuyordu elimdede kitap bana yeme diyordu o yüzden 8 kg vermiştim ,10 kg daha versemm ,bismillah başlıyorm bugün..
sabret ablacığım daha çok yeni benim bünyemde vermez vermez birden verir azcıkdaha sabret,
Kızlar ben bu gün tüm gün dşarıda olucam ama yanımda mantarlı tavugumda olacak ve metrobüse kadar yürüycem ( yaklaşık yürüyerek 45 dk yoll) hadi bakalım banada sanki zayıflamam durdu gibi geliyo yarın icin sabırsızlanıyorum hepimize kolay gelsinn öpüldünüz
Kızlar ben bu gün tüm gün dşarıda olucam ama yanımda mantarlı tavugumda olacak ve metrobüse kadar yürüycem ( yaklaşık yürüyerek 45 dk yoll) hadi bakalım banada sanki zayıflamam durdu gibi geliyo yarın icin sabırsızlanıyorum hepimize kolay gelsinn öpüldünüz
yeni değil ji canım ya.ben diyet yolculuğuna başlayalı 1 yıl oluyor bu arada verdim aldım verdim aldım.ama bu kez başlayalı 1 ayı geçti nerede ise.yok olmuyo olmuyo işte((
atakta daha hızlı kilo verdin bu seni motive etti,ama artık yavaşlıcak belki 1 kaç kilosunu geri alıcaksın bu ,bu diyetin yan etkileri ama sonra tekrardan devam edicek moral bozmak yok,ben bir hafta 300 gr vermiştim üzüldüm off dedim durdu öbür hafta tam 2.800 gr gitmişti şook olmuştum,sabret bak bende başladım bugün ,hayırlısıyla vericez.
abla bir diyetisyene gitsen belki bir rahatsızlığın felan vardır,adet düzensizlikleride önemli biliyosun,ne bilim için bir rahatlasın
atakta daha hızlı kilo verdin bu seni motive etti,ama artık yavaşlıcak belki 1 kaç kilosunu geri alıcaksın bu ,bu diyetin yan etkileri ama sonra tekrardan devam edicek moral bozmak yok,ben bir hafta 300 gr vermiştim üzüldüm off dedim durdu öbür hafta tam 2.800 gr gitmişti şook olmuştum,sabret bak bende başladım bugün ,hayırlısıyla vericez.
abla bir diyetisyene gitsen belki bir rahatsızlığın felan vardır,adet düzensizlikleride önemli biliyosun,ne bilim için bir rahatlasın
gittim canım hiç bir sorun yok .3 tane antidepresanım var günlük aldığım sanırım onlar sebep oluyo.başka bir ihtimal kalmadı yani.nisan ayında kontrole gideceğim hocaya ilaçları değiştirsek diyeceğim bakalım artık(((((
Evet canım haklısın bunu bana hatırlatman iyi oldu ben yarın tartılıp paylaşcam o zaman mukayese ederizz
ben de sizinle zayiflayabilir miyim
kahvalti olarak 3 tane eti form limonlu biskuvi ve bir cay bardagi coca cola zero ictim. bu kola bagimliligi bigun beni oldurecek :/
evet abla olabilir,can sıkıcı bir durum farkındayım ama sağlık en önemlisi..
hadi bakalım şeker ,şu an tavuğumu koydum pişiyor,sen atağı kaç gün yaptın,birde yüzünde bir çökme oldumu benim öyle olmuştu ,ondan korkuyorum yine..
ben de sizinle zayiflayabilir miyim
kahvalti olarak 3 tane eti form limonlu biskuvi ve bir cay bardagi coca cola zero ictim. bu kola bagimliligi bigun beni oldurecek :/
Hoşgeldin tatlım ohhhh hepberaber kurtulucaz bu fazlalıktannnkızlar merhaba bende kendim diyet yapıyorum bu aralar biraz boşladım 92 kilodan 83e düştüm temmuza kadar 60 olmak istiyorum sizlerle devam edebilirmiyim yaş 25 boy 165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?