- 8 Mart 2015
- 93
- 34
- 288
- 29
- Konu Sahibi mlkkksglll
-
Merhabalar ben 28 temmuz da transfer oldum 3. Gün embriyosu. Sizin nasıldıMerhaba kızlar
28 temmuz transfer olanlar kimler
Belirtileriniz var mı
Az kaldı test gününe yaklaştıkça heyecan yapıyorum ben
Merhaba canım. Senin durumlar nasıl. Belirti aramıyoruz ama var mı farklılıkBenimde 28 Temmuz 3. Gün embriyosu
Belirti yok desem yeridir kasıklarımda ağrı var ama ilaçlardan diye düşünüyorum bi sürü ilaç kullanıyorum vitamin falan sende var mı ? Test günüm 9 Ağustos bu arada 2 tane koyuldu embriyoMerhaba canım. Senin durumlar nasıl. Belirti aramıyoruz ama var mı farklılık
Bir sürü iğne vitamin ilaç. Kan sulandırıcı ne ararsan var canım bende de. Taze transfer yapıldı bana ovitrella kullandım transfer den sonra test de yapamıyorum. Belirti olarak ara sıra kasıklarm ağrıyor başka belirti yok canım. Ay inşallah hayırlısı ile ikisi de tutarBelirti yok desem yeridir kasıklarımda ağrı var ama ilaçlardan diye düşünüyorum bi sürü ilaç kullanıyorum vitamin falan sende var mı ? Test günüm 9 Ağustos bu arada 2 tane koyuldu embriyo
En iyi 2 sini koydum dedi doktorum ama sormadım bende. Allah’ın izniyle tutsun da benim bu 3. Deneme oluyorBir sürü iğne vitamin ilaç. Kan sulandırıcı ne ararsan var canım bende de. Taze transfer yapıldı bana ovitrella kullandım transfer den sonra test de yapamıyorum. Belirti olarak ara sıra kasıklarm ağrıyor başka belirti yok canım. Ay inşallah hayırlısı ile ikisi de tutarkaç hücreli olduğunu söylediler mi
Senin kaç hücreli söylediler mi ? Benim ilk transferim taze transferdi. Test günün ne zaman olacakBir sürü iğne vitamin ilaç. Kan sulandırıcı ne ararsan var canım bende de. Taze transfer yapıldı bana ovitrella kullandım transfer den sonra test de yapamıyorum. Belirti olarak ara sıra kasıklarm ağrıyor başka belirti yok canım. Ay inşallah hayırlısı ile ikisi de tutarkaç hücreli olduğunu söylediler mi
8 hücreli dedi doktor. Benim ilk transferim. İlk aşılamam tutmuştu düşük yaptım pıhtılaşma varmış genetik testinde öğrendik. sonra 2 aşılama daha yaptık tutmadı. Şimdi ilk transfer oldu. Doktor cuma günü belli olur dedi. ama pazartesi günü test günümSenin kaç hücreli söylediler mi ? Benim ilk transferim taze transferdi. Test günün ne zaman olacak
Maşallah maşallah çok güzel Rabbim nasip etsin pozitifi görürsün inşallah . Herşeyin zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor8 hücreli dedi doktor. Benim ilk transferim. İlk aşılamam tutmuştu düşük yaptım pıhtılaşma varmış genetik testinde öğrendik. sonra 2 aşılama daha yaptık tutmadı. Şimdi ilk transfer oldu. Doktor cuma günü belli olur dedi. ama pazartesi günü test günüm
Amin Rabbım hepimize nasip etsin inşallah. Çok görüyorum 8. Gün pozitif alanlar ama test yapmak istemiyorum pek. Sen ne yapacaksın canım.Maşallah maşallah çok güzel Rabbim nasip etsin pozitifi görürsün inşallah . Herşeyin zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor
Benim 9 Ağustos test günü. Ben direkt cumartesi kan vereceğim o şekilde öğreneyim diyorum test yapıp strese girmek istemiyorum bi de şu an 7. Gündeyiz kaset testte çıkmaz. :)Amin Rabbım hepimize nasip etsin inşallah. Çok görüyorum 8. Gün pozitif alanlar ama test yapmak istemiyorum pek. Sen ne yapacaksın canım.
Evet evet çıkmaz . Stres yapmış oluruz. İnşallah pozitif sonuç alırız ikimizdeBenim 9 Ağustos test günü. Ben direkt cumartesi kan vereceğim o şekilde öğreneyim diyorum test yapıp strese girmek istemiyorum bi de şu an 7. Gündeyiz kaset testte çıkmaz. :)
İnşallah canım inşalllahD
Evet evet çıkmaz . Stres yapmış oluruz. İnşallah pozitif sonuç alırız ikimizde
Bende 28 temmuzda 5. Gün embriyo transfer oldumMerhaba kızlar
28 temmuz transfer olanlar kimler
Belirtileriniz var mı
Az kaldı test gününe yaklaştıkça heyecan yapıyorum ben
5. Gün embriyosu 8. 9. günden sonra çıkıyor idrarda diyorlar ama erken yapmışsın testleriBu arada 3 gündür kaset test yapıyorum maalesef negatif çıkıyor gözüm en ufak bir çizgi arıyor ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?