27 yaşında aileden dayak yemek

B
Bosver var boyle taş kalpli insanlar sanssizmissin onlardan birinin cocugu olarak dogmussun. Bence artik resti cek. Ya su an birini buluyum evleniyim derseb yuzde 1500 yanlis birini bulursun. Senin amacin yani illa biri olsun olmamali.. ha tabi nekadsr yanlis olur aileni mi aratacak kadar kotu biri olur o da tartisilir.
Insanin kendine guveni de kalmaz. Kimseye de kalmaz. Insana ailesi bunu yaparsa elin oglu ne yapmaz? Di mi..
Evlencek olursan da eger bilmiyorum becerebilir misin ama.. cok fazla detaya girme ailenle ilgli. Dovduklerini vs bukadar anlatma. Cunku adamin sana bakis acisi degisir. Sahip cikani yok arkasi yok. Ben de istedigimi yaparim herkes zaten vurmus bi de ben vuruyum der. Aciklama yapma. Herkesin ailesi gibi bi ailen var falan sansin ..

Darp raporunda adli olaya yansıyosa kardeşim uzman çavuş olamaz evde kalır ve benim yüzümden gidemediği için her gün dayak yerim.ama ilerde bir şey olursa da elimde kanıt olsun istiyorum.
İyi de bu psikopat kardeşiniz uzman çavuş olunca bizim güvenliğimizi sağlayacak güya. Böyle bir insana mı teslim edilecek canımız? Bu psikopat uzman çavuş olursa halimiz ne olur, hiç düşündünüz mü? Üstelik belinde silahı olacak. Sizi vurmasını falan mı istiyorsunuz o silahla? Ayağını denk alsaydı o zaman, dövmeseydi sizi. Kendi kendini düşünmüyor ki o, üstelik anneniz de düşünmüyor onu. Gaza getirmiş ve dövdürmüş sizi. Gidin, darp raporunu alın, annenize de kardeşinize de uzaklaştırma çıkarttırın. Yanınıza yaklaşamasınlar. Kendinize de ucuz yollu bir hayat kurmaya bakın.

Benim üniversitedeki ev arkadaşlarım öğrenci değildi ikisi de çalışıyordu.
Siz de illaki öğrenci veya çalışan ev arkadaşı arayan birini bulursunuz.
Üstelik ben internetten buldum hiç tanımıyordum ama şansıma çok iyi insanlar cıktı hala da görüşürüz.
Sadece biraz cesaret.

Ha bu arada 2 yıldır deli gibi çalıştırdığı elemanına hala asgari ücret veren mali müşavir de batsın bence.
Bence başka bir iş bak senin sırtından zengin olmasın böyle tipler.
Hakkini savunmasını öğren.

Çok mu abartıyorsunuz anlamıyorum

Benım babamda erkek kardesımle kavga ederken kız kardesıme tokat attı.Gece 5 te kız kardesımle hastaneye gıttık.Gözü baya şişti ve kan oturdu.Kız kardesım darp raoru alsaydı babam hapıse gırerdı.2 tane sabıkası var darptan.Sımdı kardesımle babamla konusmuyoruz.Babam da yok benle konusmuyorlar falan dıyor.Daha uysal ama konusmaya ılerde de gorusmeye nıyetım yok.26 yasındayım.Ilerıde cok ustume gelırlerse ayrı eve cıkarım nolacak.Asgarı ucrete de paşa paşa gecınırıö

Çok üzüldüm gerçekten ve hala kardesini düşünüyorsun. İnan hiç haketmiyor. Geç olmadan darp raporu al polise bildir. Sustukca daha çok üzerine geliyor, gelecek de belli ki. Buna dur demelisin. Allah yardımcın olsun.

2 yillik tecrubeyle başka bir yerde daha yüksek ücrete calisabilirsiniz bende bu sektordeyim benimde maaşım düşük ruhsatim olmasina ragmen ama biseyleri degistirmek sizin elinizde. Ankarada cok uygun fiyatada kiralik daireler var Çok uçuk fiyatlarada var. Bence önce kendi ayaklarinizin ustunde durun sonrada kendinize iyi bir aile kurmaya bakın. Onlar size aile olamadiysa siz kendinize guzel bir aile kurun tabi kismet bu isler. Allah hakkinizda hayirlisini versin sizr dua edicem

Bu hikayede eksik birşeyler var
Şiddette hayır lakin bu hikaye bende oturmadı
Ben de altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Benzer ithamları bi tanıdığım da duymuştu. Sonradan kendisinin düğün sırasında başkasından hamile olduğunu, kürtaj olup boşandığını ve başkalarıyla yatmaya devam ettiğini öğrendik(yargılamıyorum bana ne? Sadece ailesi bunların hepsini biliyordu ve kızın yaşı da 35’ti. İkinciye evlenemedi diye sürekli papara yiyordu dayak yiyordu.) konu sahibi yanlış anlamasın lütfen ama demek istediğim buna benzer şeyler yaşandıysa, aile biliyorsa ve hala bekarsanız ve üstelik de kendinizi geçindirecek paranız yoksa Türk toplumunda on kadından dokuzu bu muameleyi görüyor.

Ön dişim sızlıyor şu an kolum mosmor kafama yediğim yumruklardan başım ağrıyor.Çok söyledim şikayet ederim diye ağız birliği edip beni yalancı yaparlarmış ki yaparlar...
Darp raporu alın, hiçbir şey yapamazlar. Ya da ses kaydı yapın dayak konusunda onları konuşturup. O kayıtla tehdit edin. Olabilirse de video çekin çünkü ses kaydı yasa dışı sayılıyor. Videoyu youtube’a koyacağım görün siz deyin. Bunu asla göze alamazlar.

Asgari ücret çalılıyorum.150 tl yol param.telefon faturam 50 tl.Dil kursuna yazılmıştım işe girince aylık 300 tl.ehliyet kursum 300 tl.biraz kardeşime alışveriş yapıyorum elimde bişey kamıyo
Dil kursu ve ehliyeti halledene kadar sabredin sonra toplam 600 liraya bir yer bulmaya çalışın. Eski püskü tek oda da olsa. Kardeşe alışveriş yapma derdi de olmayınca 1600 yeter.

Hiç evlenmedim nişanlanmadım bile sadece übiversitede 1 tane sevgilim oldu sadece öpüştük başka bir şey olmadı annem onu biliyor söylemiştim daha doğrusu öğrenmişti.Ama başka bir şey olmadı.şimdi k.hpe demesi senin g.tünü kapattın demesi babamın kardeşimin yanında bundan.başka hiçbir şeyim olmadı yaşım 27.

Dil kursu ve ehliyeti halledene kadar sabredin sonra toplam 600 liraya bir yer bulmaya çalışın. Eski püskü tek oda da olsa. Kardeşe alışveriş yapma derdi de olmayınca 1600 yeter.
Evet dün gece baktım burdan yazanlar da ıldu asgari ücretle ev geçindiriyoruz diye.şunların bitmesini bekleyemem artık evde kredi kartımdan çekerim

Darp raporu almayı düşünüyorum yarın ama polise şikayet etmek istemiyorum çünkü alırsam kardeşim uzman çavuş olup evden gidemez.o evden giderse beni kimse dövmez evde
E elinizde şahane bir tehdit fırsatı var. Bence ses kaydı yapın sizi dövdüğüle ilgili. Sonra da her yere kopyalayın silemesin. Tehdit edin uzman çavuş olmak istiyor musun hala diye.

Hadi kardeşin psikopatın teki ama annenin davranışları kabul edilemez. Yanlış olmasın kardeşininki de kabul edilemez ama annen bunun bedelini daha ağır ödemeli.

E elinizde şahane bir tehdit fırsatı var. Bence ses kaydı yapın sizi dövdüğüle ilgili. Sonra da her yere kopyalayın silemesin. Tehdit edin uzman çavuş olmak istiyor musun hala diye.
Tehdit edecek olsam öldürülürüm ben o evde.ama aklıma geliyor arada yapmak.Dövmesini özel bi fondötenle kapattırdı mülakatları öyle geçti.

Bahane etmiş işte anneniz. Aileniz öpüşmeyi kaldıramayacak ölçüde tutucu bir insan mı yoksa üzerinize gelmek için eline geçen bir koz mu bu? Aileniz işin bu kadar olmadığını düşünüyordur işlerine öyle geliyordur. Ben de her sevgilimde kardeşimden benzer ithamları duymuşumdur. Şu an evlendim ama çalışmadığım bekar zamanlarımda yetersiz görülüyordum ve sürekli gerginlerdi ki anlayışlı bir ailem olmasına rağmen. İnanın çoğu böyle sinirleniyor kızın 25’i geçip yeterli para kazanamaması ve evlenmemesi durumuna. Ama bazıları insafsızca yargılıyor ki sizin de bu durumda yapacağınız şey onlara baskın gelmek.

Tehdit edecek olsam öldürülürüm ben o evde.ama aklıma geliyor arada yapmak.Dövmesini özel bi fondötenle kapattırdı mülakatları öyle geçti.
Öldüremez. Olsa olsa bir kez daha dayak yersiniz onu da videoya çeker ve sonsuza kadar kurtulursunuz çünkü tekrar dövemez. Korkmamalısınız. Korktuğunuz için sindiriyorlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…