- Konu Sahibi Teach_Mavi
Gerçekten kafa rahatlığı çok önemli, bu bebek mevzu inat gibi bir şey yani hele bir hamile kalayım diyoruz ama gerisini düşünmüyoruz pek. En azından ben böyleyim samimi şekilde öz eleştiri yaparsamKesinlikle her ne olursa olsun belirsizlikten iyidir.. En azından önüme bakacağım sürece devam edeceğim.bugün çok ağladım çok yıprattım kendimi ama şimdi iyiyim sakinim.. En azından yeni bir ay yeni umutlar ama beklentiye girmemek adına bu ay ne ovulasyon testi ne macun ne şu ne bu kullanmayacağım. Sadece rahim filmi çekilip gün aşırı ilişki olursa ne ala, olmazsa devam..
Seni heyecanla bekliyorum kuzum kaç gün kaldı bata. Olumsuza hazırla ama olumlu olması için de inancını kaybetme.. İnşallah müjdeli haberini alırızz..![]()
İğnenin 11. Günü canım, ben geçen ay kürtaj oldum doktor rahim toparlandı dediği için hiç korunmadım ve ipne oldum o yüzden tam adet günümü bilmiyorum ama kürtajdan sonra 30 sayarsam pazar günü oluyor. Pazara kadar beklerim ben, hayırlısı olsun Allah sağlıklı gebelikler versin kürtaj olmak çok zor.