26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Olurmu öyleşeyyyy elifcim ben bu topiği acarken 26 yasında ve 85 kilodan 57 ye gidecek yoldaşlar arıyoru diye yazmıştım dolayısıyla hepimizin

canımsın teşekkür ederim,bu arada azönce bir arkadaşla görüştüm ,bana bir tarif verdi ama kimseye söyleme dedi ,bir eczacı vermiş,bir bana söyledi,göbek yağlarını eritiyormuş,istersen verebilirim.

atakta isen yediklerin güzel ama kolayı içmeseydin keşke ,onun yerine limon damlatılmış soda içebilirsin,güzel sonuç alıcaksın eminim,tarif için ise arkadaşım bana bile söylerken çok özel bir tarifmiş gibi yücelterek anlattı,bir sana veriyorum heee dedi,ne bileyim ben söylerim herkez faydalansın,limon ile maydonozu su ile robottan çek süz suyunu iç,yemeklerden 10 dkönce ,göbek eritiyormuş.

ben kaçayım biraz bisiklete bineyim ,gaza geldim sonrada yemek topiği boş bırakmayın ,yazın,görüşürüz öptüm dilek

Buarada gazozu icmedim daha ama onu ödül diye düşünmüştüm bunların ölcüleri nelerdir bu arada benim ataga zarar vermesin buuuu

Memnun oldum elif cuma günleri sabah aç karnına olurmu

Ay çok iyiymiş bu tarif.Ama çalışanlar nasıl hazırlayacak.Akşamdan yapsak gün içinde tüketsek olurmuki?

Ay çok iyiymiş bu tarif.Ama çalışanlar nasıl hazırlayacak.Akşamdan yapsak gün içinde tüketsek olurmuki?

sabah ,akşam günde 2 kez yapıcaksın ,işe gitmeden yapabilirsin,akşamıda zaten eve gelince yaparsın.

Veee 250 ml lik sekersiz light gazozun sadece 4 te 1 ini ictim

bende yemeğimi yedim ,çok acıkmışım,2 kepçe tarhana,1 tabak kabuska,1 küçük kase yoğurt.1 lokma ekmek,bişraz zaman geçsin bisiklete bineceğim,.sende iyi yapmışsın az içmişsin kolayı ,ben hiç içmemiştim,soda çok içerdim.atakta içilmiyor diye biliyorum kolayı,sen hiç bir dönemde içmesende olur.

İcile biliyooo ama günde 1 bardagı aşmasın deniyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…