26 Yaş Sendromu yaşıyorum

Bende 5 gün once 22 oldum ve mutsuzum 22 nerden cikti dedim yıl başı gelmesin 21 iyiydi. Dedim.
Evliyim sizin yerinizde olup ömur boyu bekar kalmak isterdim. Dertsiz başımı derde koymazdim. Rahatlık batıyor bize valla bazen bizde olmuyoruz.

yok sadece yasiyorum :KK66: valla bende atanayim diyorum sonra ya mutlu olamazsam diyorum :bicak: cevremdekiler memur aradigi icin ondan dedim gorucun artmistir diye
Birde e bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın, evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıyorlar evliliği

Büfe bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıluyorlar evliliği

bazilari ayakli 2.5 milyar diyorlar ... yani memursan bir adim ondesin sevmesine gerek yok... kac arkadasim bu yuzden asagilandi atanamadi diye

bazilari ayakli 2.5 milyar diyorlar ... yani memursan bir adim ondesin sevmesine gerek yok... kac arkadasim bu yuzden asagilandi atanamadi diye
Oyle gelen hıc gelmesin arkadasım sende ıcını ferah tut öğretmenlik bıraz daha zor ataması benm bolumde zordu ama ben acıktan alımları degerlendırıp infaz ve koruma memuru (gardiyan) oldum. İstersen bu tarz alımlarıda dene

e

Bende 81 küsür ile girdim. ıkı kere jandarma, ıkı kere mubasırlık, Bı kere katıplik, uc kere de gardıyanlıktan elenmıstm.
Tebrik ediyorum öncelikle, gardiyanlık için gerekli şart ne? Özel okulda öğretmenim maaşımda fena değil. Ama atama olayları içimde ukte kaldı :) çok şükür halime ama başaramadığım için deliriyorum. Biraz hırslıyım gereksiz derece:))

Ben aslında teselli vermeye gelmiştim ama sildiğim kısmı yazarken farkettim galiba depresyondayım usul usul gideyim normalde sana yaşın genç şimdi kimse erken evlenmiyor yazacaktım ama istediğin ne varsa bi an önce elde etmeye bak 30’a doğru sendrom katmerleniyor gerisini hayal bile edemiyorum.

Tebrik ediyorum öncelikle, gardiyanlık için gerekli şart ne? Özel okulda öğretmenim maaşımda fena değil. Ama atama olayları içimde ukte kaldı :) çok şükür halime ama başaramadığım için deliriyorum. Biraz hırslıyım gereksiz derece:))
Tesekkur ederm :KK52: boy sınırı var 160 olmalı kpss den en az yetmiş istiyor ama seksenın altına dusmuyor. İlan açıldığında adliyeye üzerinden basvuru yapıyorsun puan sıralaması, sonrasında boy kilo ölcümü, daha sonra sozlu mulakat, sonra saglık ve guven lık arastrması. Öğretmensiz gardiyan olsanız bile sonrasında unvan degsıklıgı ıle ogretmen kadrosuna Gece biliyorsunuz.

Tesekkur ederm :KK52: boy sınırı var 160 olmalı kpss den en az yetmiş istiyor ama seksenın altına dusmuyor. İlan açıldığında adliyeye üzerinden basvuru yapıyorsun puan sıralaması, sonrasında boy kilo ölcümü, daha sonra sozlu mulakat, sonra saglık ve guven lık arastrması. Öğretmensiz gardiyan olsanız bile sonrasında unvan degsıklıgı ıle ogretmen kadrosuna Gece biliyorsunuz.
Denenebilirmiş aslında aklımda olsun teşekkürler :)

Birde e bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın, evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıyorlar evliliği

artik tek maasla gecim zormus.. bazilari diyor ben calisip sanami yedircem ..bazisi diyor sıkinti mi cekeyim ...arkadasimin biri gardiyan dediki evlenmek isteyen varda memur istiyorlar..

Back
X