- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Ben belli bi liste uygulamiyorum.Sadece bildiklerimi uyguluyorum.Karbonhidrati kestim.makarna pilav ekmek hamurisi vs kestim tamamen.12gunde inanilmaz suzuldum.Ama uydurmuyorlarsa eger 65 kilo gösterdiyimi söylerler hep
Neler yedin peki
Hep birlikte vercez bu kilolarıMerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz? 26 yasindayim 89,0 kilodan 86,6 düstüm insallah yaza kadar gidecek bu kilolar...
Merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz? 26 yasindayim 89,0 kilodan 86,6 düstüm insallah yaza kadar gidecek bu kilolar...
Biraz önce tartıldın ve bi günde dukanla yarım kilo vermişim 77.30 kg cıktım oleeeeey olacak galiba bu sefer başaracagım
Günaydınnnn...
13.03.2013 itibariyle tam 85 kg yum.
Yani 12 günde 6 kg verdim.Çoookkkkk mutluyum :)))
hoşgeldin canım,topik güzelleşmeye başladı ,çoğalıyoruz ,hepimizin aynı yaşta olmasıda ayrı bir motive ediyor bizi hadi bakalım.
dukanmı yapıyorun oziii bende 8 kg verdim dukanla 1 ayda ama bıraktım,sen bırakma güzel sonuç alıcaksın.
sendemi dukan yapıyorsun canım güzel kg vermişsin
Memnun oldum elif cuma günleri sabah aç karnına olurmupeki dilek,benim adımda elif ,cuma günleri tartılalım.
hoşgeldin canım,topik güzelleşmeye başladı ,çoğalıyoruz ,hepimizin aynı yaşta olmasıda ayrı bir motive ediyor bizi hadi bakalım.
dukanmı yapıyorun oziii bende 8 kg verdim dukanla 1 ayda ama bıraktım,sen bırakma güzel sonuç alıcaksın.
sendemi dukan yapıyorsun canım güzel kg vermişsin
Memnun oldum elif cuma günleri sabah aç karnına olurmu
Memnun oldum elif cuma günleri sabah aç karnına olurmu
Bebek arabasıyla tam bir saat istanbul gibi bir yerde tahmin edersinizki cokkk terledi
Ben dukan diyetine hiç bakmadım nasıl bişey bilmiyorum.Listeler sıkıyr beni o yüzden kendi bildiklerime göre hareket ediyorum.Sadece ekmek kızartma makarna pilav bisküvi vs. bunlardan vazgeçtim yemiyorum.Akşam 7 den sonra ağzıma tek bişey koymuyorum su dışında.Çok acıkırsam salata yiyorum yada protein alıyorum haşlama yumurta yada tavuk vb gibi.Yaptıklarım bundan ibaret.Daha 29 kg var vermem gereken.Yaza kadar 56 kg olmam lazımmmmmm :)
Cuma günü tartılma günümüz öylemi süper...
merhaba 84 kg dan 3 hafta içinde 80 kilonun altına indim yaşım 27 ve bu yola sizlerle devam etmek istiyorum benide aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?