- 19 Ağustos 2024
- 120
- 72
- 13
- 26
- Konu Sahibi mlkkksglll
-
Benimde öyle regl döneminde karnım bile ağrımaz göğün ağrısı hayatta olmadı hiç.Hayır yok regl zamanlarımda göğüslerimde hiçbirşey hissetmem ben belli bir şeye şartlamamak lazım kendimizi yerleşme kanaması da mesela kimisinde oluyor ama çoğu insanda olmuyor. Test günü belli olacak her şey bir yarın kaldı
Benim sadece ara ara kasık ağrılarım var tatlı tatlı başka bişeyim yok şu an o da çoğunluk batma gerilme hissi gibi
Birbirimize dua edelim arkadaşlar. Birbirimize duamız daha çok geçerBen de aynı şekildeyim canım ilk günü saymazsam cuma 10. Günüm oluyor cuma test vereyim diyorum doktor 12. Gün yap dedi ama herkes 10. gün yapıyor
Ne kadar bişeyler hissetsekte asıl sonucu kan testi verecek mecbur bekleyeceğiz ☺Benimde öyle regl döneminde karnım bile ağrımaz göğün ağrısı hayatta olmadı hiç.
Aynen öyleNe kadar bişeyler hissetsekte asıl sonucu kan testi verecek mecbur bekleyeceğiz ☺
Hep ediyorum canım inş hepimiz güzel sonuçlar alırız çok çabalıyoruz her şeyi takmaya baslıyoruzBirbirimize dua edelim arkadaşlar. Birbirimize duamız daha çok geçer
Maalesef oluyor o istemesekte. Allah bize de nasip edecek. Nasip etmeyeceği şeyi istetmezmişHep ediyorum canım inş hepimiz güzel sonuçlar alırız çok çabalıyoruz her şeyi takmaya baslıyoruz
Ben de göğüs ağrısı olmadığı için korktum yaaBenimde öyle regl döneminde karnım bile ağrımaz göğün ağrısı hayatta olmadı hiç.
Gerçekten öyle canım. Dert etme bu kadar herşey olacağına varıyor hepimiz pozitifleri görürüz inşallahBen de göğüs ağrısı olmadığı için korktum yaabiraz içimi rahatlattınız
Canını sıkma canım demekki vakti değilmiş senin için. Biraz toparla kendini tekrar denersin. Allah güç kuvvet versin can sağlığı versin yeter kiKızlar bugün kan verdim maalesef negatif olmadı çok heveslenmiştim
Kaçıncı gündü canım belirti var mıydı? tekrar denersin sıkma sakın canını Allah ol derse olurKızlar bugün kan verdim maalesef negatif olmadı çok heveslenmiştim
5. Gün dü elimde sadece 1 tane embriyom kaldı oda 3. Gün umarım o tutar gerçekten maddi olarak yoruldum manevi boyutunu hiç hesaba bile katmıyorum Allah bu yolda olanlara kolaylık versin güç versin inşallahKaçıncı gündü canım belirti var mıydı? tekrar denersin sıkma sakın canını Allah ol derse olur
Benim 3.denemem hep aynı doktorla devam ettim8 temmuzda transfer oldum doktorum Cem Çelik9 ağustosta direkt kan testi ile öğreneceğim ikinci denemem daha önce başka bi yerde kötü tecrübem var maalesef inşallah bu sefer pozitif sonuç almak nasip olur aynı merkezde transfer olan var mııı?
Hangi doktordasınız inşallah pozitif haberler almanız nasip olsunBenim 3.denemem hep aynı doktorla devam ettim
Hangi gün transfer olmustun canım sen kaçıncı gün embriyosuyduKızlar bugün kan verdim maalesef negatif olmadı çok heveslenmiştim
Yüzyıl hastanesi serap hanımHangi doktordasınız inşallah pozitif haberler almanız nasip olsun
5. Gün 28 temmuzda transfer olmuştumHangi gün transfer olmustun canım sen kaçıncı gün embriyosuydu
Kaç çıktı değerin benim de 28 temmuz transfer günüm 5. Gün embriyosu ama doktor bana ilaçları bırakma betahcg yi bir kaç gün sonra tekrarla dedi, senin doktorun ne dedi?5. Gün 28 temmuzda transfer olmuştum
Bana negatif olduğunu ilaçları bırakmamı söylediKaç çıktı değerin benim de 28 temmuz transfer günüm 5. Gün embriyosu ama doktor bana ilaçları bırakma betahcg yi bir kaç gün sonra tekrarla dedi, senin doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?