- 3 Eylül 2020
- 518
- 243
- 53
- 36
- Konu Sahibi mlkkksglll
-
Benim 5. Gün embriyosu idi canım 29 temmuz oldum testi 12. Gün ver dediler ama cumartesi veririm 11. Gün belirtim yok karın ağrısı vardı bugün o da yok3. Gün embriyosu dimi canım. Ne zaman olmuştun transfer
Canım selam test verdin mi durumun nasıl inş güzel sonuçlarını bekliyoruz umut ol bizeKızlar sonucu belli olan var mı
Benim yarın test günüm çok heyecanlıyım
Kızlar 3. Gün embriyosu 10. Günündeym sabah kan verdim 92 çıktıKızlar bugün sonuç alacaklar vardı durumunuz nedir umut olun bize
Ayyy maşallah subhanallah çooook sevindim bize de dua et ben de c tesi vericem belirtin var mıydı canım herkes meme demiş benim memelerde bir şey yok o yüzden moralim bozuldu sadece alt karın ve kasık ağrısı oluyor kalkınca oturunca .Kızlar 3. Gün embriyosu 10. Günündeym sabah kan verdim 92 çıktı
Amin canım Rabbım hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. Göğüs ağrısı bugün başladı henüz canım. Kasık ağrısı oldu sadece biraz hissettiren bir ağrı. Başka belirtim olmadı canım . Korkmuştum verirken kan ama çok şükür canımAyyy maşallah subhanallah çooook sevindim bize de dua et ben de c tesi vericem belirtin var mıydı canım herkes meme demiş benim memelerde bir şey yok o yüzden moralim bozuldu sadece alt karın ve kasık ağrısı oluyor kalkınca oturunca .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Oohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükürKızlar 3. Gün embriyosu 10. Günündeym sabah kan verdim 92 çıktı
Canım normal tabi ki bide 3. Gün embriyosu senin hiç korkma doktoruna gönderdin mi taze transfer miydi peki seninAmin canım Rabbım hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. Göğüs ağrısı bugün başladı henüz canım. Kasık ağrısı oldu sadece biraz hissettiren bir ağrı. Başka belirtim olmadı canım . Korkmuştum verirken kan ama çok şükür canımsizden de güzel haberler bekliyorum kuzum. Peki normal mi 10. Güne göre değer pek bilmiyorum ne kadar olmalı
Kızlar hepinizden güzel haberler bekliyorummOohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür
İnşallah canımmm dua et bize hamilelerin duası kabul olur derlerKızlar hepinizden güzel haberler bekliyorumm
Taze transfer oldum canım. Yarın sabah gideceğim doktoruma canımm. Ama keseyi kalp atışını duyana kadar tedirgin oluyor insanCanım normal tabi ki bide 3. Gün embriyosu senin hiç korkma doktoruna gönderdin mi taze transfer miydi peki senin
İllaki olursun ama zaten gün aşırı test ister senden doktorun. bize de çok dua et artık hamişsin kabul olurTaze transfer oldum canım. Yarın sabah gideceğim doktoruma canımm. Ama keseyi kalp atışını duyana kadar tedirgin oluyor insan
Ediyorum kuzum etmez miyim. Hep aklımdasınz . Tüm anne olmak isteyen güzel anne adaylarımızın kucağını boş bırakmasınİllaki olursun ama zaten gün aşırı test ister senden doktorun. bize de çok dua et artık hamişsin kabul olur
Bende hiç olmadı canım doktora sordun mu ki niye öyle oluyormuşMerhaba kızlar bende 30 temmuzda transfer oldum transfer olduğumdan bu yana lekelenmem hiç bitmedi devam ediyor sizde oluyor mu
Bende hiç olmadı canım doktora sordun mu ki niye öyle oluyormuş
Bazen transfer sırasında damarlar hafif zedelenme yaşıyormuş normal diyorlar hatta. Olabilir belki. Rahime kadar ilerliyorlar transfer için sonuçtaSordum bekle kırmızı ve yoğun olmadığı sürece dedi
Bilmiyorum ki hiç umudum kalmadı öylece test gününü bekliyorumBazen transfer sırasında damarlar hafif zedelenme yaşıyormuş normal diyorlar hatta. Olabilir belki. Rahime kadar ilerliyorlar transfer için sonuçta
Bende bir iki kez oldu o da pembe sarı çok az bir kaç dk sadece.iyiye işaret bence canım test yarın mı cumartesi miMerhaba kızlar bende 30 temmuzda transfer oldum transfer olduğumdan bu yana lekelenmem hiç bitmedi devam ediyor sizde oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?