- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Olurmu öyleşeyyyy elifcim ben bu topiği acarken 26 yasında ve 85 kilodan 57 ye gidecek yoldaşlar arıyoru diye yazmıştım dolayısıyla hepimizinhoşgeldin canım ,hayırlı uğurlu olsun topiğimiz,gitsin kilolar,bu arada dilekciğim topiğin sahibi sensin senin adına cevaplar yazıyorum
Olurmu öyleşeyyyy elifcim ben bu topiği acarken 26 yasında ve 85 kilodan 57 ye gidecek yoldaşlar arıyoru diye yazmıştım dolayısıyla hepimizin
yaştan kaybetmiyorum umarım ben 27 yaş
5 tane köfte bir kase yogurt 3 acı biber ( kornişon serbest ama ben hakkımı biberden yana kulandım) bir lagt gazoz 0 şeker
Tabiki isterim ama kimseyle paylaşma denmeside ilgic geldi acıkcasıcanımsın teşekkür ederim,bu arada azönce bir arkadaşla görüştüm ,bana bir tarif verdi ama kimseye söyleme dedi ,bir eczacı vermiş,bir bana söyledi,göbek yağlarını eritiyormuş,istersen verebilirim.
atak yapıyorsun sanırım..?
yaştan kaybetmiyorum umarım ben 27 yaş
atakta isen yediklerin güzel ama kolayı içmeseydin keşke ,onun yerine limon damlatılmış soda içebilirsin,güzel sonuç alıcaksın eminim,tarif için ise arkadaşım bana bile söylerken çok özel bir tarifmiş gibi yücelterek anlattı,bir sana veriyorum heee dedi,ne bileyim ben söylerim herkez faydalansın,limon ile maydonozu su ile robottan çek süz suyunu iç,yemeklerden 10 dkönce ,göbek eritiyormuş.
Ben yemegi 1,1 bucuk gibi yapıyorummmben kaçayım biraz bisiklete bineyim ,gaza geldim sonrada yemektopiği boş bırakmayın ,yazın,görüşürüz öptüm dilek
Memnun oldum elif cuma günleri sabah aç karnına olurmu
atakta isen yediklerin güzel ama kolayı içmeseydin keşke ,onun yerine limon damlatılmış soda içebilirsin,güzel sonuç alıcaksın eminim,tarif için ise arkadaşım bana bile söylerken çok özel bir tarifmiş gibi yücelterek anlattı,bir sana veriyorum heee dedi,ne bileyim ben söylerim herkez faydalansın,limon ile maydonozu su ile robottan çek süz suyunu iç,yemeklerden 10 dkönce ,göbek eritiyormuş.
Ay çok iyiymiş bu tarif.Ama çalışanlar nasıl hazırlayacak.Akşamdan yapsak gün içinde tüketsek olurmuki?
Veee 250 ml lik sekersiz light gazozun sadece 4 te 1 ini ictim
sabah ,akşam günde 2 kez yapıcaksın ,işe gitmeden yapabilirsin,akşamıda zaten eve gelince yaparsın.
bende yemeğimi yedim ,çok acıkmışım,2 kepçe tarhana,1 tabak kabuska,1 küçük kase yoğurt.1 lokma ekmek,bişraz zaman geçsin bisiklete bineceğim,.sende iyi yapmışsın az içmişsin kolayı ,ben hiç içmemiştim,soda çok içerdim.atakta içilmiyor diye biliyorum kolayı,sen hiç bir dönemde içmesende olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?