bende rehber öğretmeniyim, 6 aydır deniyoruz olmuyordu bir buçk yıllık evliyim kendimi bldim bileli adet günümü tam bilemem 30-35 gün arasında adet olurum ama her ay muhakkak olurum en fazla 35. günde, şiddetli adet sancıları yaşarım ilk 24 saat iğneyle kendime gelirim , hissediyordum bir şeylerin yolunda olmadığını doktoruma gittim 6 ay deyince bkmıyorlar 1 buçuk yıldır olmuyor deyince detaylu vajinal muayene yaptı.( bunu neden yaptıklarını da anlamıyorum benm için 6 ayda uzun bir sure)
yumurta tembelliği var çok fazla folikül var ama yumurta olma boyutuna gelemiyorlar dedi. klomen verdi 5gün günde iki sefer içtim bittiğinin ertesi günü gittiğimde klomene karşı direnç var hiç büyümemişler iğne başlıcaz dedi. bu sıraada adetin 8. günündeyim. dotor değiştirdim aynı gün, diğer doktorum yeteri kadar büyümemişler dedi ama 10mm 2 tane görüyorum dedi 2 güne bir takip ettik o iki yumurtam biri 22mm biri 21mm oldu adetin 13. günü çalatma iğnesi vuruldum 29 kasımda. bekleyeceğim bakalım . çatlatma iğnesi günü ve takip eden 3 gece ilişki oldu ama saatine çok dikkat etmedim 4 gün mü olmalıydı?