- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Uc yıldır memurum sırf memurluk vasfıma gelen gorucu ötede kalsin cnm... Adanalı mısın 01
yok sadece yasiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uc yıldır memurum sırf memurluk vasfıma gelen gorucu ötede kalsin cnm... Adanalı mısın 01
Ben 25 yasindayim evliyim atanmis ogretmenim ama evli olmamayi bekar yapayalniz olmayi tercih ederdim. Imrendim sana
Birde e bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın, evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıyorlar evliliğiyok sadece yasiyorumvalla bende atanayim diyorum sonra ya mutlu olamazsam diyorum
cevremdekiler memur aradigi icin ondan dedim gorucun artmistir diye
Büfe bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıluyorlar evliliği
Oyle gelen hıc gelmesin arkadasım sende ıcını ferah tut öğretmenlik bıraz daha zor ataması benm bolumde zordu ama ben acıktan alımları degerlendırıp infaz ve koruma memuru (gardiyan) oldum. İstersen bu tarz alımlarıda denebazilari ayakli 2.5 milyar diyorlar ... yani memursan bir adim ondesin sevmesine gerek yok... kac arkadasim bu yuzden asagilandi atanamadi diye
Oyle gelen hıc gelmesin arkadasım sende ıcını ferah tut öğretmenlik bıraz daha zor ataması benm bolumde zordu ama ben acıktan alımları degerlendırıp infaz ve koruma memuru (gardiyan) oldum. İstersen bu tarz alımlarıda dene
ebasvurmustum puandan elendim 77 almistim
e
Bende 81 küsür ile girdim. ıkı kere jandarma, ıkı kere mubasırlık, Bı kere katıplik, uc kere de gardıyanlıktan elenmıstm.
Tebrik ediyorum öncelikle, gardiyanlık için gerekli şart ne? Özel okulda öğretmenim maaşımda fena değil. Ama atama olayları içimde ukte kaldı :) çok şükür halime ama başaramadığım için deliriyorum. Biraz hırslıyım gereksiz derece:))e
Bende 81 küsür ile girdim. ıkı kere jandarma, ıkı kere mubasırlık, Bı kere katıplik, uc kere de gardıyanlıktan elenmıstm.
Sonuna kadar zorla insallah olur bende Adana lıyım dakismet mi bilmiyorum ama hicbirsey olmuyor ...gelen işte bir sekilde olmuyor.
Sonuna kadar zorla insallah olur bende Adana lıyım da. Bak ne guzel memlekete sın
Tesekkur edermTebrik ediyorum öncelikle, gardiyanlık için gerekli şart ne? Özel okulda öğretmenim maaşımda fena değil. Ama atama olayları içimde ukte kaldı :) çok şükür halime ama başaramadığım için deliriyorum. Biraz hırslıyım gereksiz derece:))
Denenebilirmiş aslında aklımda olsun teşekkürler :)Tesekkur edermboy sınırı var 160 olmalı kpss den en az yetmiş istiyor ama seksenın altına dusmuyor. İlan açıldığında adliyeye üzerinden basvuru yapıyorsun puan sıralaması, sonrasında boy kilo ölcümü, daha sonra sozlu mulakat, sonra saglık ve guven lık arastrması. Öğretmensiz gardiyan olsanız bile sonrasında unvan degsıklıgı ıle ogretmen kadrosuna Gece biliyorsunuz.
Tam 12den vurdunuz BingoooBirde e bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın, evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıyorlar evliliği
gardiyanlik icin yas siniri kac
Denenebilirmiş aslında aklımda olsun teşekkürler :)
Birde e bu cıktı aynen calisan bayan arayışı ne kadar kötü bir durum erkekler ıcın, evlenince yetersizlıkten mı korkuyorlar acaba maddi bır dayanaga baglıyorlar evliliği