- 1 Aralık 2020
- 5.592
- 59.821
- 498
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Muhtemelen mani döneminde. Dikkat çekme çabası içinde olduğunu aile de biliyordur. O yüzden dr randevusunu bekliyor olabilirler.Reşit olduğundan dolayı yatış için aile onayına ihtiyacın yok. Yatman senin için gerçekten daha iyi olabilir.
Onun dışında üye tabiyki 28 tane antidepresan içmedi. Psikolojik sıkıntıları olduğuna inanıyorum ama maalesef ki konu sahibi hassas konularda yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş birisi. Daha önce de annesi öldü diye yalan bir konu açmıştı. Eski sevgilisi geri dönsün diye hamileyim yalanı söylemişti vs. Bu tarz konularda yalan söylemek hiç ama hiç etik değil. Psikolojik sıkıntılarını dümdüz anlatsan da insanlar yardımcı olurdu. Dil belası diye bir şey var. Bu söylediklerinle sonra gerçekten imtihan olacaksın maazallah. Lütfen yapma artık bunları.
Mani atağında muhtemelen. Dürtü bozukluğu da yaşıyor olabilir. İnsanların dikkatini çekmek, ilgi odağı olmak, kendini acındırmak ya da sadece eğlenmek amaçlı olabilir.İnsan neden hiç tanımadığı insanların ilgisi için saçma yalan konular açar? Aaaa şaştım kaldım
Allah şifa versin psikolojik hastalıklar çok zorMani atağında muhtemelen. Dürtü bozukluğu da yaşıyor olabilir. İnsanların dikkatini çekmek, ilgi odağı olmak, kendini acındırmak ya da sadece eğlenmek amaçlı olabilir.
Diğer konularına da bakarsanız durumunu anlamak zor değil.
Bazı tipleri cidden başa çıkılması zor hastalıklar. Benim bir arkadaşım da bipolardı. Mani atağı yaşadığı dönemde minicik etekler giyer balkonun önünden geçenlere bile iş atardı. Depresif döneminde çarşafa girer, namaza başlar ve Aklah'ın evde uçan sineği kullanarak onun ruhunu uçuracağını düşünürdü. Hem garip hem de çok çok üzücü. Aileyi de perişan etti bu durum. Allah hepsine şifa versin.Allah şifa versin psikolojik hastalıklar çok zor
Olabilir. Kendisinin hasta olduğuna inanıyorum zaten. Allah şifa versin diyecek başka bir şey yok.Muhtemelen mani döneminde. Dikkat çekme çabası içinde olduğunu aile de biliyordur. O yüzden dr randevusunu bekliyor olabilirler.
Tibbi mudahale yapildigina inanamadigim icin etiketledim aslinda Mune hanimcim.Üye yetişkin, üstelik ilaç içtikten sonra gerekli tıbbi müdahale yapılmış.
Ailesinin onayına da ihtiyacı yok, takibinde olduğu doktoruyla hemen iletişime geçse muhtemelen bir sevk vb bir şey yapılır.
Sizinki de iyi cesaret.Peş peşe saat beklemeden 3-4 kez ağrı kesici içtiğimde bile bayılacak kadar sersemlemiştim. Siz nasıl hala ayaktasınız ?
Tibbi mudahale yapildigina inanamadigim icin etiketledim aslinda Mune hanimcim.
Cunku kendisi 1 gece oncede kendime zarar veriyorum diyerek baslik acmisti, yani aslinda biraz yardim cigligi atiyor gibi görünüyor
Ekleme: eski konularini okumamistim, sanirim patolojik bi yalancilik durumu da var uyede. Vallahi neye inanacagimi sasirdim, ulke koskocaman bir yalanci coban masalina dondu.
Katılıyorum.Içsin içmesin konu sahibesi kötü durumda bence hastaneye ihtiyacı var
48 saati geçmişti diye hatırlıyorumKalp sorunu ne zaman yaşadınız benim içeli 24 saati geçti iyiyim gayet ama kilomda var
Dilerim sizin gibi iyi kalpli insanlar çoğalır, kötülüğün hakim olduğu dünyanın sizlerin iyi kalbine eskisinden daha fazla ihtiyacı var.Cunku kendisi 1 gece oncede kendime zarar veriyorum diyerek baslik acmisti, yani aslinda biraz yardim cigligi atiyor gibi görünüyor
Bana da tuhaf geldi.28 tane içip bir şey olmadı mı ?
Garip geldi bana
Ayrıca gitmek için ailenize gerek yok siz kendiniz gidin.
Kendimi iyi hissetmiyorum durumunuzu anlatın.
Size sizden başka kimse yardımcı olamaz
Yorumda içmemişsindir mümkün değil vs diyenlere takılma. İçmiş ol yada olma farketmez. İçmeyi düşünmüş olsan dahi kendi özel doktorunu ara durumu anlat muhakkak yönlendirecektir. Hayatın hep bu şekilde gitmeyecek emin ol belki bir yıl belki daha uzun sürecek ama kendine güzel bir hayat kurmuş olacaksın. Sadece sabret, kendine güven potansiyelinin farkına var. Etrafında normal gördüğün hoşuna giden başarılı vs artık her neyse hiç biri mükemmel değil. Muhakkak bir çok sıkıntıları vardır yalnızca başa çıkmayı öğrenmişler. Sende bunun bir süreç olduğunu bil kendi kıymetini hep yüksek tut. Bir an önce kendi psikiyatri doktorunu ara lütfenKalp ağrısıyla uyandım doktora gittik lavman yapıldı ve ekg çekildi daha iyiyim
Yok takılmıyorum sorun şu hala içmek istiyorum ama ailem tüm ilaçları sakladı ve doktorum 9 gün sonra bu durumu anlatacağım yatırcaksa saygı duyuyorumYorumda içmemişsindir mümkün değil vs diyenlere takılma. İçmiş ol yada olma farketmez. İçmeyi düşünmüş olsan dahi kendi özel doktorunu ara durumu anlat muhakkak yönlendirecektir. Hayatın hep bu şekilde gitmeyecek emin ol belki bir yıl belki daha uzun sürecek ama kendine güzel bir hayat kurmuş olacaksın. Sadece sabret, kendine güven potansiyelinin farkına var. Etrafında normal gördüğün hoşuna giden başarılı vs artık her neyse hiç biri mükemmel değil. Muhakkak bir çok sıkıntıları vardır yalnızca başa çıkmayı öğrenmişler. Sende bunun bir süreç olduğunu bil kendi kıymetini hep yüksek tut. Bir an önce kendi psikiyatri doktorunu ara lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?