- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Yorumunuza sesli seli güldümBoyum 172 ve 27 yasindayim evlenince boyum uzayacaksa hic evlenmiyim zaten boyuma gore bulamıyorumgercekten bana da bir baski var cevreden, demek ki beceriksizsin bulamiyorsun diyolar sanirim beceriksizim
kesinlikle çok doğru. bu ülkede kadınların işi gerçekten zor. abaza, kaba, şiddet eğilimli, geleneksel, aileci, kalitesiz, kadını çocuk doğurma makinesi, bir et parçası gibi gören adamların arasından seç beğen al. yok bunun yaşı geçti doğuramaz diyenler, yaşlandı çirkinleşti yenisi alayım diyenler, aman boşanmış 2. el olmaz diyenler.kadın adeta marketten satılan bir mal gibi. kız almak diye bir kavram var bu kültürde. hepsi öyle değil diyeceksiniz ama malesef çoğunluktalar.Yorum sahibinin anlamadığı zaten iyi kötü biri çıkıyor karşına içinden gelmeyen bir evlililik ne kadar mantıklı ki. Damacanaya hallenen insanların olduğu ülkede bence daha çok düşünmek lazım evlilik için. Çok güzel açıkşamışsınız
Ayrılmış oğluna ama biz kız arıyoruz diye gezinen annelerle dolu ülke. Erkeğin her haltı yapıp ooo çapkınlık mınyaptın diyerek sırıtıldığı kadın yapınca öldürüldüğü. Erkek aldattığında kadın elinde tutamış olduğu bir ülkekesinlikle çok doğru. bu ülkede kadınların işi gerçekten zor. abaza, kaba, şiddet eğilimli, geleneksel, aileci, kalitesiz, kadını çocuk doğurma makinesi, bir et parçası gibi gören adamların arasından seç beğen al. yok bunun yaşı geçti doğuramaz diyenler, yaşlandı çirkinleşti yenisi alayım diyenler, aman boşanmış 2. el olmaz diyenler.kadın adeta marketten satılan bir mal gibi. kız almak diye bir kavram var bu kültürde. hepsi öyle değil diyeceksiniz ama malesef çoğunluktalar.
malesef oyle. ben 30 lu yaşlarda hiç evlenmemiş biriyim karşıma boşanmışlar çıkabiliyor. ama benim yaşımdaki bekar erkeklere asla boşanmış kadınları layık görmezler.Ayrılmış oğluna ama biz kız arıyoruz diye gezinen annelerle dolu ülke. Erkeğin her haltı yapıp ooo çapkınlık mınyaptın diyerek sırıtıldığı kadın yapınca öldürüldüğü. Erkek aldattığında kadın elinde tutamış olduğu bir ülke
Siz kaç yaşındasınız ve okuyor musunuz.Bizim toplum boyle maalesef birazda haklilar da 30 sonrasi korkutuyor beni de.
malesef oyle. ben 30 lu yaşlarda hiç evlenmemiş biriyim karşıma boşanmışlar çıkabiliyor. ama benim yaşımdaki bekar erkeklere asla boşanmış kadınları layık görmezler.
Size katılıyorum.
Evlenmek için evlenilmez. ...düzgün ahlaklı kadir kıymet bilen eğitimli kültürlü...
27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şimdiki aklım olsa 19umda evlenmezdim boşver sen etrafı kendi hayatına bak inşallah gönlüne göre birini bulursunKarşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
mantığınızın boşa çıkması değil piyasada adam kalmadı. siz ne kadar iyi niyetli, akıllı mantıklı olursanız olun bazı şeyler öngörülemiyor. Allah herkesin karşısına doğrusunu çıkarsın size de güzel günler göstersin bundan sonra. konu sahibi değilsiniz ama yazmak istedim.
Evet çevre baskısıyla bu yola düşecek hale geldim mahallede dedikodu bitmiyor sanki çirkinmişim yetersizmişim gibi hmm yok mu biri diye alttan alta laf aramalar yaşın geçiyor bak demeler. Bunlar benim psikolojimi bozdu resmen30 yaş sonrası için evet daha zor oluyor. bu zorluk evde kalmışlık filan değil. alışmış olduğunuz hayattan feragat edecek olmanın zorluğu. hele de konforlu bi hayatınız varsa durum evlilik sonrası adaptasyon sorunu bile oluşturabilmekte.
evlilik bir başarı değil ve evlilik size kendinizi daha değerli hissettirmeyecek buna emin olun. çünkü o çevre baskı zannetmeyin ki siz evlenince kesilecek. önce siz kendinizi değerli görün. çevre baskısını da kulak ardı edin. çevre baskısıyla böyle bir maceraya girişmeyin.
27 calisiyorumSiz kaç yaşındasınız ve okuyor musunuz.
27 calisiyorum
ben gibi o zaman27 calisiyorum
Sanırım bu insanlarla götüşmemek bana daha iyi gelecekzaten onlarla muhatap olduktan sonra ruh halim bir allak bullak oluyorEvlensen de niye çocuk yapmıyorsun derler, bu sefer de onu kafaya takarsın stres kaynaklı olarak hiç çocuğun olmaz.
İnsanların düşüncelerini bu kadar önemsemeyi bırakman lazım. Kısmetten öte yol gitmiyor bazen, bir şeyi çok istedikçe de kendinden itiyorsun. Hoş komşu Mualla teyze evlen diyor diye de evlenmeye kalkma, ilk önüne gelenle evlilik düşünme. Evlilik önemli bir şey. Bu insanlarla görüşmemeye çalış ve düşüncelerini değiştiremiyorsan psikolojik destek al.
Evlilik manavdan seçtim aldım gibi birşey değil insan işte bu dediği insanı bulamadıktan sonra evliliğin bir mantığı yok farkındayım ama herkesin derdinin benim evlenmem oluşu canımı sıkıyor alttan alta yok mu biri hmmm deyip göz devirmeler.Yanlış düşünüyorsunuz 27 artık çok bir yaş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?