28 tane antidepresan içtim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar doktorum özel bir doktor özel bakıyor maddi durumumuz özele yetmiyor yatış için.İstese devlete yönlendirebilir mi?

Yok takılmıyorum sorun şu hala içmek istiyorum ama ailem tüm ilaçları sakladı ve doktorum 9 gün sonra bu durumu anlatacağım yatırcaksa saygı duyuyorum
Yahu gitsene acile neyi bekliyosun psikiyatri servisinin aciline git. Bende depresyon tedavisi oluyorum doktor bana söyledi intihar düşüncen olursa bekleme acile gel dedi. Yalnız degilsin senin gibi bu durumu yaşayan insanlar var. Git acile enazından gözetim altında olursun

Aileme söylüyorum götürmüyor

Dikkat çekmek için annem öldü konusu bile açmış
kaostan ve acitasyondan besleniyor muhtemelen
Allah anne babasına yardım etsin cidden çok zor.
Bi' hamileyim diyor, sonra reglim uzadı diyor. Bir 20 yaşındayım diyor sonra 25 oluyor.
Zehirlenme zaten ilacın alınmasını talip eden ilk saatlerde gerçekleşir. İyiyim bir şeuim yok derken neredeyse iki gün sonra kalbim sıkıştı ekg çekildi, lavman yapıldı diyor. Zehirlenme vakalarında ne lavmanı?
İlgi çekme çabası sanırım.

bipolar bozukluğum var normal değil mi?

O kadar ilaç içip bir şey olmaması imkansız degil mi? Amaç ilgi cekmekse yapma insanları endiselendirme. Acile gitseydin zaten seni bırakmazlardi. Umarım ailen bilimclidir de seni evlendirmek kalkmaz. Torun beklemez

Bakırköy ya da Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gidin. Özel muayenehanesi olan doktorunuzla görüştükten sonra o da aynısını söyleyecek özel klinikte kalacak durumunuz yoksa ve boşuna zaman kaybetmiş olacaksınız.

bipolar bozukluğum var normal değil mi?
Bipılar bozukluğunuz olması normal, bu bozukluğu kullanarak insanlara yalan söyleyip zamanlarını çalmanız anormal.
O ilaçları içmediğinizi biliyoruz
Anne babanızın şimdi doktora lüzum yok doktor randevunu bekle demediğini de biliyoruz.
Hastalığınızı bu kadar sevip sahiplenmeyin bence. Ve karakterle alakalı sıkınrıları da hastalığa mal etmek size bir şey kazandırmaz.

İnanmak zorunda değilsiniz tabi

Korkutmak istemem ama bir arkadasim vardi bipolar rahatsizligi vardi atak dönemi lohusaligina denk gelmis hastaneye yatip ilac kullanmasi gerekti ama bebegi var diye yatamadi ilaci da kullanamadi aile de ilgisiz olunca pesine düsmediler sanirim bir gün kv sine sinirleniyor Allahim evlerden uzak etsin intihar edip vefat etti lütfen dikkat edin gerekirse taksiye binin kendiniz gidin.

Değilim ve inanmıyorum evet ancak insanları bu şekilde meşgul etmeniz doğru değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum (boşuna elbette).
Yahu siz insan hakları müdürümüsünüz heryerde bunu yazıyorsunuz. Geçmişiyle yargılayıp duruyorsun azıcık mevcut durumuna bak bakmıcansanda. Merak etme senden başka kimse bukadar mesgul olmuyor . Sen 500 sayfa yazıyosun . Geri kalan yazdı geçti ciddiye alanlar yardımcı olmak birsey yazıyor. Yazmayım yazmayım diyorum ama gerçekten yeter

İlginiz için teşekkür ederim iyiki varsınız ailemle görüştüm yarın bakırköy mazhar fuata acile gideceğim intihar düşüncemin olduğunu bipolar olduğumu söyleyeceğim evet geçmişte yalan şeyler yazdım tamamen ilgi için çünkü hastalığım zaten böyle birşey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…