- 22 Temmuz 2018
- 666
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Dikkat çekmek için annem öldü konusu bile açmışİnsan neden hiç tanımadığı insanların ilgisi için saçma yalan konular açar? Aaaa şaştım kaldım
Yahu gitsene acile neyi bekliyosun psikiyatri servisinin aciline git. Bende depresyon tedavisi oluyorum doktor bana söyledi intihar düşüncen olursa bekleme acile gel dedi. Yalnız degilsin senin gibi bu durumu yaşayan insanlar var. Git acile enazından gözetim altında olursunYok takılmıyorum sorun şu hala içmek istiyorum ama ailem tüm ilaçları sakladı ve doktorum 9 gün sonra bu durumu anlatacağım yatırcaksa saygı duyuyorum
Yahu gitsene acile neyi bekliyosun psikiyatri servisinin aciline git. Bende depresyon tedavisi oluyorum doktor bana söyledi intihar düşüncen olursa bekleme acile gel dedi. Yalnız degilsin senin gibi bu durumu yaşayan insanlar var. Git acile enazından gözetim altında olursun
Aileme söylüyorum götürmüyorYahu gitsene acile neyi bekliyosun psikiyatri servisinin aciline git. Bende depresyon tedavisi oluyorum doktor bana söyledi intihar düşüncen olursa bekleme acile gel dedi. Yalnız degilsin senin gibi bu durumu yaşayan insanlar var. Git acile enazından gözetim altında olursun
Ailenle gitmek zorunda degilsin reşitsin tek başına git yada 112 yi araAileme söylüyorum götürmüyor
Allah anne babasına yardım etsin cidden çok zor.Dikkat çekmek için annem öldü konusu bile açmış
kaostan ve acitasyondan besleniyor muhtemelen
bipolar bozukluğum var normal değil mi?Allah anne babasına yardım etsin cidden çok zor.
Bi' hamileyim diyor, sonra reglim uzadı diyor. Bir 20 yaşındayım diyor sonra 25 oluyor.
Zehirlenme zaten ilacın alınmasını talip eden ilk saatlerde gerçekleşir. İyiyim bir şeuim yok derken neredeyse iki gün sonra kalbim sıkıştı ekg çekildi, lavman yapıldı diyor. Zehirlenme vakalarında ne lavmanı?
İlgi çekme çabası sanırım.
Aileme söylüyorum götürmüyor
Bipılar bozukluğunuz olması normal, bu bozukluğu kullanarak insanlara yalan söyleyip zamanlarını çalmanız anormal.bipolar bozukluğum var normal değil mi?
İnanmak zorunda değilsiniz tabiBipılar bozukluğunuz olması normal, bu bozukluğu kullanarak insanlara yalan söyleyip zamanlarını çalmanız anormal.
O ilaçları içmediğinizi biliyoruz
Anne babanızın şimdi doktora lüzum yok doktor randevunu bekle demediğini de biliyoruz.
Hastalığınızı bu kadar sevip sahiplenmeyin bence. Ve karakterle alakalı sıkınrıları da hastalığa mal etmek size bir şey kazandırmaz.
İntihar düşüncem var de gerisini onlar hallederKızlar yarın bakırköy acile gidicem ne demem gerekiyor?
Değilim ve inanmıyorum evet ancak insanları bu şekilde meşgul etmeniz doğru değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum (boşuna elbette).İnanmak zorunda değilsiniz tabi
Şimdi de gidebilirsiniz, acilleri hep açık. Taksiye binemez misiniz?Kızlar yarın bakırköy acile gidicem ne demem gerekiyor?
Yahu siz insan hakları müdürümüsünüz heryerde bunu yazıyorsunuz. Geçmişiyle yargılayıp duruyorsun azıcık mevcut durumuna bak bakmıcansanda. Merak etme senden başka kimse bukadar mesgul olmuyor . Sen 500 sayfa yazıyosun . Geri kalan yazdı geçti ciddiye alanlar yardımcı olmak birsey yazıyor. Yazmayım yazmayım diyorum ama gerçekten yeterDeğilim ve inanmıyorum evet ancak insanları bu şekilde meşgul etmeniz doğru değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum (boşuna elbette).
İlginiz için teşekkür ederim iyiki varsınız ailemle görüştüm yarın bakırköy mazhar fuata acile gideceğim intihar düşüncemin olduğunu bipolar olduğumu söyleyeceğim evet geçmişte yalan şeyler yazdım tamamen ilgi için çünkü hastalığım zaten böyle birşey.Yahu siz insan hakları müdürümüsünüz heryerde bunu yazıyorsunuz. Geçmişiyle yargılayıp duruyorsun azıcık mevcut durumuna bak bakmıcansanda. Merak etme senden başka kimse bukadar mesgul olmuyor . Sen 500 sayfa yazıyosun . Geri kalan yazdı geçti ciddiye alanlar yardımcı olmak birsey yazıyor. Yazmayım yazmayım diyorum ama gerçekten yeter
Açık söylemek gerekirse ilgilenceklerini düşünmüyorum intihar düşüncem var diyince ilaç verip hep yolluyorlar..Şimdi de gidebilirsiniz, acilleri hep açık. Taksiye binemez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?