28 tane antidepresan içtim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Doktorla konuşun durumunuz acil çünkü. Çok geçmiş olsun iyi misiniz şimdi? Midenize bakılsa iyi olur. Ayrıca hastaneye yatış olması şart. 28 antidepresan içtikten sonra baş dönmesi, titreme, sersemlik, ayakta zor durma ,mide bulantısı vs yaşadınız mı?

24 yaşındayım ilacı içtikten 4 5 saat sonra gittik çünkü ailemden sakladım.Şimdi bakırköy psikiyatri hastanesine gidelim diyorum ikna edemiyorum

Siz artık reşit birisiniz ailenizin izni dahilinde psikiyatri doktoruna gitmek gibi kararları kendiniz alabilirsiniz.
Hiç geciktirmeden bizzat kendiniz en kısa zamanda gidin doktora muayene olun, burada sizin sağlığınız söz konusu, daha fazla beklemeyin. Doktorunuz yatış mı ayaktan tedavi mi kendisi sizi yönlendirsin, bu yaşadıklarınızı onunla paylaşın. Çok geçmiş olsun, unutmayın hiçbir şey sizden önemli değil, canınızın kıymetini bilin

Dün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Dunde kendinize zarar verdiginizi yazmistiniz, sanirim atak donemindesiniz. Kendinize zarar verme ve intihara tesebbus var iken, ustelik bipolar taniliyken acile gittiniz ve sizi saldilar mi? Polise ifade verdiniz mi ailecek?

24 yaşındayım ilacı içtikten 4 5 saat sonra gittik çünkü ailemden sakladım.Şimdi bakırköy psikiyatri hastanesine gidelim diyorum ikna edemiyorum
28 tane içip bir şey olmadı mı ?
Garip geldi bana
Ayrıca gitmek için ailenize gerek yok siz kendiniz gidin.
Kendimi iyi hissetmiyorum durumunuzu anlatın.
Size sizden başka kimse yardımcı olamaz

Aileme söylüyorum ama 10 gün bekleyelim para yok diyorlar ve evet 28 tane içtim birşey olmadı.Citoles hatta adı

Acilde midenizi yıkamaları gerekir ve aynı hastanede psikiyatr servisi yoksa başka hastaneye sevk yatış yaparlar bırakmazlar sizi. Lütfen acile gidin durumu anladın psikiyatr servise yatırırlar sizi manik dönemi anlatmanız gerek. Lütfen kendinize başka zarar vermeyin yaşamak çok kıymetli, allah korusun ölmezsiniz beyninize bir şey olur felç kalırsınız. Aileniz dahil kimseden ilgi beklemeyin herkes kendi havasında. Hangi şehir dediniz acil e başvurun lütfen

Hemen zehirlenme için 112yi arayın, intihar ettim derseniz acilden sonra psikiyatri hastanesinw yönlendirirler. Geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…