26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

evet kızlar kahvaltı yapıldı,,

sabah
1 domates
2 salatalık
1 az yagda 1 yumurta omlet
1 kk peynir
1 kupa çay
2 küçük buğday ekemeği

5 ki cay ictim spora hazırımmmmmmmmm YAAAAAAAŞŞŞAAAAAAAAASSSSSSSSSSIIIIIINNNNNNNNN ZA-YIF-LA-MAAAAAAAAKKKKK

bende bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum hava güzel gibi,azcık yürüyüş yapayım,iyi gelir azcık kafam dağılır,sonrada evde yaparım bisikletime binerim,spordan önce sıcak bişeyler içmek metobolizmayı çalıştırı diye biliyorum.

Kahvaltı =2 dilim tavuk göğüs ızgara-Göbek-Maydanoz
Ara =Rezene Çayı
Öğle =1 kase komposto-1 tabak taze fasulye-3 çiçek karnabahar salatası
Ara =Sade Nescafe
Akşam = 1 Dilim yaşpasta

2,5 lt su

5 porsiyon lahana çorbası ,bir avuç leblebi,bol bitki çayı,2 duble sade türk kahvesi(ikincisi şu an içiliyo)bu günki yediklerim.spor yapmadım çok hareketliydim çünki.akşama misafir gelecek.evsahibi olarak pasta börek yemeden kaçabilecekmiyim bakalım:)))

Haledersin inşallah banada yatılı misafir gelmişti kendimi onlara hizmete adamıştım ve bu gün bende de misafir var ki ben eve yeni geldim saat 1 cıktım 17:45 felandı geldigimde

kızlar günaydın:))dün yemedim gece yaptıklarımdan saatlerle yürüdüm ayaktaydım üstelik .tüm gün yediğimde lahana çorbası.buna rağmen sadece 100 gram gitmiş.ben böyle metabolizmayı....sporda yapıyorum üstelik.tüm motivasyon sıfırlanıyor böyle olunca.ama pes etmek yok.buu günki çorba ocakta pişiyo yine....

Aysu kaya vardı cok hoş şeyler anlattı. BENCE BAŞLA inan bana ben cok rahatım sen karar verrrr

günaydın kızlar,evet bugün 2. dukan deneyimime başlıyorum,yumurtalar haşlandı,hadi bakalım allahım bana irade ver ne olur,dilek boğazımı tutamıyorum başka türlü dukanda bana bir sınır koyuyordu elimdede kitap bana yeme diyordu o yüzden 8 kg vermiştim ,10 kg daha versemm ,bismillah başlıyorm bugün..

sabret ablacığım daha çok yeni benim bünyemde vermez vermez birden verir azcıkdaha sabret,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…