- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
Bosver var boyle taş kalpli insanlar sanssizmissin onlardan birinin cocugu olarak dogmussun. Bence artik resti cek. Ya su an birini buluyum evleniyim derseb yuzde 1500 yanlis birini bulursun. Senin amacin yani illa biri olsun olmamali.. ha tabi nekadsr yanlis olur aileni mi aratacak kadar kotu biri olur o da tartisilir.Aynen öyle.Bundan önce tartışmalarımızda annem evlen git diye tuttururdu anne kimle evleniyim tanışmama bile izin vermiyosun diyodum.Ev mi tutuyım ne istiyosan açık söyle bana ben anlamıyorum dedim.Erkek getirceksin eve g.tünü havalandırcaksın sen dedi bana.Yengengil ne der ele ne deriz sen kudurdun dedi.İftira atabilir ama şu saatten sonra iftirası da önemli değil anneliği batsın.6 kişilik odada üniversitede kalırken mezun olduk herkesin ailesi geldi törene ben gidemedim neden çünkü kimsem gelmedi.anneler yukarı çıkıp eşyalarını taşıdılar ben tuvalete gidip ağladım.kıskanmadım allah var sadece neden dedim
İyi de bu psikopat kardeşiniz uzman çavuş olunca bizim güvenliğimizi sağlayacak güya. Böyle bir insana mı teslim edilecek canımız? Bu psikopat uzman çavuş olursa halimiz ne olur, hiç düşündünüz mü? Üstelik belinde silahı olacak. Sizi vurmasını falan mı istiyorsunuz o silahla? Ayağını denk alsaydı o zaman, dövmeseydi sizi. Kendi kendini düşünmüyor ki o, üstelik anneniz de düşünmüyor onu. Gaza getirmiş ve dövdürmüş sizi. Gidin, darp raporunu alın, annenize de kardeşinize de uzaklaştırma çıkarttırın. Yanınıza yaklaşamasınlar. Kendinize de ucuz yollu bir hayat kurmaya bakın.Darp raporunda adli olaya yansıyosa kardeşim uzman çavuş olamaz evde kalır ve benim yüzümden gidemediği için her gün dayak yerim.ama ilerde bir şey olursa da elimde kanıt olsun istiyorum.
Çok mu abartıyorsunuz anlamıyorumAnkarada ucuz semtlere bakacağım bir yatak bir dolap yeter bana bir de yemel ısıtacak ocak.zaten sabah çıkıp akşam geliyorum.yerde bile yatarım diyorum bazen.evde de yemek yiyemiyorum kardeşim gelip 1 tabaktan fazla yersem üstüme yürüyor
Keşke abartsam.sabah yediğim ekmeğin dilimini bile sayıyor kardeşim.git işyerinde ye yemek vermiyolar mı size itsinizi asgari ücrete çalışan itler diyorÇok mu abartıyorsunuz anlamıyorum
Ben de altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Benzer ithamları bi tanıdığım da duymuştu. Sonradan kendisinin düğün sırasında başkasından hamile olduğunu, kürtaj olup boşandığını ve başkalarıyla yatmaya devam ettiğini öğrendik(yargılamıyorum bana ne? Sadece ailesi bunların hepsini biliyordu ve kızın yaşı da 35’ti. İkinciye evlenemedi diye sürekli papara yiyordu dayak yiyordu.) konu sahibi yanlış anlamasın lütfen ama demek istediğim buna benzer şeyler yaşandıysa, aile biliyorsa ve hala bekarsanız ve üstelik de kendinizi geçindirecek paranız yoksa Türk toplumunda on kadından dokuzu bu muameleyi görüyor.Bu hikayede eksik birşeyler var
Şiddette hayır lakin bu hikaye bende oturmadı
Çalışanlar da kalabiliyor, öğrenci olma şartının istenmediği özel yurtlar var.Ogrenci olmadan nasil kalicak belge isterler.
Darp raporu alın, hiçbir şey yapamazlar. Ya da ses kaydı yapın dayak konusunda onları konuşturup. O kayıtla tehdit edin. Olabilirse de video çekin çünkü ses kaydı yasa dışı sayılıyor. Videoyu youtube’a koyacağım görün siz deyin. Bunu asla göze alamazlar.Ön dişim sızlıyor şu an kolum mosmor kafama yediğim yumruklardan başım ağrıyor.Çok söyledim şikayet ederim diye ağız birliği edip beni yalancı yaparlarmış ki yaparlar...
Dil kursu ve ehliyeti halledene kadar sabredin sonra toplam 600 liraya bir yer bulmaya çalışın. Eski püskü tek oda da olsa. Kardeşe alışveriş yapma derdi de olmayınca 1600 yeter.Asgari ücret çalılıyorum.150 tl yol param.telefon faturam 50 tl.Dil kursuna yazılmıştım işe girince aylık 300 tl.ehliyet kursum 300 tl.biraz kardeşime alışveriş yapıyorum elimde bişey kamıyo
Hiç evlenmedim nişanlanmadım bile sadece übiversitede 1 tane sevgilim oldu sadece öpüştük başka bir şey olmadı annem onu biliyor söylemiştim daha doğrusu öğrenmişti.Ama başka bir şey olmadı.şimdi k.hpe demesi senin g.tünü kapattın demesi babamın kardeşimin yanında bundan.başka hiçbir şeyim olmadı yaşım 27.Ben de altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Benzer ithamları bi tanıdığım da duymuştu. Sonradan kendisinin düğün sırasında başkasından hamile olduğunu, kürtaj olup boşandığını ve başkalarıyla yatmaya devam ettiğini öğrendik(yargılamıyorum bana ne? Sadece ailesi bunların hepsini biliyordu ve kızın yaşı da 35’ti. İkinciye evlenemedi diye sürekli papara yiyordu dayak yiyordu.) konu sahibi yanlış anlamasın lütfen ama demek istediğim buna benzer şeyler yaşandıysa, aile biliyorsa ve hala bekarsanız ve üstelik de kendinizi geçindirecek paranız yoksa Türk toplumunda on kadından dokuzu bu muameleyi görüyor.
Evet dün gece baktım burdan yazanlar da ıldu asgari ücretle ev geçindiriyoruz diye.şunların bitmesini bekleyemem artık evde kredi kartımdan çekerimDil kursu ve ehliyeti halledene kadar sabredin sonra toplam 600 liraya bir yer bulmaya çalışın. Eski püskü tek oda da olsa. Kardeşe alışveriş yapma derdi de olmayınca 1600 yeter.
E elinizde şahane bir tehdit fırsatı var. Bence ses kaydı yapın sizi dövdüğüle ilgili. Sonra da her yere kopyalayın silemesin. Tehdit edin uzman çavuş olmak istiyor musun halaDarp raporu almayı düşünüyorum yarın ama polise şikayet etmek istemiyorum çünkü alırsam kardeşim uzman çavuş olup evden gidemez.o evden giderse beni kimse dövmez evde
Tehdit edecek olsam öldürülürüm ben o evde.ama aklıma geliyor arada yapmak.Dövmesini özel bi fondötenle kapattırdı mülakatları öyle geçti.E elinizde şahane bir tehdit fırsatı var. Bence ses kaydı yapın sizi dövdüğüle ilgili. Sonra da her yere kopyalayın silemesin. Tehdit edin uzman çavuş olmak istiyor musun haladiye.
Bahane etmiş işte anneniz. Aileniz öpüşmeyi kaldıramayacak ölçüde tutucu bir insan mı yoksa üzerinize gelmek için eline geçen bir koz mu bu? Aileniz işin bu kadar olmadığını düşünüyordur işlerine öyle geliyordur. Ben de her sevgilimde kardeşimden benzer ithamları duymuşumdur. Şu an evlendim ama çalışmadığım bekar zamanlarımda yetersiz görülüyordum ve sürekli gerginlerdi ki anlayışlı bir ailem olmasına rağmen. İnanın çoğu böyle sinirleniyor kızın 25’i geçip yeterli para kazanamaması ve evlenmemesi durumuna. Ama bazıları insafsızca yargılıyor ki sizin de bu durumda yapacağınız şey onlara baskın gelmek.Hiç evlenmedim nişanlanmadım bile sadece übiversitede 1 tane sevgilim oldu sadece öpüştük başka bir şey olmadı annem onu biliyor söylemiştim daha doğrusu öğrenmişti.Ama başka bir şey olmadı.şimdi k.hpe demesi senin g.tünü kapattın demesi babamın kardeşimin yanında bundan.başka hiçbir şeyim olmadı yaşım 27.
Nerede yaşıyorsunuz? İstanbul ya da ankara ise 600’e ev bulmak zor da.Evet dün gece baktım burdan yazanlar da ıldu asgari ücretle ev geçindiriyoruz diye.şunların bitmesini bekleyemem artık evde kredi kartımdan çekerim
Öldüremez. Olsa olsa bir kez daha dayak yersiniz onu da videoya çeker ve sonsuza kadar kurtulursunuz çünkü tekrar dövemez. Korkmamalısınız. Korktuğunuz için sindiriyorlar siziTehdit edecek olsam öldürülürüm ben o evde.ama aklıma geliyor arada yapmak.Dövmesini özel bi fondötenle kapattırdı mülakatları öyle geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?